MaşallahEki Görüntüle 2719669 kizlarrr bugün hastaneye gittim doktor bunu gösterdi ama çok büyük geldi bana kordon olabilir mi acaba
Ay bizim tahmini doğum tarihleri de aynıymışBende de olmadı bak bunu düşünmemiştim hiç bir sökülme falan temizlenme öksürüğü olurdu yani. Neyse inşaallah düzeliriz, kontrolüm 17 sinde sorarım doktora bakalim ne söyleyecek.
Bu arada kızımda dogumdan sonra icmeye başladım tekrar, bu defa içmeyi asla düşünmüyorum
ay canim o yara mühim birsey degildir insallah. Kiz sen burda heryeri karistirip ban yiyon bide evimi alt üst ediyon temizlikle onla bunla kendini cok yorma dinlen bol bol. ee o yara icin ne dediler tedavisi mümkünmü?Telefon nomi bırakıcam merak ederseniz yazın
Sizin yazdıklarınızı okudum gittim hastaneye sağolsun hemşire dedi gel benim arkadaş kadın doğumda o sana yardımcı olsun özele gitme . Ki özelde kadın doğum acil olan yer çok nadir .
Düzgün yerde de doktor bulamadım üni hastaneleri sura bura kaynıyor gittiğim de 1 kadın vardı içerden cikti yemin ederim ben girdim başka yoktu. Özelde böyle degil
Karından baktı alttan baktı bisi yok çocuk yine sırt üstü yüzünü gören olmadı.
Neyse spetikulumla baktı rahim agzinda yaram varmis o kanamış
Çok iş yapyorumda bir önceki gün bayağı yorulmuştum
Yok ya vallahi bisey yazmadım millet neler yaziyoray canim o yara mühim birsey degildir insallah. Kiz sen burda heryeri karistirip ban yiyon bide evimi alt üst ediyon temizlikle onla bunla kendini cok yorma dinlen bol bol. ee o yara icin ne dediler tedavisi mümkünmü?
Ben yatak odası salon perde güneşlik yıkadım astımValla ben bisi yapmadim bugunev sahibim eve insaat yaptiriyor caya cagirdi coluk cocuk dolustuk tika basa karnimizi doyurduk oglen yaptigim yemek bile yenmedi bende aksama sofra kurmadim taze fasulye pilav ustu tavuk vardi yanina tursu koycaktm ama hayal oldu
Sütlü bulgur neki ola canımız çekseAraya kaynak yapıyorum kızlar dün gece rüyamda sütlü bulgur yedimayıptır söylemesi diyemicem çünkü kimin canı böyle bir şey çeker bilmiyorum nerde yedim daha önce sütlü bulgur ne hiç bilmiyorum ama onu resmen kaşık kaşık tadını ala ala yedim aşermek böyle mi oluyor
Söyle ona taaa burdan oraya isvicre kayalarini biliyordur firlatirim görür naziSağol canım benim eşim dinlemiyor naz yaptığını düşünüyor o yüzden sürekli iş yapmak zorundayım zaten ev yemekhane gibi kahvaltı dahil 4 öğün hazırlıyorum bisey demiyorum artik
Derim walla çünkü kızımda kız mı diye sormuştum inanamiyordum
abooo eyvah eyvah ben umudumu keseyim ozaman bu benimkide babaci devam eder. Bende ikinciden cok umutluyumValla hep babaciydi bebekken esim bazen isten gelir mecbur besigin yanina oturur hemen uyurdu karnimdayken bi gun hakereket etmedi doktora gittm yok etmio doktor babasini ara dedi okadar alsmistiki doktor bize babasi konusunca dans ederdimeyve suyu cukulta ise yaramazdi valla hi seseryana alcm son caremiz baba dedi sonc baba gelince hersey normale döndü.benim tabagimdan yemek alip babasinin tabagina koyar inanilmaz duskun 2.yi cok buyuk umutlarla yaptm
Amin cnm insallah
Çift maskeyle ders anlatıyorum canım ama bir sınıfım karantinaya alındı.vakalar var.çember daralıyor.çocuklar laf anlamıyor yakınlaşıyorlar ...zor yani...Cok gecmis olsun canim dikkat okullarda da covit çok arti keske.kapatsalar
Allahtan belasinimi istiyor daha ne anlamadim. Benim esim hic ne yemek arar nede temizlige karisir bide bana kizar yorma kendini bosver ben yapariim der yalniz oldugumuz sürece böyle ama annesi geldiginde bambamska bir insan olup saldirriyor. Anasiyla konusmadigi gün evimiz huzurlu ama iste cok anaci hemen ona yönelip bana saldiriyordu taaaakii ikisinide kovana kaddarDün ekşili sulu köfte yaptım söylemesi ayıp bugün dedim tavuk göğsümü sarsam da fırında yanina patates yapsam öğlende çocuk değişik yemek istiyor.
Bizim evimizde bugun yapildi Eşim yarın yemez tembel isiymis hergun yemek yapılacakmış erindigimden yapmiyormusum. Ben 1 ayda mutlaka yağlama, mantı, karnıyarık , işkembe mumbar vs ki pilav 2 3 günde bir herşeyi yapan insanim.
Daha ne yapayim nerdeee
Kahvaltıda patates kızarır yanina yumurta
Yada börek yaparim yanina yumurta
Tek birgün bisey yemezler
Bizimkinin babasi yemek yapar evi temizler herseyi yapar kaynana sabah uyanir kahvesi önüne gelir o koltuk aksam kalktiginda koca delik olur cöker o yüzden bende farkli gördügü icin sükreder yemek yapmasam bile peynir ekmek yer ses etmez anasi öyle alistirmis keyfine bakmis hicc umurunda degil kim ac kim degil.. ama kayin peder etrafinda fir döner..Allahım annelerine evinde sorsak ne yiyorlardı acaba
Millet evinde kızartma yapmaz ev kirlenen diye balık yapmaz ben bi oturuşta 2 kilo balığı temizler pişiririm ama nankör neyse yine moralim bozuldu
canim benimde öyleydi dün kontrolüm vardi bebekler bu dönem kafalari genelde yukarda oldugu icin ayaklariyla oraya vuruyormus canli izledik normal yani bide büyüdüler baski daha kuvvetli oluyo korkmaKizlar bugün bebegimin hareketlerini cok asagida hissediyorum. Sezeryan dikisimin altinda hatta. Endişelendim, daha onceki gunler bu kadar asagida degildi. Neden olabilir acaba?
Dünden kuru fasulye vardı yanına salata ve yoğurtlu makarna yaptım ordan burdan canım ne çekerse yapıyorumEeeee ne yemek yaptınız bu akşam? Hamarat hamisler söyleyin bakalım
Kız HilalEki Görüntüle 2719669 kizlarrr bugün hastaneye gittim doktor bunu gösterdi ama çok büyük geldi bana kordon olabilir mi acaba
Bende yeşil mercimek yemeği yoğurtlu soslu erişte yaptım turşu kurusoğan yoğurt götürdükEeeee ne yemek yaptınız bu akşam? Hamarat hamisler söyleyin bakalım
Anaaa hamile halin buysa normali düşünemiyorum. Sana misafir olmak lazımBen geçen fazla yapmıştım terbiyeli tavuk çorbasının yanina patatesli mantı çıkardım
Aynen tamda fotoğraftaki gibiler mantıklıcanim benimde öyleydi dün kontrolüm vardi bebekler bu dönem kafalari genelde yukarda oldugu icin ayaklariyla oraya vuruyormus canli izledik normal yani bide büyüdüler baski daha kuvvetli oluyo korkma
Helal olsun ne diyeyim valla ben hiç söylemeyeyim et kokuyor diye yemek yapasım yok makarna pilav, kızıma manti yapıyorum (hazir) onda da tüm camları açıyorum. Kayın validem torunu aç kalmasın diye onada gönderiyor eşimde annesinde yemek yiyor. Şu koku olayı bir azalsın yapayım bende alırım tarifler sizdenDünden kuru fasulye vardı yanına salata ve yoğurtlu makarna yaptım ordan burdan canım ne çekerse yapıyorum
Biraz önce de burnuma közlenmiş biber koktu kalktım yaptım yarım ekmek peynirle yedim resmen aserdim
Evet canım aynı walla doktorda şaşırdı açıkçasıKız Hilalbunu göremeyenle gören doktor aynı mı yok boş dedikleri şey bumuymuş doktorun ne dedi erkek dedimi gari
Bana da aynısını dedi 5-6 gün önde gibi demiştiAy bizim tahmini doğum tarihleri de aynıymışdoktor Mart sonu, Nisan başı gibi dedi son gittiğimde gerçi ama.
Ohhh afiyet olsun masaallah valla hepiniz hamarat. Kurusogan iyidir bende bugün bir tam limon yedim bir de turşu çok yiyorum. Iyi yapıyorsun valla mecburi anlayacaklarBende yeşil mercimek yemeği yoğurtlu soslu erişte yaptım turşu kurusoğan yoğurt götürdükbu ara kurusoğansız yemek yiyemiyorum covid içinde tavsiye ediyorlar benim eşimde iki gün aynı yemeğe burun kıvırır, keyfim yerindeyse yaparım canımı sıkarsa özür dileyene kadar elimi sürmem eve, o sebeple huyumu bilir fikir eder gerçi şu ara saldım evi boya badana olcak tüm ev mutfak gardırop herşey elden geçip eksiltecem minimalizm forever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?