2021 Nisan Anneleri

Ay bizim tahmini doğum tarihleri de aynıymış doktor Mart sonu, Nisan başı gibi dedi son gittiğimde gerçi ama.

ay canim o yara mühim birsey degildir insallah. Kiz sen burda heryeri karistirip ban yiyon bide evimi alt üst ediyon temizlikle onla bunla kendini cok yorma dinlen bol bol. ee o yara icin ne dediler tedavisi mümkünmü?

ay canim o yara mühim birsey degildir insallah. Kiz sen burda heryeri karistirip ban yiyon bide evimi alt üst ediyon temizlikle onla bunla kendini cok yorma dinlen bol bol. ee o yara icin ne dediler tedavisi mümkünmü?
Yok ya vallahi bisey yazmadım millet neler yaziyor
Yara doğumdan sonra yakilcakmis aslında bana dr demisti ama ben Diyarbakır da gitmemiştim adetten önce lekeleme be 10gun adetlerin ondan

H Hilal15 Ya daha ki şüphedesin kiz erkek işte bebe doğacak direk polisi varmi diyeceksin

Ben yatak odası salon perde güneşlik yıkadım astım
Iyi hatırlattın nohut islatayim güzel etli nohut yapayim yarin
Sütlü bulgur neki ola canımız çekse Allahım hamilelik işte nete baktinmi

Sağol canım benim eşim dinlemiyor naz yaptığını düşünüyor o yüzden sürekli iş yapmak zorundayım zaten ev yemekhane gibi kahvaltı dahil 4 öğün hazırlıyorum bisey demiyorum artik
Söyle ona taaa burdan oraya isvicre kayalarini biliyordur firlatirim görür nazi naz yapmadinmi iste böyle davraniyolar nazli kadinlarida görüyoruz adamlar bas taci ediyor adaletsizlik var

Derim walla çünkü kızımda kız mı diye sormuştum inanamiyordum

abooo eyvah eyvah ben umudumu keseyim ozaman bu benimkide babaci devam eder. Bende ikinciden cok umutluyum

Allahtan belasinimi istiyor daha ne anlamadim. Benim esim hic ne yemek arar nede temizlige karisir bide bana kizar yorma kendini bosver ben yapariim der yalniz oldugumuz sürece böyle ama annesi geldiginde bambamska bir insan olup saldirriyor. Anasiyla konusmadigi gün evimiz huzurlu ama iste cok anaci hemen ona yönelip bana saldiriyordu taaaakii ikisinide kovana kaddar aman yat dinlen kusura bakma cocugum icin kendime dikkat etmem lazim de konussun dursun alisir zamanla..

Allahım annelerine evinde sorsak ne yiyorlardı acaba

Millet evinde kızartma yapmaz ev kirlenen diye balık yapmaz ben bi oturuşta 2 kilo balığı temizler pişiririm ama nankör neyse yine moralim bozuldu
Bizimkinin babasi yemek yapar evi temizler herseyi yapar kaynana sabah uyanir kahvesi önüne gelir o koltuk aksam kalktiginda koca delik olur cöker o yüzden bende farkli gördügü icin sükreder yemek yapmasam bile peynir ekmek yer ses etmez anasi öyle alistirmis keyfine bakmis hicc umurunda degil kim ac kim degil.. ama kayin peder etrafinda fir döner..

Kizlar bugün bebegimin hareketlerini cok asagida hissediyorum. Sezeryan dikisimin altinda hatta. Endişelendim, daha onceki gunler bu kadar asagida degildi. Neden olabilir acaba?
canim benimde öyleydi dün kontrolüm vardi bebekler bu dönem kafalari genelde yukarda oldugu icin ayaklariyla oraya vuruyormus canli izledik normal yani bide büyüdüler baski daha kuvvetli oluyo korkma

Eeeee ne yemek yaptınız bu akşam? Hamarat hamisler söyleyin bakalım
Bende yeşil mercimek yemeği yoğurtlu soslu erişte yaptım turşu kurusoğan yoğurt götürdük bu ara kurusoğansız yemek yiyemiyorum covid içinde tavsiye ediyorlar benim eşimde iki gün aynı yemeğe burun kıvırır, keyfim yerindeyse yaparım canımı sıkarsa özür dileyene kadar elimi sürmem eve, o sebeple huyumu bilir fikir eder gerçi şu ara saldım evi boya badana olcak tüm ev mutfak gardırop herşey elden geçip eksiltecem minimalizm forever

Ben geçen fazla yapmıştım terbiyeli tavuk çorbasının yanina patatesli mantı çıkardım
Anaaa hamile halin buysa normali düşünemiyorum. Sana misafir olmak lazım
canim benimde öyleydi dün kontrolüm vardi bebekler bu dönem kafalari genelde yukarda oldugu icin ayaklariyla oraya vuruyormus canli izledik normal yani bide büyüdüler baski daha kuvvetli oluyo korkma
Aynen tamda fotoğraftaki gibiler mantıklı
Helal olsun ne diyeyim valla ben hiç söylemeyeyim et kokuyor diye yemek yapasım yok makarna pilav, kızıma manti yapıyorum (hazir) onda da tüm camları açıyorum. Kayın validem torunu aç kalmasın diye onada gönderiyor eşimde annesinde yemek yiyor. Şu koku olayı bir azalsın yapayım bende alırım tarifler sizden

Eklentiler

• Screenshot_20201112-231724_Pregnancy+.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 30
Ohhh afiyet olsun masaallah valla hepiniz hamarat. Kurusogan iyidir bende bugün bir tam limon yedim bir de turşu çok yiyorum. Iyi yapıyorsun valla mecburi anlayacaklar
Ooooo çok işiniz var agirlasmadan halledin inşaallah güzel olur gönlünce severim minimalismi ama kendimde değil ☺ renk severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…