2021 Nisan Anneleri

Kizlar detayli yaptiracaklar yada yaptiranlar bugun universite hastanesine gittim biliyosunuz burun kemigi kisa demisti ilk gittigim perinatolog. Bu doktorumda perinatologdu ve cok iyidi acayip detayli seylere bakti kalbin her zerresini ölçtü beynin heryerine bakti diyebilirim şükür bi sıkıntı gormedi ama pozisyondan dolayi bazi eksikler var yuzunu tam goremedi ondan pazartesi tekrar cagirdi zaten ondada buyuk ihtimal skinti cikmicak cunku 2 doktorda normal gormustu. Burun kemigine bakti ama tekrar bakicam ilk doktor 3.1 ikincisi 6.06 bu doktorumda 5.41 ölçtü evet kisa ama d1 ve d2 degeri var o daha onemli ve bebeginin normal dedi icimiz cok cok rahat zaten daha ilk gittigimizde hic bisey gormeden konustugu sey sen bana bu cocuk down lumu dersen buna ben cevap veremem cunku suan iyi olan seyler ilerde bozulabilir yada hic bi bulgu vermeden down lu olabilir dedi ki bu hee hamile icin gecerli pazartesi seni kardiyologada yollarim kalbinde delik var demislerdiya ben gormedim ama orayada git onlarda baksin dedi boyle sorunu olanlarda tek doktorla kalmasin lutfen bide bu doktorum burun kemigi kisaligi down belirtisi degildir hatta kitap yazdim yurtdisina yollucam falan dedi haberiniz olsun herkes okusun biraz uzun oldu ama Guldeste12 OOOzlem

Çok sevindim canım için rahatlamıştır böylece bebişlerimiz Allaha emanet en sağlıklı şekilde hepimiz kucağımıza alalim inşallah.darısı ayrıntılı yaptıracakların başına inşallah herkes hayırlı haberlerle döner.

Çok sevindim bak gördün mü hepimizin düşündüğü gibi söylemiş doktorda. Perinatologlar detaycı oluyorlar ve olumsuz birşey görünce bütün olumsuzlukları kötü ihtimalleri söyleyip göz önünde bulunduruyorlar. İçin rahatlamıştır artık darısı başıma inşallah benim detaylımda güzel geçer, ben bir sıkıntı varsa doğum sonrası müdahale edilebilsin geç kalınmasın diye yaptırmayı uygun görüyorum detaylıyı yoksa diğer olasılıklar için kendimi ve bebeğimi strese sokmak istemem.

Aynen canim bende o niyetle gitmistim ama hamileligimin bigununu katletti perinatolog yoksa inan cocugumun kalbini durduramam onun canini ben alamam ne olursa olsun bebegimiz suan iyide olsa kotude olsa ki hic belli olmaz hersey normalken bile skinti olabilir allaha dua edicez sag salim alalim kucagimiza insallah hepimiz

Ay canım içime su serptin biraz olsun rahatladım. İnşallah bende böyle güzel haberler duyarım

Seni ve bağışını çok merak etmiştim iyi ki haber verdin sizin için çok sevindim maşallah çok şükür. Ayrıntılı anlattığın için de saol bizim de bilgimiz oldu. Benim de pazartesi günü ayrıntılı randevum inşallah Allah 'ın izniyle güzel olur herşey

Bir sey olmaz merak etme. Sonra öne bile gecebilir. Bebegin yapisiyla alakali kimi iri kimi daha minyon oluyor

Amiiin canim benim insallahhh herkesinki guzel gecsin insallah yaziyorumki ilerde insanlara lazim olabilir diye ozellikle ayrintili belirttim

İnşallah benim için de bol bol dua edin.
Nasıl üzülmeyecekmişiz ki... Canımız parçamız ne hayallerle beklediğimiz yavrucuğumuz için istediğimiz tek şey sağlıklı sıhhatli Dünya ya gelmeleri hayatı güzel yönleriyle yaşamaları.
Siz nifty falan yaptırmış mıydınız?

İnşallah sıkıntı çıkmaz canım sende de.Birşey soracağım sağ ve sol beyin arasında bağlantı olmaması ne demek?
İnşallah benim için lütfen dua ediniz.
Ben de bilmiyorum o gün doktorun söylediklerinden sonra şok geçirdim sanki hiçbir şey aklıma gelmedi, ne soru sorabildim ne de başka bir şey konuşabildim.

İnşallah benim için lütfen dua ediniz.
Ben de bilmiyorum o gün doktorun söylediklerinden sonra şok geçirdim sanki hiçbir şey aklıma gelmedi, ne soru sorabildim ne de başka bir şey konuşabildim.
Canım inşallah sen de güzel haberlerle dönersin dualarım seninle

Canım seni kaçırdım sana ne dediler B bgmtnk
Canım benim bebek 21+3 olması gerekirken 20+5 çıktı. 5 gün geriden geliyor dedi. Kendi doktorumun ölçümleri hep normaldi gününde çıkıyordu. Ben de onun için endişelendim bakalım haftaya kendi doktoruma gideceğim tekrar inşallah toparlamış olur. Arayı açmazsa sıkıntı olmaz dedi doktorum

Kiz ne olcak 3 gun oncesi sonrasi normal 5 gunde normaldir merak etme bi bakmissin 5 gun ilerde ben 3 doktora gittim biri 385 gram biri 400 biri 441 gram dedi 2 gunde oldu bunlar cihazlarida 2 sinin ayniydi dusun elden ele fark oluyo rahat ol sen herseyin iyimis

Geçen hafta başka bir doktora gitmiştim devlet hastanesinde 400gr ölçtü dünkü perinatolog 385 ölçtü bir hafta sonra benim kız diyette herhalde Kendi doktorumun ölçümünü bekliyorum bakalım canım inşallah hepimiz için her şey çok yolunda gider İnsanın evladı söz konusu olunca her şey çok farklı oluyormuş gerçekten

Tabi canim bugun doktor biraz fazla sesle aa dedi bu erkek pipisi var ona bile ödüm koptu

Kızlar kuyruk sokumu ağrısı normal mi?yürürken ve dik otururken zorlanıyorum.

Kızlar kuyruk sokumu ağrısı normal mi?yürürken ve dik otururken zorlanıyorum.
Ahh benim agrilari bi bilsenBel fitigi dio baska bisi demio doktorum okadr cok zorlaniyorm ki otururken kalkarken yatarken simdiden erken degilmi diorm doktora fitigin konumundan dolayi zorlaniosun diokuyruk sokumunun oldugu yerde sinirlerde iki fitik var benim malesef ayaklara ozellikle cok vuruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…