Kizlar bayafir giremiyordum kk ya baglanti sorunu yasiyordm baya birikmis okuyamadm hepsini

Ayrintilidan mutsuz ayrilan arkadaslar olmus bende mutsuz ayrilmistm uzulmeyin nolur bebisimiz etkileniyor biz etkileniyoruz uykularimiz kaciyor..

down lu olsa aldiracak misiniz? Sorun bu bence hepimiz saglikli evlatlar dunyaya getirmek isteriz ama bizim kaderimizde bu varmis degistirebilecek miyiz? Saglam dogsa bile yasarken sakatlanmayacagini nerden bilebiliriz? Anne karnindaki hastaliklarn cogu tedavi edilebiliyor cocuk dogunca ben artik bunlara uzulmeyi biraktim uzuvlari saglam olsun yeter diyorum hamileligimi de zehir etmeyecegim downlu da dogsa normal da dogsa kabulum

Siz dr k9ntrollerinizi beslenmenizi ve vitaminlerinizi ihmal etmeyin..bol bol muzik dinleyin ve stresten uzak durun dunyaya gelince zaten strese doyacaklar bari karnimizda 9ay rahat uyusunlar mutlu olsunlar
Bide gelisme geriligini de takmayn kafanza bnm ilk kizim 13gun geriden geliyodu erken dogm yaptm 2450gr di ama dr suai hastanede yatan en saglikli bebek dedi 20gun sonra 4.5kg oldu
Hamileliginizi kendinize ve cevrenizdekilere zehir etmeyin nolur ölümlü dünyadayiz rahat olun kendinize cok cici bakin