Allah’ın izniyle yoktur bir şeyi fındık burunludur kuzucuğunAy canım cok sagol icim rahatladi valla zaten kendi doktoruma gittim oda hic onemsemedi dediki ikilin normaldi ben bisey oldugunu dusunmuyorum dedi ama panaroma diye test varya onun burosurunu verdi istersen bi konus yaptir dedi. Senin kac cikmisti burun olcusu benim 3
Canim simdi universitenin hocasina gidicem 4 ten sonra ozel bakiyomus bide onun fikrini alicam yarinda panaroma testiyle ayni senin dedigin sanirim onu yaptircam gibi bakalim bu doktorunda bi fikrini aliyimda ama kendi doktorum ben bisey oldugunu dusunmuyorum dedi
İnsallah canim benim cok sagolun burda kotu seyler yazmak istemezdim gercekten ama iste sizin gibiler olunca içim rahatliyoAllah’ın izniyle yoktur bir şeyi fındık burunludur kuzucuğun
Pek duymadım ama benim mesela burun deliklerim çok ufak hatta midem yıkanacaktı ince hortum sokuyorlar bilirsin o girmemişti, geçende de KBB gitmiştim burun deliklerin ufak bir de et var nefes alışını zorlaştırıyor demişti. Belki o dönem ayrıntılı ultrason olsa anneme de öyle derlerdi İnşallah bi şey çıkmaz içini rahat tutİnsallah canim benim cok sagolun burda kotu seyler yazmak istemezdim gercekten ama iste sizin gibiler olunca içim rahatliyo
İnsallah canim belki burnu kucuk aynen herseyi dusunuyoruz iste bakalimPek duymadım ama benim mesela burun deliklerim çok ufak hatta midem yıkanacaktı ince hortum sokuyorlar bilirsin o girmemişti, geçende de KBB gitmiştim burun deliklerin ufak bir de et var nefes alışını zorlaştırıyor demişti. Belki o dönem ayrıntılı ultrason olsa anneme de öyle derlerdi İnşallah bi şey çıkmaz içini rahat tut
Canım sıkıntı olmaz inşallah korkma ileride ve geride çıkabilir doktordan doktara cihazdan cihaza bile değişir sen beslenmene dikkat etKızlar bugün detaylı ultrasona ben de girdim doktor bir sıkıntı görmedi çok şükürAma bugün 21+3 olduğu halde ölçümlerde 20+5 çıktı yani 5 gün geride göründü. Kadın doğum doktorumun ölçümlerinde bir sorun yoktu. Doktorum takip edelim arayı açmazsa sıkıntı olmaz dedi. Gelişim geriliği falan olacak diye çok korkuyorum inşallah toparlar
Arkadaşlar bu az kilo alan bacılar ne yiyiyorsunuz ben normal besleniyorum 7 kilo aldım yaneden aldığımı inanın bilmiyorum abartı bir yemem yok tatlıysa sadece sütlü tatlı yiyiyorum nerede hata yapıyorum şekerim çıkacak diye korkuyorum yoksa zaten veririm kilo bebeğe zarar veririm endişesi var bende
Ben ilkinde 27 kg almıştım şekeri tatlıyı seven biri degilim ama sofradan kalkmadan acıkıyorum hiç tok durmuyorum ne yersem yiyeyim doymuyorum 7 kg almisimBende aynı çok fazla almışım 8 kilo civarinda ve yemem normal. Hatta normalde daha fazla kaçamak yapardım. Hal böyle olunca şekerden şüpheleniyorum. Önceki hamileligimde de şekerim çıkmıştı son ayları diyetle tamamlamistim. Hamilelik şekeri olunca içtiğin şalgam suyu bile şekeri yukseltebiliyor. Sadece tatli şeylerden şeker yükselmesi olmuyor. Karbonhidratli yiyecekler, meyveler ve kök sebzelerde sebep... Mısır ve patateste buna dahil. İnsaallah şekerimiz yoktur
Ben omega ve içinde baska vitaminlerinde olduğu bir multivitamin kullanıyorum ocean mummy tokken kullanıyorum 1 gün arayla hergün icmene gerek yok demişti doktorum kilo olayını bilmiyorumSelam kızlar omega 3 baslayan var mı. Bir kural vardı hani aç ya da tok alınınca kilo yapmıyordu. Hangisiydi bilen var mı
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım sıkıntı olmaz inşallah korkma ileride ve geride çıkabilir doktordan doktara cihazdan cihaza bile değişir sen beslenmene dikkat et
Ben alıyorum bana söylenen yemeklerden yarım saat sonra acaba o mu kilo yapıyor bu kadar bir kutuda iki ayrı ilaç var birini sabah birini akşam kullanıyorumSelam kızlar omega 3 baslayan var mı. Bir kural vardı hani aç ya da tok alınınca kilo yapmıyordu. Hangisiydi bilen var mı
Canım cok sevindimmm ama suana kadar aklından neler gecmistir kim bilirKızlar simdi üniversitede hastanesinde hocaya gitmistik ordan ciktik burun kemigine oda bakti 5 kez 6 mm ölçtü cihazdan bu kadar farkedermi bilemedim sabah 3.1 olan sey 6 oldu
Çok sevindim canım gözün AydınKızlar simdi üniversitede hastanesinde hocaya gitmistik ordan ciktik burun kemigine oda bakti 5 kez 6 mm ölçtü cihazdan bu kadar farkedermi bilemedim sabah 3.1 olan sey 6 oldu
Canım valla bizde anlamadikki hangisi dogruCanım cok sevindimmm ama suana kadar aklından neler gecmistir kim bilir
Ya valla bizde anlamadik canim hangisi dogruÇok sevindim canım gözün AydınÖlçümden ölçüme fark ediyor demek ki
Protein ağırlıklı beslen canım sabahları haşlama yumurta peynir ceviz ye günde bir bardak süt iç. muz hem magnezyum açısından zengin gebelikte tüketilmeli. Balık mevsimi yiyebiliyorsan ye. Salata et tavuk. Ve bol su. Ben bu şekilde beslenmeye dikkat ediyorum hamur işini ekmeği şekeri tamamen kesemedim ama tadımlık yiyorum.İnşallah canım çok teşekkür ederimBebeğin toparlanması için muz ve kaşar peyniri duymuştum onları tüketeceğim inşallah bir daha kontrolde arayı kapatmış olur
Cok gecmis olsn cnm rabbim sifa versin bende suan tedirgin oldm bobregimde genisleme var benmde ama normal hamilelikde olur demisti doktorum istersen yinede ürolojiye gorun dedi senin bobrek agrin surekli varmiydi bende bobrek agrisi falan yok ama bende gideyim en iyisiKızlar moralim çok bozukbütün gece ağrılarla dolandım sabah eşimle hastaneye gittik sağ böbreğim çok fazla genişlemiş ve şişmiş kasılmalarım başladı artık sancıdan doktor strent takmakta işe yaramaz böbreğine sırtının yanından boru takıcaz dedi tüple idrarın dışarıya torbaya gidecek dedi nasıl olacak bilmiyorum nasıl 4 ay öyle durucam aklımı kaçırıcam resmen
Biliyorum zor ama sakin olmaya, stres olmamaya çalış. O kadar çok duyuyoruz ki bebekte sorun var denilip sapasağlam doğan çocuk. Makinaların yaklaşık ölçümleri ne kadar doğru muamma. Bence amniyosentezi filan da boşver. Amniyosenteze göre bir tedavi önereceklerse hadi yaptır ama yine bir ihtimalle şöyle böyle diyeceklerse ne anlamı var? Benim kızımda bebek çok kilolu dördün üstünde kilosu filan deyip suni sancı verip doğurttular. Sonuç çocuk üç kilo ufacık bir şey doğdu. Ben hiç güvenmiyorum bu ölçümlere.Yok canim detayli yapildi iste burun kemiginde sinir 5 benim 3.1 cok kucuk dedi genetik hastaligi olanlarda boyle oluyo dedi normal doganlar yuzde 10 dedi amniyosentez onerdi falan cok kotu oldum ne yapicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?