12. Haftada net değil ama erkek gibi demişti daha yeni gittim kontrole karantina falan derken ancaGözün aydın canım.Daha önce doktor tahminde bulunmamış mıydı?
O zaman iştah acilmasi ve doymama hissi olabilir canim sebebiŞekerim felan hiç bişeyim yoktu ben zaten vitamin kullanmıyorum bi magnezyum
Benim de 2 hafta önce kontrolüm vardı bir hafta önde çıktı ultrasonda.Gittiğimde 16+4 dü görüntü 17+1 çıktı.O ilerleyen haftalarda eşitlenir dedi.Bana ayrıntılıyı 20. Haftaya verdi.16 aralıkta gitcem ozaman da 21. Haftanın içinde oluyorum sanırım.
Evet randevu almak için aradığında sorabilirsin.Ama 24.haftada da yaptıran duydum.Evet senin tarihi iyi 18-23 hafta arası yaptırmış genelde herkes bilemedim ben de. Acaba daha erken mi gidip yaptırsam yada önerdiği doktoru arayıp sorayım en iyisi.
Dunden beri nasil tekmeliyo bilsen ben burdayim diyo sanki minigim
Aynen canlar sagolun valla cok iyi geliyosunuzKuzum benim iyiyim anne diyor sana bence, olumlu düşün bebeğinle konuş iyi olacak herşey inşallah
Aynen canlar sagolun valla cok iyi geliyosunuz
Ben de 3-3.5 kg aldim ama kendimi zorluyorum. 3 haftadir ekmegi kestim. Baktim kilom hizlandi.Arkadaşlar bu az kilo alan bacılar ne yiyiyorsunuz ben normal besleniyorum 7 kilo aldım yaneden aldığımı inanın bilmiyorum abartı bir yemem yok tatlıysa sadece sütlü tatlı yiyiyorum nerede hata yapıyorum şekerim çıkacak diye korkuyorum yoksa zaten veririm kilo bebeğe zarar veririm endişesi var bende
5 gun onemsiz bence. Doktorum 2-3 hafta önde ya da geride olursa bizim icin onemli dedi banaKızlar bugün detaylı ultrasona ben de girdim doktor bir sıkıntı görmedi çok şükürAma bugün 21+3 olduğu halde ölçümlerde 20+5 çıktı yani 5 gün geride göründü. Kadın doğum doktorumun ölçümlerinde bir sorun yoktu. Doktorum takip edelim arayı açmazsa sıkıntı olmaz dedi. Gelişim geriliği falan olacak diye çok korkuyorum inşallah toparlar
1.8 kg aldim su ana kadar ben ama iştahım bir kaç haftadır arttı daha iştahla yiyorum artık kilo alımım hızlanacak sanırım. Dediğin gibi normal beslenmeyle kilo alıyorsan inan vücudunun ihtiyacı vardır, emzirme için yediklerimiz kadar depolarımız da çok önemli. Vücut kendi ihtiyacını tamamlamaya çalışıyor. Bir kan sayımı dAha isteyecek doktor zaten eğer varsa dikkat çekici bir durum önlemi alınır,Arkadaşlar bu az kilo alan bacılar ne yiyiyorsunuz ben normal besleniyorum 7 kilo aldım yaneden aldığımı inanın bilmiyorum abartı bir yemem yok tatlıysa sadece sütlü tatlı yiyiyorum nerede hata yapıyorum şekerim çıkacak diye korkuyorum yoksa zaten veririm kilo bebeğe zarar veririm endişesi var bende
Bence sen buraya daha yakınsın nisanda doğma şansı daha yüksek gibiYalnız ben mayıs annelerinde yin buraya yazmısımolsun neyse
Canım merhabalar okuyorum yazdıklarınızı bi yerde okumuştum kaju tüketmekte gerilemeyi engelliyor diye ama çok tüketmemek gerek tabi çok yağlı bi yemiş şimdi görünce yazmam istedimİnşallah canım çok teşekkür ederimBebeğin toparlanması için muz ve kaşar peyniri duymuştum onları tüketeceğim inşallah bir daha kontrolde arayı kapatmış olur
Allah acil şifalar versin canım dua edicem senin için Rabbim şifanı göndersin sağlıkla kucağına al evladını Cem hocanın hastasıydın değilmi canım bende orda tüp bebek yaptrdım aklımda kalmışSağol canım hepiniz iyi ki varsınız inşallah bir an önce kucağımıza aldığımız zamanları konuşuruz
İnşallah öyle olur canım5 gun onemsiz bence. Doktorum 2-3 hafta önde ya da geride olursa bizim icin onemli dedi bana
Kajuyu da çok severimCanım merhabalar okuyorum yazdıklarınızı bi yerde okumuştum kaju tüketmekte gerilemeyi engelliyor diye ama çok tüketmemek gerek tabi çok yağlı bi yemiş şimdi görünce yazmam istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?