• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Canım doktorun bile çok önemsememiş baksana kararsız kaldım söylemekte demiş tabiki git kardiyolojiye baksınlar ama çoğu kapanıyor Allah başka dertler vermesin inşallah 🤲
Amin canım inşallah insan ister istemez üzülüyor her şey normal olsun istiyor ama hayat bu maalesef dediğin gibi Allah başka dert vermesin hepimizin kuzucukları sağlıklı olsun 🤲

Selam herkese, ben de ayrıntılıdan çıktım 20+4 haftalık herşey normal ama kalbinde 1 mm lik bir delik gördü doktor söyleyip söylememekte kararsız kaldım hatta dedi ilerleyen haftalarda kapanabiliyor çocuk kardiyolojisinden randevu alıp ona görün dedi ben zaten almıştm dedim tamam sonucunu bana da getir dedi. Öğleden sonra kendi doktoruma götürücem sonuçları bakalım o ne önerecek inşallah kendi kendine kapanır 🤲
Kapanir canim. Benim arkadasin bebeginde dogumdan sonra kapandi stres yapma cok görülen birsey. Saglikla dogsunlar♥️

İnşallah canım çok sağol tam 22. Haftada kardiyoloji randevumuz var umarım güzel haberler alırız...
Alirsin bizede haber ver cunku doktorum ben bisey gormedim isterden ksrdiuolojiye yonlendiriyim bide o baksin dedi ama ben 15 inde kendi doktoruma gidicem eger oda derse git diye giderim sorun yok derse gitmem ki kapanicak emin ol 1 mm hic bisey degil kafan rahat etsin

Çok şükür çok sevindim canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin. İnşallah bizimki de kapanır da biz de rahat nefes alırız..
Amin cnm insanlarin cogu kalbi delik yasar hic onemseme dedi doktor bana ben isin garibi ben 29 yasimda kalbimde delik oldugunu ogrendim😂dogustanmis ve bana bi zarari yokmus bu deligin icini ferah tut

Rahim ağzı uzunluğunu benimde detaylı ultrasonda farketti perinatolog canım 20. Haftadaydim 25mm altı sınır kabul ediliyormuş 24 mm çıkmıştı benim serklaj yapıldı öyle geçirdim gebeliği. Şimdide aynı şekilde önlem amaçlı 14. Haftada serklaj oldum. Egerki benim de farketmeseydi perinatolog bende hiç haberdar değildim böyle birseyden artık doktorun dikkati mi desem şans mı desem bilemiyorum 🙄 açılmam falan serklaj olduğu için olmadı hiç. Düzenli ağrılı ve sık kasılmaların olursa doktorunu bilgilendir gerekirse sor kontrole gittiğinde rahim ağzı uzunluğuna baksın. Her doğum her gebelik farklıdır stres yapma tedbirli ol ☺️🤗
Soyledim kontrolde de hicbisey soylemiyorlar valla hayret ediyorm devlet oldugundan herhalde..ozele gidicm bu ara ona sorayim bana hic serklaj yapilmadi.ara sira karnimda sertlesme oluyor agrili oluyor ama normal zannedersem grupta okudugm arkadaslarda da oluyoms...tesekkur ederm canm

Mutluluk1985 Mutluluk1985 cok gecmis olsun. Mutlaka baska bir doktora daha gitmelisin. Insallah guzel haberler alirsin🙏
Gittim başka dr a kendisi bebekte başka bir sorun görmediği için gerek yok dedi ama kendi dr umun bana sürekli nift yi söylemesi canımı sıkıyor Allah korusun Allah herkesin evladını sağlıkla bagislasin

Gittim başka dr a kendisi bebekte başka bir sorun görmediği için gerek yok dedi ama kendi dr umun bana sürekli nift yi söylemesi canımı sıkıyor Allah korusun Allah herkesin evladını sağlıkla bagislasin
Canım çok geçmiş olsun ben kordon eksik olup da sıkıntı olanı görmedim.Eğer gelişimi iyiyse kan akışı normalse hiç sıkıntı olmuyor tek bir bulguya dayanması yeterli.Doktorlar bunu söylemek ve önermek zorunda.Eğer söylemeseydi ya da önermeseydi bu kez ona sıkıntı olurdu.o yüzden onu düşünme bebişine odaklan.Bol yürüyüş yap suyunu bol iç.Kaşar muz badem kaju ye.Çok şükür bunlar önemsiz bulgular.

Kızlar neredeyse bir haftadır karnımın yanlarında batma şeklinde ağrı oluyor acaba sizde de oluyor mu hani böyle koşarsın koşarsın da dalağın şişer nefes aldıkça batar ya işte aynı öyle ama sağ tarafımda daha çok göbek deliğimin sağ üst tarafında en çok🙄

Selam herkese, ben de ayrıntılıdan çıktım 20+4 haftalık herşey normal ama kalbinde 1 mm lik bir delik gördü doktor söyleyip söylememekte kararsız kaldım hatta dedi ilerleyen haftalarda kapanabiliyor çocuk kardiyolojisinden randevu alıp ona görün dedi ben zaten almıştm dedim tamam sonucunu bana da getir dedi. Öğleden sonra kendi doktoruma götürücem sonuçları bakalım o ne önerecek inşallah kendi kendine kapanır 🤲
Benim yeğenimin iki tane deliği vardı.Doktoru ablam doğum yapacağı ana kadar söylemedi stres yapmasın diye.Eğer başka bulgular yoksa bir çok doktor bunu söylemiyor bile.Doğumda kardiyolog ve çocuk doktoru hazır bulundu delik büyük olduğu için.birincisi ilk 6ay içinde kapandı.Diğeri de 2yaşında kapanmıştı.Bebeğe hiç bir sıkıntısı olmadı gelişimi normaldi.Şimdi 2buçuk yaşında bıcır bıcır hareketli bi çocuk.O yüzden hiç telaş etme seninki gayet minik birşey.

Sevindim canım yaşından dolayi demisyir ama evet can sıkar gercekten sen ne hissediyosun o onemli ben bebisimin saglikli ve cok guzel bi bebek olacagindan eminim hepimizinkide sag salim dogacak rahat olalim😊

Gunaydin bacilar bende babynesti ayni zamnda reflu yatagi olanini almstm kiraz cekirdekli kesede hediye geldi
Canım bende bundan almak istiyorum ya hem reflü hem babynest bi arada çıksın evi eşya doldurmak istemiyorum zaten yerim yok beğendin değil mi sen

Alirsin bizede haber ver cunku doktorum ben bisey gormedim isterden ksrdiuolojiye yonlendiriyim bide o baksin dedi ama ben 15 inde kendi doktoruma gidicem eger oda derse git diye giderim sorun yok derse gitmem ki kapanicak emin ol 1 mm hic bisey degil kafan rahat etsin
Tek dileğim kapanması... Tabi ki inşallah güzel haberler veririm size çok teşekkürler desteğiniz için..

Benim yeğenimin iki tane deliği vardı.Doktoru ablam doğum yapacağı ana kadar söylemedi stres yapmasın diye.Eğer başka bulgular yoksa bir çok doktor bunu söylemiyor bile.Doğumda kardiyolog ve çocuk doktoru hazır bulundu delik büyük olduğu için.birincisi ilk 6ay içinde kapandı.Diğeri de 2yaşında kapanmıştı.Bebeğe hiç bir sıkıntısı olmadı gelişimi normaldi.Şimdi 2buçuk yaşında bıcır bıcır hareketli bi çocuk.O yüzden hiç telaş etme seninki gayet minik birşey.
Maşallah yeğenine çok sevindim Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Benimki de söyleyip söylememek de kararsızdı kardiyolojiye yönlendirmek için söyledi inşallah kardiyolojiye gidene kadar kapanmış olur 20+4 bugün daha küçük diye düşünüyorum organ gelişimi devam ediyor sonuçta.. Hepimiz hayırlı haberler alalım..

Back
X