2021 Nisan Anneleri

Allah’ın izniyle yoktur bir şeyi fındık burunludur kuzucuğun

İnsallah canim benim cok sagolun burda kotu seyler yazmak istemezdim gercekten ama iste sizin gibiler olunca içim rahatliyo
Pek duymadım ama benim mesela burun deliklerim çok ufak hatta midem yıkanacaktı ince hortum sokuyorlar bilirsin o girmemişti, geçende de KBB gitmiştim burun deliklerin ufak bir de et var nefes alışını zorlaştırıyor demişti. Belki o dönem ayrıntılı ultrason olsa anneme de öyle derlerdi İnşallah bi şey çıkmaz içini rahat tut

İnsallah canim belki burnu kucuk aynen herseyi dusunuyoruz iste bakalim

Kızlar bugün detaylı ultrasona ben de girdim doktor bir sıkıntı görmedi çok şükür Ama bugün 21+3 olduğu halde ölçümlerde 20+5 çıktı yani 5 gün geride göründü. Kadın doğum doktorumun ölçümlerinde bir sorun yoktu. Doktorum takip edelim arayı açmazsa sıkıntı olmaz dedi. Gelişim geriliği falan olacak diye çok korkuyorum inşallah toparlar

Selam kızlar omega 3 baslayan var mı. Bir kural vardı hani aç ya da tok alınınca kilo yapmıyordu. Hangisiydi bilen var mı

Canım sıkıntı olmaz inşallah korkma ileride ve geride çıkabilir doktordan doktara cihazdan cihaza bile değişir sen beslenmene dikkat et

Ben ilkinde 27 kg almıştım şekeri tatlıyı seven biri degilim ama sofradan kalkmadan acıkıyorum hiç tok durmuyorum ne yersem yiyeyim doymuyorum 7 kg almisim

Selam kızlar omega 3 baslayan var mı. Bir kural vardı hani aç ya da tok alınınca kilo yapmıyordu. Hangisiydi bilen var mı
Ben omega ve içinde baska vitaminlerinde olduğu bir multivitamin kullanıyorum ocean mummy tokken kullanıyorum 1 gün arayla hergün icmene gerek yok demişti doktorum kilo olayını bilmiyorum

Canım sıkıntı olmaz inşallah korkma ileride ve geride çıkabilir doktordan doktara cihazdan cihaza bile değişir sen beslenmene dikkat et
İnşallah canım çok teşekkür ederim Bebeğin toparlanması için muz ve kaşar peyniri duymuştum onları tüketeceğim inşallah bir daha kontrolde arayı kapatmış olur

Ben alıyorum bana söylenen yemeklerden yarım saat sonra acaba o mu kilo yapıyor bu kadar bir kutuda iki ayrı ilaç var birini sabah birini akşam kullanıyorum

Kızlar simdi üniversitede hastanesinde hocaya gitmistik ordan ciktik burun kemigine oda bakti 5 kez 6 mm ölçtü cihazdan bu kadar farkedermi bilemedim sabah 3.1 olan sey 6 oldu
Canım cok sevindimmm ama suana kadar aklından neler gecmistir kim bilir

Kızlar simdi üniversitede hastanesinde hocaya gitmistik ordan ciktik burun kemigine oda bakti 5 kez 6 mm ölçtü cihazdan bu kadar farkedermi bilemedim sabah 3.1 olan sey 6 oldu
Çok sevindim canım gözün Aydın Ölçümden ölçüme fark ediyor demek ki

İnşallah canım çok teşekkür ederim Bebeğin toparlanması için muz ve kaşar peyniri duymuştum onları tüketeceğim inşallah bir daha kontrolde arayı kapatmış olur
Protein ağırlıklı beslen canım sabahları haşlama yumurta peynir ceviz ye günde bir bardak süt iç. muz hem magnezyum açısından zengin gebelikte tüketilmeli. Balık mevsimi yiyebiliyorsan ye. Salata et tavuk. Ve bol su. Ben bu şekilde beslenmeye dikkat ediyorum hamur işini ekmeği şekeri tamamen kesemedim ama tadımlık yiyorum.

Kızlar moralim çok bozuk bütün gece ağrılarla dolandım sabah eşimle hastaneye gittik sağ böbreğim çok fazla genişlemiş ve şişmiş kasılmalarım başladı artık sancıdan doktor strent takmakta işe yaramaz böbreğine sırtının yanından boru takıcaz dedi tüple idrarın dışarıya torbaya gidecek dedi nasıl olacak bilmiyorum nasıl 4 ay öyle durucam aklımı kaçırıcam resmen

Cok gecmis olsn cnm rabbim sifa versin bende suan tedirgin oldm bobregimde genisleme var benmde ama normal hamilelikde olur demisti doktorum istersen yinede ürolojiye gorun dedi senin bobrek agrin surekli varmiydi bende bobrek agrisi falan yok ama bende gideyim en iyisi

Yok canim detayli yapildi iste burun kemiginde sinir 5 benim 3.1 cok kucuk dedi genetik hastaligi olanlarda boyle oluyo dedi normal doganlar yuzde 10 dedi amniyosentez onerdi falan cok kotu oldum ne yapicam bilmiyorum
Biliyorum zor ama sakin olmaya, stres olmamaya çalış. O kadar çok duyuyoruz ki bebekte sorun var denilip sapasağlam doğan çocuk. Makinaların yaklaşık ölçümleri ne kadar doğru muamma. Bence amniyosentezi filan da boşver. Amniyosenteze göre bir tedavi önereceklerse hadi yaptır ama yine bir ihtimalle şöyle böyle diyeceklerse ne anlamı var? Benim kızımda bebek çok kilolu dördün üstünde kilosu filan deyip suni sancı verip doğurttular. Sonuç çocuk üç kilo ufacık bir şey doğdu. Ben hiç güvenmiyorum bu ölçümlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…