Çok bnm çok çok geçmiş olsun hepsi biticek geçicek kaç ayımız kaldı şunun şurasında anayiz biz anaa güçlü varlıklarız sen çok güçlüsün bebisinde güçlü olacakCanım benim ya benim taşlardan dolayı kuzum kanalı tıkıyor ve böbrek şişiyor tüp takıldı bana canım doğuma kadar idrar dışarıya torbaya çıkıyor bu durum beni korkuttu sadece bebeğim iyi çok şükür benim biranda şişti taş tıkadığı için sen korkma Allah’ın İzniyle birşey olmaz biraz büyümesi sorun olmaz benim 3.evreye gelmişti doktor böbreğimi kaybedebileceğini söyledi bebek için şuan bir problem yok şükürler olsun sende ağrın olduğu zaman mutlaka baktır kontrolde ol gebelikte bebişler baskı yapıyor malesef büyüyor herşey geçecek
Evet canım olabilir aslında doktora sormak lazımBen alıyorum bana söylenen yemeklerden yarım saat sonra acaba o mu kilo yapıyor bu kadar bir kutuda iki ayrı ilaç var birini sabah birini akşam kullanıyorum
Canım ben şimdi hastanedeyim bugün dayanamayıp geldim doktoruma rahim ağzında hunilesme var dedi açıklık değil ama yatkınlık. İdrar yolu enfeksiyonu da sebep olabilir dedi tahlil verdim bekliyorum şu an iğne yapıldı serum takıldı.Kuzum bu yanma hissi kasılma hissi bende enfeksiyonda oldu hep idrar yolu enfeksiyonun olabilir mi acaba en son ne zaman test yapmıştın
Enfeksiyon sebep olabiliomus evet ama tedbiri erken almışsınız çok şükür hiçbişey olmaz allahın izniyle dualarimdasiniz hepinizCanım ben şimdi hastanedeyim bugün dayanamayıp geldim doktoruma rahim ağzında hunilesme var dedi açıklık değil ama yatkınlık. İdrar yolu enfeksiyonu da sebep olabilir dedi tahlil verdim bekliyorum şu an iğne yapıldı serum takıldı.
Dua istiyorum herkesten..
Tetanoz mu canımAsı vurdular bana bgun ne zman başlar ağrısı bunun şuan çok fazla deil gbi sonradan mi cikiyo acabaebenin tartisıyla 3 ayda 3 kilo almış gbi gözüküyorum şuan çok iyi dedi evdeki tartı felaket ama çok gösteriyo neden acaba üzülüyodum çok hızlı almaya başladım diye ben
Evet tatlm tetanozTetanoz mu canım
Canim agricak diye bisey yokki ben 2 kez yaptirmistim onceden hic agri oldugunu hatirlamiyorum cok hafifti sadece.Ası vurdular bana bgun ne zman başlar ağrısı bunun şuan çok fazla deil gbi sonradan mi cikiyo acabaebenin tartisıyla 3 ayda 3 kilo almış gbi gözüküyorum şuan çok iyi dedi evdeki tartı felaket ama çok gösteriyo neden acaba üzülüyodum çok hızlı almaya başladım diye ben
Inşallah benmde ağrımaz ozman ya sabah vurdular hala çok kötü deil bu kadr kalır belki umutlandımCanim agricak diye bisey yokki ben 2 kez yaptirmistim onceden hic agri oldugunu hatirlamiyorum cok hafifti sadece.
İnsallah canim boyle kalsinInşallah benmde ağrımaz ozman ya sabah vurdular hala çok kötü deil bu kadr kalır belki umutlandım
Geçmiş olsun lütfen hunilesmeye dikkat edin takip ettirin gerekirse serklaj olun bunu söyleyin doktorunuza gerek var mı diye. Kasılmalar olabilir evet ama sıklığı ve sancılı olması önemli. Yanlış anlamayın beni ben serklajlı bir gebeyim rahim ağzı kısalığı var bende benim durumumda olan hastalarda da hunilesme ve devamında açılma durumu olursa serklaj öneriyorlarCanım ben şimdi hastanedeyim bugün dayanamayıp geldim doktoruma rahim ağzında hunilesme var dedi açıklık değil ama yatkınlık. İdrar yolu enfeksiyonu da sebep olabilir dedi tahlil verdim bekliyorum şu an iğne yapıldı serum takıldı.
Çok ağrın olmaz belki benim de öyle çok ağrım olmadı hafif ağrı oluyorduEvet tatlm tetanoz
Bence sende moralini bozma canim dunyanin sonu degil aldirmayacaksan bosuna stres yapmana gerek yok bundan sonra nasil bir yol cizecegine karar vermen lazm bende oyle yapiyorm onlar dogana kadar heran hersey olabilirStresin bebeği ne kadar çok etkilediğni biliyorum stres yapmamaya çalışıyorum, fakat başka şeye de odaklanamıyorum maalesef.
Ne güzel demişsin dünyaya gelince strese doyacaklar bari karnımızda rahat huzurlu olsunlar değil mi...
Amiiin Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
Senin ve bebeğin adına sevindim canım maşallaaaaah
Aynisini dusunuyorum canm bende tevekkul edip b plani cizmekten baska caremiz yok ama ben kimsenin bebisinin sorunlu olacagini sanmiyorm icim rahatBende bisey cikcagini sanmiyorum zaten bakamadiklarida normal cikmisti diger 2 doktordaaynen benim doktordw oyle dedi kac kat derinin altindan biseylere bakmaya calisiyoruz dedi kapali kutu dogunca belli olcak ne kadar belirti olursa olsun onemli degil sonucta aldirmicagim icin allaha tevekkul edip beklicem insallqh dualarla sag salim kucagimiza alicaz
Evet canım ya bayadır yoksun sen yokluğun belliBurdayım canminternetsiz kaldım bu ara girip bakıp çıkıyodum anca yenilendi paket
İnşallah canım benim 4 ay böyle yaşamaya alışıcam artık herşey bebişimiz için onlar çoook değerli çok zor ve geç bulduk onlarıÇok bnm çok çok geçmiş olsun hepsi biticek geçicek kaç ayımız kaldı şunun şurasında anayiz biz anaa güçlü varlıklarız sen çok güçlüsün bebisinde güçlü olacak
Canım bende sadece hareket halinde ağrı yaptı ortalama 1 hafta ama sadece birinin değmesi yada kolumu indirip kaldırırken onun dışında iyidi çok şükürAsı vurdular bana bgun ne zman başlar ağrısı bunun şuan çok fazla deil gbi sonradan mi cikiyo acabaebenin tartisıyla 3 ayda 3 kilo almış gbi gözüküyorum şuan çok iyi dedi evdeki tartı felaket ama çok gösteriyo neden acaba üzülüyodum çok hızlı almaya başladım diye ben
Ahhh kuzum benim herşey geçecek Allah’ın izniyle anne olmak zor derler bizim daha şimdiden başladı sağlıkla alalım inşallah herşeyi unutacağızCanım ben şimdi hastanedeyim bugün dayanamayıp geldim doktoruma rahim ağzında hunilesme var dedi açıklık değil ama yatkınlık. İdrar yolu enfeksiyonu da sebep olabilir dedi tahlil verdim bekliyorum şu an iğne yapıldı serum takıldı.
Kesinlikle ayni fikirdeyim minnoslara az kaldi yolun yarisini gectik allahima bin şükürAynisini dusunuyorum canm bende tevekkul edip b plani cizmekten baska caremiz yok ama ben kimsenin bebisinin sorunlu olacagini sanmiyorm icim rahat
TeşekkürlerGeçmiş olsun lütfen hunilesmeye dikkat edin takip ettirin gerekirse serklaj olun bunu söyleyin doktorunuza gerek var mı diye. Kasılmalar olabilir evet ama sıklığı ve sancılı olması önemli. Yanlış anlamayın beni ben serklajlı bir gebeyim rahim ağzı kısalığı var bende benim durumumda olan hastalarda da hunilesme ve devamında açılma durumu olursa serklaj öneriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?