2021 Nisan Anneleri

Bende oluyor hiçbir zaman yeterince nefes alamıyomuşum gibi geliyo.Ayakta ayakkabılarımı giyerken eğilince birden çarpıntım oluyo ,yürüdüğümde merdiven çıktığımda acilen oturmam gerekiyo.Ben hiç tüy dökücü krem kullanmadım 8 sene önce lazer yaptırmıştım o baya azalttı iki sene önce de eve ıpl lazer cihazı aldım braun un ara ara onla yapıyorum hamilelere bir zararı yok demişti bir doktor o olan tüyün çıkmasını da geciktiriyo.

Yok Dünya genelinde bu böyle kendimden biliyorum eşim Ürdün lü, kuzenlerimden biri Almanya da gelin bir diğeri de Amerikaliyla evli ama durum aynı, sanırım kadınların yaşadıkları evrensel
Bende de oluyor canım hamile kalincaya kadar sigara kullaniyordum bu yüzden mi acaba diyorum. Ama ilk hamileligimde yaşamadım böyle bir nefes darlığı

Kızlar doktordan geldim prof. gittiğim doktor yine net değil ama yüksek ihtimal kıza benziyor dedi yanılmam kolay kolay diye söyledi. 4.prensesim geliyor muhtemelen
Alttaki değerlerden anlayan var mı kızlar

Eklentiler

• IMG_20201112_165046.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar doktordan geldim prof. gittiğim doktor yine net değil ama yüksek ihtimal kıza benziyor dedi yanılmam kolay kolay diye söyledi. 4.prensesim geliyor muhtemelen
Bacim 18.haftaya girmissin neden hala goremediler yada emin degillercihazlami kotu bebekmi gostermio

Bacim 18.haftaya girmissin neden hala goremediler yada emin degillercihazlami kotu bebekmi gostermio
Ben de anlamıyorum canım kesin mi net mi diyorum kıza benzettim kolay yanılmam ama detaylı da belli olur dedi. Bilemiyorum prof. gittiğim doktor oysa ki. Ne kilosunu söyledi ne boyunu söyledi. Sordum not aldım dedi. İyi bir doktora mı düşemedim. Anlamadım yarın da kendi doktoruma gideyim diyorum.

Artı bebeğin pozisyonundan falan hiç bahsetmedi. Ama bacak arası boştu erkek olsa belli olurdu sanırım. Burası bacağı şurası kolu kafası hiçbirşey söylemedi. Hiçbir yerini belirtmedi. Cinsiyet sordum bu şekilde söyledi

Valla enteresan doktorlara denk geliosun sanirim ikilemde kalmakda zor kizmi erkekmi die

Valla enteresan doktorlara denk geliosun sanirim ikilemde kalmakda zor kizmi erkekmi die
Bu profesör canım değişmez bu saatten sonra. Kolay yanılmam dedi. Kız gibi ayrıntılı da netleşir ded. Ama Ben de gördüm doğru gördüysem eğer bacak arasını. Fakat şurası bacak arası şurası kafası koku bacağı diye hiçbirşey söylemedi. Ona takıldım. Zannımca kızım olacak. Bende öyle bir şans yok zaten değişmez.. 4 prensesle yola devam

Anammm okudukça kadınlığımdan utandım ne hamarat hatunlarsınız valla iki tabak yemeği güç bela yapıyorum temizliği de eşim yapıyor haftasonu ya da kadın çağırıyorum

Ben de öyleyim hamileliğimin başından beri sadece yemek yapıyorum oda her zaman değil. Ev işlerini eşim yapıyor çokta titizdir. Zaten ben yardım etmek istesemde izin vermiyor. Gizli saklı bazen yapıyorum. Belki zor kavuştuğumuz için bu kadar üstüme düşüyor bilmiyorum. Benimde işime geliyor bu zamanların tadını çıkarıyorum. Sonra yine biz yapıcaz nasılsa bu işleri

Bende de oluyor hatta eşime şey dedim nefesim ikiye bölündü artık bana yetmiyor telefonda konuşurken bile oluyor.
Tüy dökücü konusunda çok fikrim yok ama neticede kimyasal bilemiyorum her yere kullanılabilir mi arastirmak lazım

Boyunu kilosunu hiçbirşey demedi. İki tane hafta değeri var onlar ne peki
Bpd nin altındaki ga başın çağına göre olan tahmini gelişim haftası
Fl nin altındaki ga bacak boyuna göre haftası her ikisinin altındaki tarihlerde baş ve bacak gelişimine göre tahmini doğum tarihi. Artık toplam boy uzunluğu pek ölçülmüyor. Bebekler büyüdü kol bacak baş gövde olarak ayrı ayrı değerlendiriliyor. Ağırlığını göremedim ultrason kağıdında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…