2021 Nisan Anneleri

Çok sevindim canım, elhamdülillah gözün aydın. Seninde fındık burunlu olacak bebişin
Ya insallah canım korkuttular bizi ama iyiki burasi var insanin ici rahatliyo sukur farkli bi doktora gitmekte cok iyi geldi gercekten

Canım doktor ultrasonla mı muayene etti alttan mı baktı yoksa

Canım enfeksiyon çıktı bende ondan olabilir dedi yine de serum etki etmezse yatış veririm dedi ama şimdilik iyiyim karnımdaki sertlik geçti . Sende de mi böyle oluyordu
İnşallah geçer canım inşallah sana dua çokça ediyorum Bende de yanma ve kasıklarım da ağrı oluyor ama enfeksiyondandır diye düşünüyorum hep alttan bi muayene mi ettirsem acaba bende içime bi kurt düşmedi değil

Slm kizlar... bende bayadir giremedim coluk cocukla ugrasmakdan.. arada girip okuyordum gecen haftadan beri ama okadar olumsuz seyler oldu ve olmuski inanin cok etkilendim... ben en son pers. Gittim kontrole 25 cm ve 435 gr dedi dr ogluma yine 2 haftadan fazla ileride gidiyoruz,ama detayli icin perinatolog dan randevu ayarladi ayin 14 une ve ben cok korkuyorum... gitsem bir turlu gitmesem bir turlu.

Anneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?

Daha geçen hafta arkadaşımın bebeğininde topuk kanında tiroid yüksekliği çıkmıştı.Ona da hemen acil getir hastaneye falan dediler.Ama bu tarz topuk kanı tanısı kesin değil.Bunun yanında bir çok bulguya bakılıyor ve bir kanla değerlendirilmiyor.Arkadaşın bebeğinden bir kere daha kan alındı o normal çıktı.3 defa kan verip üçü de aynı çıkıyorsa o zaman başka ihtimalleri düşünmek lazım.Tedirgin olmayın lütfen.

Saglik ocaginin topuk kani yanlis cikiyo 2 yegenimdede bizi cok korkuttular megrr hic bisiyleri yokmus once testi tekrarlattirin sonrasi icin artk herseyin caresi var rabbim sifa versin

Çok teşekkür ediyorum inşallah

Saglik ocaginin topuk kani yanlis cikiyo 2 yegenimdede bizi cok korkuttular megrr hic bisiyleri yokmus once testi tekrarlattirin sonrasi icin artk herseyin caresi var rabbim sifa versin
Hastane de alındı topuk kanı yengelerindeki sorun neydi acaba ögrenebilirmiyim benzer durummu?

Hastane de alındı topuk kanı yengelerindeki sorun neydi acaba ögrenebilirmiyim benzer durummu?
Bizim saglik ocagindan arayip sonuclar kotu demislerdi tekrar kan alalim yada hastaneye gidin dediler neyi kotu die sormadik hastanede yenilettik normal cikmisti

Merhaba çok geçmiş olsun aynısı kuzenimin bebeğinde çıktı şu an 5 aylık oldu arada bir kontrollere gidiyor onun haricinde yanilmiyorsam bir ilaç kullanıyor ama doktor korkulacak birşey olmadığını söyledi

İnşallah canım teşekür ederim ama bunu düşünmek bile beni kötü etkiliyor. topuk kanı kesin tanı değildir genetik testler ve tahlil yapılck tekrardan bakılck inşanlah çıkmaz bişey

İnşallah canım teşekür ederim ama bunu düşünmek bile beni kötü etkiliyor. topuk kanı kesin tanı değildir genetik testler ve tahlil yapılck tekrardan bakılck inşanlah çıkmaz bişey
Cok gecmis olsun. Icinizi ferah tutmaya calisin, insallah hicbir sey cikmayacaktir

Canım inşallah sen de güzel haberlerle dönersin dualarım seninle
Dualarınızla güzel haberler aldım canım çok teşekkür ederim Allah sizlerden razı olsun Tüm olumsuz sonuçlar alan annişler inşallah güzel haberler duyarlar. Herkese tavsiyem kesinlikle farklı doktorların yorumlarını almaları. İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız...

Yaştan dolayı testlerde risk hep yüksek çıkıyor, çok takılma. Doktorumda bana yaştan dolayı riskli çıktı dedi. Ayrıntılı ultrason önemliymiş. Stres yapma canım. O zamanla değişiyormuş. İnşallah en yakın zamanda her şey yoluna girer.

Gebelik.zehirlenmesini ben 35
Haftada yaşadım. Tansiyonum yüksek çıktı. Idarara baktılar protein var. Ertesi gun doguma.aldilar hic bekletmediler.Korkutmak istemem yanlış anlamayin ama Iyi takip edin Allah korusun ciddi bir durum.

Yaaa gerçekten mi. Geçmiş olsun şimdi nasılsın . Progestan ne kadar sürede ise yaradı çünkü benim hala kasılmam var da. Bir an önce geçsin istiyorum
Evet canım gercek malesef artık dikkat etmeliyiz anlaşılan. Ogün ilaçları hemen almadım pazardı serum falan takılmıştı dedim sabah alıveririz ama eve geldim yine arttı sancım evde progestan vardı onu kullandım rahatlattı baya oan uyumusum ama tam anlamıyla sorarsan bir hafta sonra rahatladım diyebilirim bir hafta hafifte olsa devam etti sancılarım

Evet benim çok erken maalesef zaten kimse bebeğimi önemsemiyor hangi doktora gitsem önceliğimiz senin hayatını kurtarmak diyor çok korkuyorum 7 yaşında bir evladım daha var ama karnımdaki de benim kızım kıpır kıpır oynuyor onu kaybetmeyi de istemiyorum psikolojim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…