2021 Nisan Anneleri

Canım enfeksiyon çıktı bende ondan olabilir dedi yine de serum etki etmezse yatış veririm dedi ama şimdilik iyiyim karnımdaki sertlik geçti . Sende de mi böyle oluyordu

Sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşacağız dediğin gibi elimizden geleni yapıyoruz çok sürüyormu onu bilmiyorum ama senin enfeksiyon kaynaklı olduğu için farklı durumun şimdi enfeksiyon tedavisi görüyorsun sanırım. Kasılmalar içinde ilaç vermişlerdir sana onlar iyi gelir bol su iç hem kasılmaya da iyi geliyor ben progestan kullanıyorum rahim ağzı için bir de magnezyum kasılmaları bir nebze rahatlatıyor onu kullanıyorum.

Canım endişelenme benim doktorumda çok iyi bir doktor memorialda profesör ve 23ten önce gün vermedi bana net görmek istiyorum herşeyi dedi geç bir zaman değil doktorunu dinlemelisin bence

Evet haklısın canım bugün aradım merkezi onlarda ocak ayının ilk haftası gelmemi istedi. Kısmetse 4 ocakta yaptıracağım.

Ben de magnezyuma yeni başladım sayılır. Enfeksiyon için antibiyotik kullanıyordum bir hafta oldu biteli ama demekki yeterli gelmedi son tahlilimle şimdiki arasında artış varmış . İnşallah bu ilaçlar etki eder 1 buçuk saattir hiç kasılma olmadı mesela

Geçecek inşallah sıkma canını. Benimde gün içinde 3 defa falan oluyor kasılmam bazen hiç olmuyor zaten hiç olmayacak diye birsey yok rahim kendini doğuma hazırlıyor böylelikle sadece bazılarının erken başlıyor bizim gibi.

Bu kasılma dediğiniz tam olarak nasıl bir şey ?

Bu kasılma dediğiniz tam olarak nasıl bir şey ?
Ben kendi yaşadığımı tarif edeyim; hafif ağrıyla birlikte karnım sertleşiyor göbek deliğimin hizasında orta kısımda top gibi bir sertlik oluyor olmaya başladığında sayıyorum 10-15 saniye içinde geçiyor ben bu şekilde hissediyorum

Anladım teşekkürler. Bende henüz olmadı sanırım bebeği hissediyorum ama hani şey diyolar ya sağa toplandı sola toplandı sertliği hissediyorum falan diye ben onu hissetmeye çalışıyorum ama daha denk gelemedim benim karnım baya yumuşak bu iyi mi kötü mü bilmiyorum

Cok gecmis olsun dualarimiz seninle.
Peki ultrasondan karindan bakarak anladi mi?

Yumuşak olması iyidir canım benimde öyle sadece kasılmam olduğu zamanlarda sertleşiyor. O sağa toplandı sola toplandı olayı başka bişey biraz daha büyüdüklerinde hissedicez bazen poposunu çıkarıyor bazen kafasını sivri bir tepecik gibi oluyor o zaman onda ağrı olmuyor ayırt edersin

Tansiyon dustugu icin mide bulantisi olabilir preeklemside tansiyon yukselir odem ve idrarda protein gorulur benimde bikac kere oldu tansiyon dusuklugu ki olabilir bu haftalarda rahat o
Selam bu kasılma dediğiniz şey nasıl oluyor adet sancısı gibi bel ve kasık ağrısı mi?

Selam bu kasılma dediğiniz şey nasıl oluyor adet sancısı gibi bel ve kasık ağrısı mi?
Hayır canım kasılmada bel ve kasık ağrısı eşlik etmiyor karnın hafif ağrıyla birlikte sertleşiyor top gibi oluyor

Bu anlatiklariniz bende de oluyor?
Peki karindan ultrasonda bu hunilesme anlasiliyor mu?
Canım hunilesme varsa ultrasonda görünür herhalde diye düşünüyorum ben yaşamadım daha önceki gebeliğimde şuanda da yok böyle birşey ama servikal yetmezliğim olduğu için vajinal muayene ile rahim ağzı uzunluğuna bakıyor benim doktorum. Ayrıca kasılma olması normal sadece gün içinde düzenli kasılmaların ve ağrın oluyorsa ve sayısı fazla ise mutlaka doktoruna bildir.

Hayır canım kasılmada bel ve kasık ağrısı eşlik etmiyor karnın hafif ağrıyla birlikte sertleşiyor top gibi oluyor
Anladım canım benim de bazen oluyor sanki ama ağrı olmuyor bebek top gibi oluyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…