2021 Nisan Anneleri

Allah şifa versin canım, tedavini en iyi şekilde olup, rahat atlatırsın inşallah bu süreci.

Canım benim 3.evreye gelmiş 30 mm büyümüş çok fazla dedi doktor daha 5 ay için senin normal sınırlarda genişlemiştir belki üroloji doktoruna gittim bende memoriala yani herşeyi de geçtim öyle dışarı da tüp idrar torbası falan nasıl olacak bilmiyorum zaten iki defa hastanede yatmıştım ben böbrek enfeksiyonundan tüp bebekle zor bela gebelik sağlandı inşallah hayırlısıyla bitsin istiyorum artık bu süreç

Insallah gecicek bugunlerde bak en azindan caresi var cok biside kalmadi doguma kendini rahatlatmaya calis rabbim dermansiz dert vermesin

Cok gecmis olsun canim. Allah kolayligini verir insallah, sifa diliyorum cok..

Canım geçmiş olsun bu durum hamilelikte mi gelişti? Neden oluyormuş peki Rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum

Kendi doktorum rahat ol bence bisey yok dedi bi hafta sonra gel tekrar bakiyim dedi. Üniversitedeki hocada normal ölçüm dedi hangisine inancagimi sasirdim ama yarin kendi doktoruma gidip tekrar baktiricam bakalim o ne dicek

Çok geçmiş olsun canım kasılmaların için ilaç verirler muhtemelen rahatlatır o. Allah yardımcın olsun daha iyi olacaksan stent takılması iyi tabiki zaten çoğu bitti sayılır hamileliğin sabır canım bak bende sürekli yatarak hamilelik geçiriyorum rahim ağzı kısalığı olduğu için bazen kasılmalarım oluyor. Allah yardım ediyor korkma sağlıkla alacağız kucağımıza

Çok geçmiş olsun canımm. Rabbim şifa versin inşallah

İnsallah canim belki burnu kucuk aynen herseyi dusunuyoruz iste bakalim

İnşallah Canım hiç bir test %100 sonuç vermiyor

Canım o fark ediyor cihaz ile alakalı bile fark oluyor. Git farklı doktora hepsi farklı gün söyleyebiliyor bence çokta geri de değil kafana takıp stres olma hiç.

Kızlar simdi üniversitede hastanesinde hocaya gitmistik ordan ciktik burun kemigine oda bakti 5 kez 6 mm ölçtü cihazdan bu kadar farkedermi bilemedim sabah 3.1 olan sey 6 oldu

Çok şükür Canım evet fark ediyor gerçekten o yüzden diyorum aslında test yaptırmamak en iyisi boşuna stres yaşıyoruz

Canım geçmiş olsun var mıydı başka sorunun, zaman hızla geçerde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Üzüntü yapma lütfen stres bir çok şeye de yol açıyor.

Kızlar haberlere pek bakmam ben, bugün denk geldi hamile bir kadın corona olmuş Pendik’te takip eden hastane kabul etmemiş, Marmara Üni. Gitmişler onlar almış ama ne kadar sürer sancı belli olmaz demişler, sezeryan olsun demiş aile ama kota var diye almamışlar. Bahçelievler’de bi özel hastane bulmuşlar kabul eden ama kadıncağız dayanamamış vefat etmiş. Cidden coronadan çok korkmuyorum bağışıklığıma güveniyorum ama Doğum esnasında corona olursak ne olacak öncesi test yapıyorlar corona değilsen alıyorlar çok saçma değil mi -_-

Canım geçmiş olsun bu durum hamilelikte mi gelişti? Neden oluyormuş peki Rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum
Her iki böbreğimde de çok sayıda taş vardı canım yıllardır üstüne bebek büyüyor baskı yapıyor böbrekte genişliyor ve şişiyor hepsi birbiriyle bağlantılı yani canım böbrek rahatsızlığım olduğu için yaşıyorum malesef

Çok teşekkür ederim canım stent olsa iyi dışarıdan belimin yanından böbreğe girecekler ince bi hortumla dışarıda tüp ve idrar torbası olacak idrar oraya gidecek dışarıda nasıl durucam onlarla onu düşünüyorum demek ki bunları yaşayacağımız varmış ne yapalım

Sağol canım böbreklerimde taş ve iltihap vardı hep böyle bir durum olacağını söylemişti hep doktorum malesef çok hızlı ilerledi inşallah sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma

Kizlar ben geldim cok iyi haberlerde gelemedim burun kemigi kucuk cikti bide kalpte delik var ( kapanabilir dedi ) amniyosentez onerdi. Burun kemigi kucuk olan varmi aranizda ne biliyim ne dusuncegimide sasirdim
Canim burun kemiginin kücük olmasini bilmiyorum ama cevremde kalbi delik olan ve kendiliginden kapanan bebekler cok biliyorum dogumdan sonra fazla aglatmama gibi seyler önermisti doktor. Amniyosentez cok riskli ben hic tavsiye etmiyorum. Allah büyük insallah düzelecek kuzum saglikla alacaksin kucagina. Gecmis olsun

Çok geçmiş olsun ..Allah acil şifalar versin miniğin de saglikla gelsin.Disardan söylemek çok kolay ama sabırla çok strese girmeden atlat inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…