• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Korseyi beden olarak ne alicaksiniz bende alicam ama beden konusunda karar veremedim suan 73 kiloyum ilk hamileligimde 85 doguma girmistim yine onu baz alirsam kac almaliyim sizce
Cırtcırtlı bel korselerin çoğunda beden yok internetten alacaksanız. Medikalde 1 2 3 olarak farkı boyutları olabiliyor. Ama nacizane tavsiyem şimdiden almayın doğuma yakın veya doğum sonrası alınması. ne kadar kilo alacağımızı, o gün bedenimizin ne olacağını şimdiden bilemeyiz. Her hastanenin yakınında en az 2 3 medikalci oluyor 😉

Ay cok guzeller ama bu korona boyle devam ederse bu tarz seyleri yaparmiyim bilmiyorum insallah bize biterde bende oglusums guzel seyler yaparim😊
Evet malesef bu dönemde malzeme almak için çarşıya çıkmak çok zor🙁 bu yüzden sipariş almıyorum bende. Malzemeleri illa kendi gözümle görüp dokunarak almayı istiyorum. Bakalım nasipse varsa yaparız🤗

Bende bunları çok beğeniyorum ama kendim yapmak istiyorum nasipse. İlk kızımda da herşeyimi kendim yapmıştım. İnstagram sayfam var benimde @butikbeyzi sipariş almıyorum ama kendi yapmak isteyen olursa burdan destek olurum
Çok güzeller elinize sağlık şimdiden. Ben de isimli kasnak alıp makrome kısmını kendim yapmak istiyorum. Ama yaşadığım yer küçük bir ilçe herşeyi internetten almak zorundayım çeşit yok burada. O yüzden uygun bir sayfa arıyorum

Cok buyuk kismi tamamlandi hastane cikisi isimli yaptiricam onu daha soylemedim yatagini kiyafetlerini biberon emzik cogu seyi aldim b

Cok buyuk kismi tamamlandi hastane cikisi isimli yaptiricam onu daha soylemedim yatagini kiyafetlerini biberon emzik cogu seyi aldim ben
Allah giydirmeyi kismet etsin..yenidogan olarak kac takim, zibin aldin?

Arkadaşlar bebeğin hareketlerini her gün hissediyor musunuz?Yoksa bir iki güne bir mi hissediyorsunuz?

Bazen her gün kuvvetli hissediyorum. Bazen gündür bir iki kıpırdanma hissediyorum. Doktor bu haftalarda düzenli hareketler beklenmemeli dedi
20+2yim.pazardan beri hissedemiyorum ama devamlı hareket halindeyim inşallah ondan hissedemiyorumdur.Sabah sol kasık tarafımda baloncuk patlaması gibi 3 4 kere arka arkaya birşeyler oldu ama çok da gazım ver o mu ayırtedemedim

20+2yim.pazardan beri hissedemiyorum ama devamlı hareket halindeyim inşallah ondan hissedemiyorumdur.Sabah sol kasık tarafımda baloncuk patlaması gibi 3 4 kere arka arkaya birşeyler oldu ama çok da gazım ver o mu ayırtedemedim
Bende bugun ayni durumdayim bazen kuvvetli geecekten ama bugun zayif calisinca hareket edince asla hareket etmiyo uyuyo sanirim😊 ne saman eve gelip dinleniyorum o zaman hissedebiliyorum ama dedigim gibi bugun daha az

Allah giydirmeyi kismet etsin..yenidogan olarak kac takim, zibin aldin?
Amin cnm beden olarak yeni dogan hic almadim 0 3 ay aldim yeni dogani kizimdada almamistm asiri kucukler bence.tulum zibin alt ust takim filan 10 tane kombin olmustur sanirim hic saymadm cnm bi bukadr da teyzesi dayisi ananesi gondericek yeter bunlar 3 6 ay arasi da 5 kombin yaptm boyuna kilosuna gore 3 aydan sonra duruma gore alirim dedim

Kızlar merhaba
Bizimde ayrıntılıyı yaptırdık 20+5 te dr çok şükür iyi dedi binlerce kez şükür
İki erkek bebişlerimiz olacak bizimde
Hiç erkek ismi düşünmemiştim kız olsa hazırdı ama erkek ismi bulmak çok zor
Önerileriniz varsa bekliyorum
İki isimde benzemek zorunda değil farklı da olabilr
Kızlar sizce ikizler için bir tane park yatak alıp yanımda odada yatırsam mantıklı olurmu
Yoyko marka anne yanı park beşik aklıma yattı anne yanı oluyor aynı zamanda
oda yapmıycm dolap ve şifonyer almayı
Önerdiğnz bir mobilya markası varmı
Bende başladım alışverişe e bebekten aldım bişeyler sağlıkla kullanmak nasip olsun
Birde o sertlik anlık oluyor bende de sertleşiyor karnım 20 sn geçiyor bir kez ya da 2 kez oluyor bu ağrı olayını dr uma sordum çok fazla olmuyorsa sorun yok dedi sizce bu gidişimde ben söylemeli miyim Alttan mı muayene ediyor yoksa karından mı bakıo Rahime
Bebeklerden birinin kafası aşağıda sanki top gibi oluyor ayrıntılıda sağ tarafta kasığa doğruydu şimdi daha ortalarda 20. Hafta ayrıntılı ya gittim haftaya gitsem mi ya dr ayda bir çağırıyor beni 23. Te gideym diyorum

böyle bir baby nest var hem reflü yatağıda aynı zamanda

Eklentiler

• 73B4807C-F4D2-40B1-B3E3-C35A98A16E12.webp
    73B4807C-F4D2-40B1-B3E3-C35A98A16E12.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 56
Sizce bunlar kullanışlı olurmu ikiz olduğu için almak istiyorm oyalanmaları için

Eklentiler

• 36F4EE7A-3491-483A-ACE9-91DEEB6F0F36.webp
    36F4EE7A-3491-483A-ACE9-91DEEB6F0F36.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 73
Sizce bunlar kullanışlı olurmu ikiz olduğu için almak istiyorm oyalanmaları için
Bende aldim canim en azindan etrafi seyreder yanimizda dedim amcasi aldi sagolsun😊 otomatiklerden aldircaktim ama besigi kendiliginden sallanandan aldik ondan dedim bidaha o kadar para verme bosa bu yeterli

Eklentiler

• IMG-20201207-WA0077.webp
    IMG-20201207-WA0077.webp
    20 KB · Görüntüleme: 73
Bide kizlar ben besik aldim cok begendik atiyim sizede belki fikir olur hepsiburadadan aldik 1200 e anne yani. Ama otomatik sallanmasi dogal sesler ciksrmasi reflu yatagi olmasi cok iyi hugyy anne yani besik manuelde sallaniyo otomatikte en guzeli o oldu zaten baskada besik almicam

Eklentiler

• IMG-20201204-WA0011.webp
    IMG-20201204-WA0011.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 77
Bende aldim canim en azindan etrafi seyreder yanimizda dedim amcasi aldi sagolsun😊 otomatiklerden aldircaktim ama besigi kendiliginden sallanandan aldik ondan dedim bidaha o kadar para verme bosa bu yeterli
Canım bel kısmının geldiği yer düz mü yoksa hafif eğimlimi

Bide kizlar ben besik aldim cok begendik atiyim sizede belki fikir olur hepsiburadadan aldik 1200 e anne yani. Ama otomatik sallanmasi dogal sesler ciksrmasi reflu yatagi olmasi cok iyi hugyy anne yani besik manuelde sallaniyo otomatikte en guzeli o oldu zaten baskada besik almicam
Çok güzel cnm güle güle sağlıkla kullansın inşallah
Bende bunu beğendim ikizler için

Eklentiler

• 86EB4B9E-B4E4-48A8-95CC-508DAA709BD2.webp
    86EB4B9E-B4E4-48A8-95CC-508DAA709BD2.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar merhaba
Bizimde ayrıntılıyı yaptırdık 20+5 te dr çok şükür iyi dedi binlerce kez şükür
İki erkek bebişlerimiz olacak bizimde
Hiç erkek ismi düşünmemiştim kız olsa hazırdı ama erkek ismi bulmak çok zor
Önerileriniz varsa bekliyorum
İki isimde benzemek zorunda değil farklı da olabilr
Kızlar sizce ikizler için bir tane park yatak alıp yanımda odada yatırsam mantıklı olurmu
Yoyko marka anne yanı park beşik aklıma yattı anne yanı oluyor aynı zamanda
oda yapmıycm dolap ve şifonyer almayı
Önerdiğnz bir mobilya markası varmı
Bende başladım alışverişe e bebekten aldım bişeyler sağlıkla kullanmak nasip olsun
Birde o sertlik anlık oluyor bende de sertleşiyor karnım 20 sn geçiyor bir kez ya da 2 kez oluyor bu ağrı olayını dr uma sordum çok fazla olmuyorsa sorun yok dedi sizce bu gidişimde ben söylemeli miyim Alttan mı muayene ediyor yoksa karından mı bakıo Rahime
Bebeklerden birinin kafası aşağıda sanki top gibi oluyor ayrıntılıda sağ tarafta kasığa doğruydu şimdi daha ortalarda 20. Hafta ayrıntılı ya gittim haftaya gitsem mi ya dr ayda bir çağırıyor beni 23. Te gideym diyorum
Yoyko anne yani park yatak aldm ben cok guzel cok begendim ikiz olacakmis 1 tane park yatak bence olmaz iki tane olmali biri uyansa digerini rahatsiz eder die dusundum

Canım bel kısmının geldiği yer düz mü yoksa hafif eğimlimi
Valla bilmiyorum amcasi uzakta ondan daha gelmedi gelince atarim dikkat etmedim acikcasi oturmaya baslayinca kullaniriz diye dusundum bu arada senin besikte guzel duruyo ama sallanmasi onemli ona dikkat et

Kızlar bir sorum daha var 😂
Ben de çok az krem kıvamında beyaz bir akıntı oluyor çok değil bir iki damla belki vardır.Hamile değilkende oluyordu devamlı.hiç bir zaman kupkuru olmadım 😂yanma kaşınma yok 18.haftamda vajinal muayene yapıldı birşey yok denilmişti yine de sizlere danışmak istedim.

Back
X