- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 43
- 34
Canım enfeksiyon çıktı bendeAhhh kuzum benim herşey geçecek Allah’ın izniyle anne olmak zor derler bizim daha şimdiden başladı sağlıkla alalım inşallah herşeyi unutacağızSonuçların çıktı mı peki enfeksiyonun yapacağını doktorumda söylemişti bana
Sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşacağız dediğin gibi elimizden geleni yapıyoruzTeşekkürlersize de geçmiş olsun. Umarım bu süreçleri sağ salim atlatıp yavrularımıza kavuşuruz. Ben sormadım henüz onu doktora ama hunilesme ve rahim açıklığı arası çok sürüyor mu . Benim için önlemleri aldı doktor ilaç iğne serum . Ben de dikkat edicem takdir Allah'ın . İnşallah bu önlemler yeterli ve zamanındadir
Canım endişelenme benim doktorumda çok iyi bir doktor memorialda profesör ve 23ten önce gün vermedi bana net görmek istiyorum herşeyi dedi geç bir zaman değil doktorunu dinlemelisin bence
Ben de magnezyuma yeni başladım sayılır. Enfeksiyon için antibiyotik kullanıyordum bir hafta oldu biteli ama demekki yeterli gelmedi son tahlilimle şimdiki arasında artış varmış . İnşallah bu ilaçlar etki ederSağol canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşacağız dediğin gibi elimizden geleni yapıyoruzçok sürüyormu onu bilmiyorum ama senin enfeksiyon kaynaklı olduğu için farklı durumun şimdi enfeksiyon tedavisi görüyorsun sanırım. Kasılmalar içinde ilaç vermişlerdir sana onlar iyi gelir bol su iç hem kasılmaya da iyi geliyor ben progestan kullanıyorum rahim ağzı için bir de magnezyum kasılmaları bir nebze rahatlatıyor onu kullanıyorum.
Geçecek inşallah sıkma canını. Benimde gün içinde 3 defa falan oluyor kasılmam bazen hiç olmuyor zaten hiç olmayacak diye birsey yok rahim kendini doğuma hazırlıyor böylelikle sadece bazılarının erken başlıyor bizim gibi.Ben de magnezyuma yeni başladım sayılır. Enfeksiyon için antibiyotik kullanıyordum bir hafta oldu biteli ama demekki yeterli gelmedi son tahlilimle şimdiki arasında artış varmış . İnşallah bu ilaçlar etki eder1 buçuk saattir hiç kasılma olmadı mesela
Bu kasılma dediğiniz tam olarak nasıl bir şey ?Geçecek inşallah sıkma canını. Benimde gün içinde 3 defa falan oluyor kasılmam bazen hiç olmuyor zaten hiç olmayacak diye birsey yok rahim kendini doğuma hazırlıyor böylelikle sadece bazılarının erken başlıyor bizim gibi.
Ben kendi yaşadığımı tarif edeyim; hafif ağrıyla birlikte karnım sertleşiyor göbek deliğimin hizasında orta kısımda top gibi bir sertlik oluyor olmaya başladığında sayıyorum 10-15 saniye içinde geçiyor ben bu şekilde hissediyorumBu kasılma dediğiniz tam olarak nasıl bir şey ?
Anladım teşekkürler. Bende henüz olmadı sanırım bebeği hissediyorum ama hani şey diyolar ya sağa toplandı sola toplandı sertliği hissediyorum falan diye ben onu hissetmeye çalışıyorum ama daha denk gelemedim benim karnım baya yumuşak bu iyi mi kötü mü bilmiyorumBen kendi yaşadığımı tarif edeyim; hafif ağrıyla birlikte karnım sertleşiyor göbek deliğimin hizasında orta kısımda top gibi bir sertlik oluyor olmaya başladığında sayıyorum 10-15 saniye içinde geçiyor ben bu şekilde hissediyorum
Çok bekledik sabrettik hakkımızdaki en hayırlısı en iyisi nasip olcak bize ben inaniyorumİnşallah canım benim 4 ay böyle yaşamaya alışıcam artık herşey bebişimiz için onlar çoook değerli çok zor ve geç bulduk onları
Cok gecmis olsun dualarimiz seninle.Canım ben şimdi hastanedeyim bugün dayanamayıp geldim doktoruma rahim ağzında hunilesme var dedi açıklık değil ama yatkınlık. İdrar yolu enfeksiyonu da sebep olabilir dedi tahlil verdim bekliyorum şu an iğne yapıldı serum takıldı.
Dua istiyorum herkesten..
Yumuşak olması iyidir canım benimde öyle sadece kasılmam olduğu zamanlarda sertleşiyor. O sağa toplandı sola toplandı olayı başka bişey biraz daha büyüdüklerinde hissedicez bazen poposunu çıkarıyor bazen kafasını sivri bir tepecik gibi oluyor o zaman onda ağrı olmuyor ayırt edersinAnladım teşekkürler. Bende henüz olmadı sanırım bebeği hissediyorum ama hani şey diyolar ya sağa toplandı sola toplandı sertliği hissediyorum falan diye ben onu hissetmeye çalışıyorum ama daha denk gelemedim benim karnım baya yumuşak bu iyi mi kötü mü bilmiyorum
Tansiyon dustugu icin mide bulantisi olabilir preeklemside tansiyon yukselir odem ve idrarda protein gorulur benimde bikac kere oldu tansiyon dusuklugu ki olabilir bu haftalarda rahat o
Selam bu kasılma dediğiniz şey nasıl oluyor adet sancısı gibi bel ve kasık ağrısı mi?Geçecek inşallah sıkma canını. Benimde gün içinde 3 defa falan oluyor kasılmam bazen hiç olmuyor zaten hiç olmayacak diye birsey yok rahim kendini doğuma hazırlıyor böylelikle sadece bazılarının erken başlıyor bizim gibi.
Hayır canım kasılmada bel ve kasık ağrısı eşlik etmiyor karnın hafif ağrıyla birlikte sertleşiyor top gibi oluyorSelam bu kasılma dediğiniz şey nasıl oluyor adet sancısı gibi bel ve kasık ağrısı mi?
Bu anlatiklariniz bende de oluyor?Hayır canım kasılmada bel ve kasık ağrısı eşlik etmiyor karnın hafif ağrıyla birlikte sertleşiyor top gibi oluyor
Çok teşekkür ederimCok gecmis olsun dualarimiz seninle.
Peki ultrasondan karindan bakarak anladi mi?
Canım hunilesme varsa ultrasonda görünür herhalde diye düşünüyorum ben yaşamadım daha önceki gebeliğimde şuanda da yok böyle birşey ama servikal yetmezliğim olduğu için vajinal muayene ile rahim ağzı uzunluğuna bakıyor benim doktorum. Ayrıca kasılma olması normal sadece gün içinde düzenli kasılmaların ve ağrın oluyorsa ve sayısı fazla ise mutlaka doktoruna bildir.Bu anlatiklariniz bende de oluyor?
Peki karindan ultrasonda bu hunilesme anlasiliyor mu?
Anladım canım benim de bazen oluyor sanki ama ağrı olmuyor bebek top gibi oluyor sankiHayır canım kasılmada bel ve kasık ağrısı eşlik etmiyor karnın hafif ağrıyla birlikte sertleşiyor top gibi oluyor
Bende arada bir olurdu ama dünden beri hiç geçmediği için gittim sende de gün icinde artarsa doktoruna danışBu anlatiklariniz bende de oluyor?
Peki karindan ultrasonda bu hunilesme anlasiliyor mu?
Tamam canim gun icinde birkac kez oluyor.Bende arada bir olurdu ama dünden beri hiç geçmediği için gittim sende de gün icinde artarsa doktoruna danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?