Ya insallah canım korkuttular bizi ama iyiki burasi var insanin ici rahatliyo sukur farkli bi doktora gitmekte cok iyi geldi gercektenÇok sevindim canım, elhamdülillah gözün aydın. Seninde fındık burunlu olacak bebişin
Canım doktor ultrasonla mı muayene etti alttan mı baktı yoksaCanım ben şimdi hastanedeyim bugün dayanamayıp geldim doktoruma rahim ağzında hunilesme var dedi açıklık değil ama yatkınlık. İdrar yolu enfeksiyonu da sebep olabilir dedi tahlil verdim bekliyorum şu an iğne yapıldı serum takıldı.
Dua istiyorum herkesten..
İnşallah geçer canım inşallah sana dua çokça ediyorumCanım enfeksiyon çıktı bendeondan olabilir dedi yine de serum etki etmezse yatış veririm dedi ama şimdilik iyiyim karnımdaki sertlik geçti . Sende de mi böyle oluyordu
Yok canım karından ultrasonla baktı öyle anladi ama ölçmek için baya vajina kemiğinin üzerine kadar geldi . Korkma böyle birşey olsa zaten bilirsin karnındanCanım doktor ultrasonla mı muayene etti alttan mı baktı yoksa
Daha geçen hafta arkadaşımın bebeğininde topuk kanında tiroid yüksekliği çıkmıştı.Ona da hemen acil getir hastaneye falan dediler.Ama bu tarz topuk kanı tanısı kesin değil.Bunun yanında bir çok bulguya bakılıyor ve bir kanla değerlendirilmiyor.Arkadaşın bebeğinden bir kere daha kan alındı o normal çıktı.3 defa kan verip üçü de aynı çıkıyorsa o zaman başka ihtimalleri düşünmek lazım.Tedirgin olmayın lütfen.Anneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
Saglik ocaginin topuk kani yanlis cikiyo 2 yegenimdede bizi cok korkuttular megrr hic bisiyleri yokmus once testi tekrarlattirin sonrasi icin artk herseyin caresi var rabbim sifa versinAnneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
Çok teşekkür ediyorum inşallahDaha geçen hafta arkadaşımın bebeğininde topuk kanında tiroid yüksekliği çıkmıştı.Ona da hemen acil getir hastaneye falan dediler.Ama bu tarz topuk kanı tanısı kesin değil.Bunun yanında bir çok bulguya bakılıyor ve bir kanla değerlendirilmiyor.Arkadaşın bebeğinden bir kere daha kan alındı o normal çıktı.3 defa kan verip üçü de aynı çıkıyorsa o zaman başka ihtimalleri düşünmek lazım.Tedirgin olmayın lütfen.
Hastane de alındı topuk kanı yengelerindeki sorun neydi acaba ögrenebilirmiyim benzer durummu?Saglik ocaginin topuk kani yanlis cikiyo 2 yegenimdede bizi cok korkuttular megrr hic bisiyleri yokmus once testi tekrarlattirin sonrasi icin artk herseyin caresi var rabbim sifa versin
Bizim saglik ocagindan arayip sonuclar kotu demislerdi tekrar kan alalim yada hastaneye gidin dediler neyi kotu die sormadik hastanede yenilettik normal cikmistiHastane de alındı topuk kanı yengelerindeki sorun neydi acaba ögrenebilirmiyim benzer durummu?
Merhaba çok geçmiş olsun aynısı kuzenimin bebeğinde çıktı şu an 5 aylık oldu arada bir kontrollere gidiyor onun haricinde yanilmiyorsam bir ilaç kullanıyor ama doktor korkulacak birşey olmadığını söylediAnneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
İnşallah canım teşekür ederim ama bunu düşünmek bile beni kötü etkiliyor. topuk kanı kesin tanı değildir genetik testler ve tahlil yapılck tekrardan bakılck inşanlah çıkmaz bişeyMerhaba çok geçmiş olsun aynısı kuzenimin bebeğinde çıktı şu an 5 aylık oldu arada bir kontrollere gidiyor onun haricinde yanilmiyorsam bir ilaç kullanıyor ama doktor korkulacak birşey olmadığını söyledi
Cok gecmis olsun. Icinizi ferah tutmaya calisin, insallah hicbir sey cikmayacaktirİnşallah canım teşekür ederim ama bunu düşünmek bile beni kötü etkiliyor. topuk kanı kesin tanı değildir genetik testler ve tahlil yapılck tekrardan bakılck inşanlah çıkmaz bişey
Dualarınızla güzel haberler aldım canım çok teşekkür ederim Allah sizlerden razı olsunCanım inşallah sen de güzel haberlerle dönersin dualarım seninle
Yaştan dolayı testlerde risk hep yüksek çıkıyor, çok takılma. Doktorumda bana yaştan dolayı riskli çıktı dedi. Ayrıntılı ultrason önemliymiş. Stres yapma canım. O zamanla değişiyormuş. İnşallah en yakın zamanda her şey yoluna girer.ben de önümüdeki cuma ayrıntılıya gireceğim kan tahlilinde yaş riski 1:328 çıkınca doktor biraz riskli dedi zaten eşi de öndeymiş gebelik zehirlenmesi bir yandan neyi düşünüp üzüleceğimi şaşırdım hangi birine stres yapacağımı bilmiyorum Allah büyük diyorum inşallah rabbim hepimizi korur ama psikolojik olarak çöktüm bedenen de eridim resmen
Gebelik.zehirlenmesini ben 35Merhaba hanımlar hamileliğimin 20. Haftasındayım ve 15. Haftadan beri gebelik zehirlenmesi başladı düşün protein diyeti ile nefroloji pareontolog ve kadın doğum arasında mekik dokuyorum var mı benim durumumda olan çok korkuyorum tahlillerde takviye ilaç kullanmama rağmen magnezyum değerlerim hep düşüşte me yapacağımı bilemiyorum artık bizi normal bir süreç beklemiyor biliyorum ama ne olacak o da belirsiz en son TSH da 5.2 çıktı belki onun içinde ilaç başlayacak doktor lütfen dua edin bize
Evet canım gercek malesef artık dikkat etmeliyiz anlaşılan. Ogün ilaçları hemen almadım pazardı serum falan takılmıştı dedim sabah alıveririz ama eve geldim yine arttı sancım evde progestan vardı onu kullandım rahatlattı baya oan uyumusum ama tam anlamıyla sorarsan bir hafta sonra rahatladım diyebilirim bir hafta hafifte olsa devam etti sancılarımYaaa gerçekten mi. Geçmiş olsun şimdi nasılsın . Progestan ne kadar sürede ise yaradı çünkü benim hala kasılmam var da. Bir an önce geçsin istiyorum
Evet benim çok erken maalesef zaten kimse bebeğimi önemsemiyorGebelik.zehirlenmesini ben 35
Haftada yaşadım. Tansiyonum yüksek çıktı. Idarara baktılar protein var. Ertesi gun doguma.aldilar hic bekletmediler.Korkutmak istemem yanlış anlamayin ama Iyi takip edin Allah korusun ciddi bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?