2021 Nisan Anneleri

Kızlar kuyruk sokumu ağrısı normal mi?yürürken ve dik otururken zorlanıyorum.
Allah'ım çok şükür yalnız değilmişim bende de var yaa çok zorlanıyorum oturup kalkarken acı veriyor bende yerde oturmusumdur ondan olmuştur diyip duruyordum açıkçası..

Bide bende bugün göbek deligi çevresinde bir acı var , sürekli değil gelip gidiyor ne olaki.

Kızlar iyi akşamlar şu son üç gündür boğazım şişti biranda şuan acıdan kıvrandırıyor boğazımda bir yumruk var sanki bal zencefil karabiber karıştırıp yemeye başladım ama balgamı atıcam derken kusuyorum hatta çıkarmaya çalışırken altıma kaçırdığım bile oluyor nasıl kurtulacağım bu illetten burun akıntım vardı o durdu bu başladı ve yutkunamaz oldum konuşamıyorum sesim çıkmıyor Allahım yardım et korona bu değildir dimi

Canım önceliklle senin adına çok sevindim bende detaylı için elazığa gideceğim sen hangi doktora gittin ve ücret nekadardı rica etsem bu konuda beni bilgilendirir misin?

Gecmis olsun cnm öncelikle korona olsada sakin ol ve ilac kullanamiycam nasilsa pozitif olsa ne olur negatif olsa ne olur die kendini telkin etbol bol c vitamini ve d vitamini tuketmeye basla ozellikle 3 lt su tuket su cok onemliymis korona olan kisiler cogu bol suyla atiyor kaldiki bogaz enfeksiyonu olsa bile dediklerim onun icinde gecerli moral herseyi ilaci kendini dusurme ve nasilsa uc bes gune iyilesicem diyerek baska seylere odaklanmaya bak terle ve dus al bunlarda fiziken de ruhen de iyi gelecek

Kızlar iyi akşamlar şu son üç gündür boğazım şişti biranda şuan acıdan kıvrandırıyor boğazımda bir yumruk var sanki bal zencefil karabiber karıştırıp yemeye başladım ama balgamı atıcam derken kusuyorum hatta çıkarmaya çalışırken altıma kaçırdığım bile oluyor nasıl kurtulacağım bu illetten burun akıntım vardı o durdu bu başladı ve yutkunamaz oldum konuşamıyorum sesim çıkmıyor Allahım yardım et korona bu değildir dimi
ah benim en büyük sorunum su içemiyorum resmen su yerine çay ıhlamur içiyorum ama eminim yeterli değil ama dediğin gibi içmeye çalışacağım yutkunamama acısı çok beter bişi bakıyorum bademcikler hafif şiş ama sanki patlayacaklar gibi sancıyorlar tükürüğümü zor yutuyorum

Bi doktora gorun isterse cnm ama su olayi emin ol hepimizde ayni gunluk 2 lt icebiliorm ve bu bile az geliyor ruhen bedenen su cok onemli idrar yolu enfeksiyonun en buyuk nedeni su icememk bende sudan haric meyve suyu iciyorm kış ayi bide susamiyo insan

Ben aslında magnezyum içerken yoktu ağrılarım.Bir haftadır magnezyumum bitti ağrılar başladı ne yazık ki.az önce yerden eğilip birşey alacaktım alamadım çömelip alabildim gerçekten ağrı zor allah yardım etsin sana da

Kesinlikle ya bende su içemiyorum diye bi kaç gün soğuk su içmeyi denedim ondan mı şişti boğazım acaba doktoruma danışcam mecbur artık hastanelerden korkuyorum artık İzmir çok kötü halde çünkü

Aynen aynen.Az önce eğilip yerden birşey alamadım çömelip alabildim.Magnezyumum bitti sanırım ondan başladı bende de.çünkü içerken çok rahattım.Karın büyüyor o yüzden geriliyor normaldir ağrın olması canım

Cok gecmis olsun corona degildir muhtemelen bademcikleri iltihabi sanki bademcikleriniz sis mi?
Bademcikler ateste yapar ama sanırım muayene olmaniz lazim bende oldum bademcik iltihabi ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldim atesim de vardi ama corona degildim.

Bende magnezyuma bir hafta önce başladım inşallah devamında faydasını gorurum canım. Bebek hareket etmese tedirgin olurdum da o oynadığı için içim rahat değişik bir ağrım var karnımda sertleşiyor sanırım kasılma bu

Ateşim yok hiç olmadı cnm sadece balgam var atamıyorum bademciklere baktım hafif şiş ama sanki balon gibiymiş hissi veriyor nedense sesim bile kısıldı konuşamaz oldum

Ateşim yok hiç olmadı cnm sadece balgam var atamıyorum bademciklere baktım hafif şiş ama sanki balon gibiymiş hissi veriyor nedense sesim bile kısıldı konuşamaz oldum
Hay allah ya ben canakkalede otuyorum mesela gittigim ozel hastane hic coronali hasta almiyor o yuzden rahatlikla.gidiyorum.
Bende korktum once atesim cok yukselince ama her zaman yasadigim bir durumdu bademciklerimden yutkunamama yogun agri ve ates benim bademciklerim yilda 1 kez kesin boyle olur siser. Ve asla antibiyotik igne kullanmadan gecmez hamile oldugum icin 3 igne verdi doktor sadece toparladi cok sukur.
Olmadi yarin durumunuza bakın olmadi giderseniz.
Sicak tutun kendinizi usutmeyin

Teşekkür ederim corona değildir diye düşündüm bende ama artık doktoruma soracağım dayanılmayacak hal aldı bu durum gittikçe

Kızlar benim kasılmalarım var galiba, rahmim sertleşiyor karnım sertleşiyor bu riskli birşey mi karnımda yanma hissi var,sürekli oldu bugün akşam uzerinden beri. Temizlik yapmıştım o mu tetikledi acaba

Kızlar benim kasılmalarım var galiba, rahmim sertleşiyor karnım sertleşiyor bu riskli birşey mi karnımda yanma hissi var,sürekli oldu bugün akşam uzerinden beri. Temizlik yapmıştım o mu tetikledi acaba
O bende de oluyor ya kasılmalarim var benimde.
Eger dinlenince gecmezse doktorunuza gidincbence

Merhaba hanımlar hamileliğimin 20. Haftasındayım ve 15. Haftadan beri gebelik zehirlenmesi başladı düşün protein diyeti ile nefroloji pareontolog ve kadın doğum arasında mekik dokuyorum var mı benim durumumda olan çok korkuyorum tahlillerde takviye ilaç kullanmama rağmen magnezyum değerlerim hep düşüşte me yapacağımı bilemiyorum artık bizi normal bir süreç beklemiyor biliyorum ama ne olacak o da belirsiz en son TSH da 5.2 çıktı belki onun içinde ilaç başlayacak doktor lütfen dua edin bize

Günaydın kızlar dün gece hiç uyuyamadım saat başı uyandım ter sıcak bastı devamlı, ateşim mi var dedim ama ölçtüm şimdi o da yok. Sizlerin gece uykuları nasıl

Nasıl anladınız gebelik zehirlenmesini?
Canım inşallah sen de güzel haberlerle dönersin dualarım seninle
İnşallah şuan hastanedeyim doktorun almasını bekliyorum
Günaydın kızlar dün gece hiç uyuyamadım saat başı uyandım ter sıcak bastı devamlı, ateşim mi var dedim ama ölçtüm şimdi o da yok. Sizlerin gece uykuları nasıl
Bende sürekli lavaboya kalkıyorum 4 te falan uykum kaçıyor, zaten detaylı ultrason sonrası hiç uyuyamıyorum.sabahta kustum sitresten sanırım çünkü benim bulantılar 16. Haftada bitmiştii

Allah yardımcın olsun canım Magnezyum değerlerini bilmiyorum ama tsh benim de yüksek ilaç kullanarak normal seviyelere çekebiliyorsun onu. O sebeple endişelenme yani. Gebelik zehirlenmesinde de sürekli doktor kontrolündeymişsin zaten Allah’ın izniyle hemen müdahale ederler. Hamilelikte büyük küçük bir çok sorunla karşılaşıyoruz hepimiz ama önemli olan elimizden gelen her şeyi yaptıktan sonra Allah’a dua etmek Ben de senin için dua edeceğim canım inşallah sağlıkla yavruna kavuşursun bu sıkıntıları atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…