Canım ya bu kadar üzme kendini benim arkadaşımda da oldu Ama sağlıkla aldı yavrusunu kucağına sadece seni çok iyi takip edecek bir doktor bulmalısın inşallahhh her şey yolunda gider sağlıkla doğar MiniğinEvet benim çok erken maalesef zaten kimse bebeğimi önemsemiyorhangi doktora gitsem önceliğimiz senin hayatını kurtarmak diyor çok korkuyorum 7 yaşında bir evladım daha var ama karnımdaki de benim kızım kıpır kıpır oynuyor onu kaybetmeyi de istemiyorum psikolojim çok bozuk
İnşallah her şey yolunda gider diyetle kontrollerle 6,5-7 ayı görsek belki bir şansımız olacakCanım ya bu kadar üzme kendini benim arkadaşımda da oldu Ama sağlıkla aldı yavrusunu kucağına sadece seni çok iyi takip edecek bir doktor bulmalısın inşallahhh her şey yolunda gider sağlıkla doğar Miniğin
Bu illet her nekadar korunsak kacsakta gelip bulacak gibi ya cok kötü oldu ve devlet hala birsey yapmiyorKızlar dün covid19 testi vermiştim biraz önce aradılar sonucum pozitif İnş hafif atlatırım
Allah yardımcın olsun canımEvet benim çok erken maalesef zaten kimse bebeğimi önemsemiyorhangi doktora gitsem önceliğimiz senin hayatını kurtarmak diyor çok korkuyorum 7 yaşında bir evladım daha var ama karnımdaki de benim kızım kıpır kıpır oynuyor onu kaybetmeyi de istemiyorum psikolojim çok bozuk
Çok geçmiş olsun canım. Bol bol meyve tüket su iç Allah’ın izniyle kolaylıkla atlatırsın inşallahKızlar dün covid19 testi vermiştim biraz önce aradılar sonucum pozitif İnş hafif atlatırım
Sevindim geçmiş olduğuna inşallah tekrar olmaz. Benim sancım yok fakat kasilmam var karnım taş gibi oluyor . Progestan aldığım zaman birkaç saat iyiyim ama onun etkisi geçince tekrar başlıyor. Bakalım yarın olsun bir iğne daha vurdurmam lazım insallah rabbim cocuklarimizi bize bağışlasınEvet canım gercek malesef artık dikkat etmeliyiz anlaşılan. Ogün ilaçları hemen almadım pazardı serum falan takılmıştı dedim sabah alıveririz ama eve geldim yine arttı sancım evde progestan vardı onu kullandım rahatlattı baya oan uyumusum ama tam anlamıyla sorarsan bir hafta sonra rahatladım diyebilirim bir hafta hafifte olsa devam etti sancılarım
Geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınız?Belirtileriniz nelerdi? Nasıl bir tedavi uygulanacak? Bilgi verdiler mi? Bol su için ve dinlenin inşallahhh hemen atlatırsınızKızlar dün covid19 testi vermiştim biraz önce aradılar sonucum pozitif İnş hafif atlatırım
Çok geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde atlatırsın beslenmene dikkat et vitaminlerini aksatma bol su içKızlar dün covid19 testi vermiştim biraz önce aradılar sonucum pozitif İnş hafif atlatırım
Kızlar dün covid19 testi vermiştim biraz önce aradılar sonucum pozitif İnş hafif atlatırım
Ya insallah canım korkuttular bizi ama iyiki burasi var insanin ici rahatliyo sukur farkli bi doktora gitmekte cok iyi geldi gercekten
Çok geçmiş olsun canım. Allah seni ve bebişini korusunKızlar dün covid19 testi vermiştim biraz önce aradılar sonucum pozitif İnş hafif atlatırım
Aynen canım mutlaka oluyo ayni sorunlar ama suan aşılmayacak bisey olmadi sükür sag salim doguralim hepimiz insallahAynen canım yaa iyi ki, benimde aklımda bir sürü soru birikiyor, bakıyorum sormuş bir arkadaşımız. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
Evet cnm uzunlukmus kasılma flan yaşamadım ben sanırım hiç hissetmedim yani olduysada bilmiyorumBu dediğiniz rahim ağzı uzunluğu mu ? Bana bir ölçü vermedi sadece hunilesme var ama ciddi derecede değil dedi. Merak ettiğim şey kasilmaniz oluyor muydu bu kadar . 6 dan beri yoktu ama şimdi tekrar başladı
Merhaba. Konuyla alakasız bir sorum olacak. Ben de Çanakkale deyim ama geleli pek fazla olmadı. Hamileyim ve doktor ve hastane tavsiyesine ihtiyacım var. Acaba siz hangi doktora gidiyorsunuz?Hay allah ya ben canakkalede otuyorum mesela gittigim ozel hastane hic coronali hasta almiyor o yuzden rahatlikla.gidiyorum.
Bende korktum once atesim cok yukselince ama her zaman yasadigim bir durumdu bademciklerimden yutkunamama yogun agri ve ates benim bademciklerim yilda 1 kez kesin boyle olur siser. Ve asla antibiyotik igne kullanmadan gecmez hamile oldugum icin 3 igne verdi doktor sadece toparladi cok sukur.
Olmadi yarin durumunuza bakın olmadi giderseniz.
Sicak tutun kendinizi usutmeyin
Merhaba ben Medical parka gidiyorum cengiz bey var.Merhaba. Konuyla alakasız bir sorum olacak. Ben de Çanakkale deyim ama geleli pek fazla olmadı. Hamileyim ve doktor ve hastane tavsiyesine ihtiyacım var. Acaba siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Aynen sesi cikmiyo valla banlandimi yoksaKızlar Muhittin neden yok acaba haberiniz var mi gunlerdir girmemis?
Kocasiyla karantinadalar ya mutfaktan cikamiyordur garibim:)Kızlar Muhittin neden yok acaba haberiniz var mi gunlerdir girmemis?
Yok kuzum banli degil ama karantinalardamisAynen sesi cikmiyo valla banlandimi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?