2021 Nisan Anneleri

Şekerim felan hiç bişeyim yoktu ben zaten vitamin kullanmıyorum bi magnezyum
O zaman iştah acilmasi ve doymama hissi olabilir canim sebebi sen sağlıklı ol bebiş iyi olsun gerisi mühim değil. Nasılsa bu hamaratım hareketlilikle doğumdan sonra hemencecik verirsin kilolarini. Hem sende masaallah boyda uzun belli olmaz o kadar

Evet senin tarihi iyi 18-23 hafta arası yaptırmış genelde herkes bilemedim ben de. Acaba daha erken mi gidip yaptırsam yada önerdiği doktoru arayıp sorayım en iyisi.

Evet senin tarihi iyi 18-23 hafta arası yaptırmış genelde herkes bilemedim ben de. Acaba daha erken mi gidip yaptırsam yada önerdiği doktoru arayıp sorayım en iyisi.
Evet randevu almak için aradığında sorabilirsin.Ama 24.haftada da yaptıran duydum.

Ben de 3-3.5 kg aldim ama kendimi zorluyorum. 3 haftadir ekmegi kestim. Baktim kilom hizlandi.

5 gun onemsiz bence. Doktorum 2-3 hafta önde ya da geride olursa bizim icin onemli dedi bana

1.8 kg aldim su ana kadar ben ama iştahım bir kaç haftadır arttı daha iştahla yiyorum artık kilo alımım hızlanacak sanırım. Dediğin gibi normal beslenmeyle kilo alıyorsan inan vücudunun ihtiyacı vardır, emzirme için yediklerimiz kadar depolarımız da çok önemli. Vücut kendi ihtiyacını tamamlamaya çalışıyor. Bir kan sayımı dAha isteyecek doktor zaten eğer varsa dikkat çekici bir durum önlemi alınır,

Benim de haftaya ayrıntılı randevum var çok heyecan korku hepsi iç içe... acaba foto falan verecek mi doktor o kadar merak ediyorum ki. Iyi haberler alalım hepimiz inşallah.

Ya size ne soracağım benim tırtıl karnıma doğru değil içeride başka bir yere vurup duruyor, 3. Bebek karnım geniş ondan mi acaba dışarıdan hissedilmiyor ama vuruşları ben yakalıyorum artık ufak ufak

rskks canım hiç korkma Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagımza almayı nasip etsin inşaallah ben ayrıntılı defterini kapattım zaten aldırımayacagım için o strese daha fazla girmeye gerek yok zaten rutin kontrollere gidiyoruz. Doktorlar herşeyi söylemek zorunda tamam ama hep en acılarla baslıyorlar insan dağılıyor. Allah korusun bebişlerimizi sen gönlünü ferah tut
T Tugba4444 Canım çok geçmiş olsun sanada biraz zorlanacaksın ama Rabbim yardımcın olsun mükafatını büyük eylesin inşaallah sağlıkla kucağına al inşaallah yavrunu

Kızlar merhabalar kilodan bahsedilmiş ben 3kilo almıstım 2hafta önce grip geçirince onu geri vermişim suan durumum nedir bilmiyorum bende de iştah artısı oldu. İlk gebeliğimde yemedim acıkmadım resmen 5 kilo alarak doguma girdim ve lohusalığım çok bitkin ve yıpranmış halde geçti ve dogum kiloma döndüm çok yedim hamilelikte lütfen bi rahatsızlık ve aşırı kilonuz yok ise abartmadan yeyin yemeyi kısmayın verilen vitaminleri için ben içmedim çok yıprandım meger dogum sonrası depolar tamamen bosalmış benim olan da gitmiş demekki. Bırakın gebeliğin ilk 3 4 ayı da vermeyin poğaça gibi olun ne olacak zaten emzirme ile gidiyor kilo vermeyeni duymadım ben aldım ama hatalarımdan sağlıklı olun dengeli vitaminli beslenin ama azaltmayın bi rahatsızlık yok ise tavsiyemdir nacizane..

İnşallah canım çok teşekkür ederim Bebeğin toparlanması için muz ve kaşar peyniri duymuştum onları tüketeceğim inşallah bir daha kontrolde arayı kapatmış olur
Canım merhabalar okuyorum yazdıklarınızı bi yerde okumuştum kaju tüketmekte gerilemeyi engelliyor diye ama çok tüketmemek gerek tabi çok yağlı bi yemiş şimdi görünce yazmam istedim

Sağol canım hepiniz iyi ki varsınız inşallah bir an önce kucağımıza aldığımız zamanları konuşuruz
Allah acil şifalar versin canım dua edicem senin için Rabbim şifanı göndersin sağlıkla kucağına al evladını Cem hocanın hastasıydın değilmi canım bende orda tüp bebek yaptrdım aklımda kalmış

5 gun onemsiz bence. Doktorum 2-3 hafta önde ya da geride olursa bizim icin onemli dedi bana
İnşallah öyle olur canım Çok teşekkür ederim. Önümüzdeki perşembe kendi doktoruma gideceğim bakalım orda ölçümleri normal çıkar inşallah Perinatologlar genelde fazla tedbirli davranıp ona göre konuşuyorlar cihaz farklılığından böyle çıkmıştır inşallah diye umuyorum bakalım

Canım merhabalar okuyorum yazdıklarınızı bi yerde okumuştum kaju tüketmekte gerilemeyi engelliyor diye ama çok tüketmemek gerek tabi çok yağlı bi yemiş şimdi görünce yazmam istedim
Kajuyu da çok severim ama baya yağlı bir yiyecek dikkatli olmak lazım yoksa gelsin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…