• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

oyy masallah yakisikliya 🥰 gözün aydin kuzum sükür büyüyorlar az kaldi kucagimiza alacaz
Sağol canım 🤗 çok şükür büyüyorlar dün öyle mutlu ayrıldım ki detaylıdan hâlâ etkisindeyim videolarina fotoğraflarına bakıp duruyorum kızımın kopyası resmen bu da babaya benzeyecek 😁 hayırlısıyla az kaldı artık 😍

Kızımdan kalan ağız mendilleri varmış hurçtan çıktı ☺️ yıkadım hepsini tertemizler kenar oyalarını değiştirdim erkek bebeğe göre 😁devir tasarruf devri bunlar çok lazım oluyor bir pakette 10 lu almıştım jokerden alışveriş yaparken yeter artık 😌

Eklentiler

• 16083833902587790885573069107672.webp
    16083833902587790885573069107672.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 56
Masallah 1 kilo olmus neredeyse🥰 cokk mutlu oluyorum böyle büyüdüklerini görünce ya cok güzelll. Herseyin iyi olmasina cok sevindim canim masallah
Ya sorma 1hafta önde gidiyormuş inşallah 3.5 doğar ilk kızım 37de 3.5 doğmuştu bundada duam o geçerse doğumda beni yorar🙈 sağlıkla gelsinler tüm tosbikler inş cnm 🙏🏻

Sağol canım 🤗 çok şükür büyüyorlar dün öyle mutlu ayrıldım ki detaylıdan hâlâ etkisindeyim videolarina fotoğraflarına bakıp duruyorum kızımın kopyası resmen bu da babaya benzeyecek 😁 hayırlısıyla az kaldı artık 😍
Cok tatlilar yaa🥰 benim doktor bu sana benziyor dedi ama bakalim😄Buda asiri babaci bir velet olmasinda varsin bana benzemesin dedim. Doktor bile nekadar cok babaci sürekli babasina sarilip öpüyo falan deyince ah ahhh öyle sadece meme, kaka vs oldugu zaman anneci dedim güldü buda babaci olursa ücüncüyüde hemen yap dedi ayy yok 2 tane yeter güzel bir yasam verebilmek icin. Senin oglus nasiil olacak acaba cok merak ediyorum kiz bide biz mavis degiliz ama benim oglum mavis sarisin dayisinin kopyasi oldu bunu cok merak ediyorum nasil birsey acaba esmer olmaz ama sanki maviste olmayip anne baba gibi kumral olur gibime geliyo 😘

Kızımdan kalan ağız mendilleri varmış hurçtan çıktı ☺️ yıkadım hepsini tertemizler kenar oyalarını değiştirdim erkek bebeğe göre 😁devir tasarruf devri bunlar çok lazım oluyor bir pakette 10 lu almıştım jokerden alışveriş yaparken yeter artık 😌
Ay evet bunlar cok lazim oluyor. Ben oglumdan kalan herseyi sakladigim icin 2 yasina kaddar ne ararsan var 🤭 hic eksik yok valla iyi oldu bu pandemi döneminde.

Ya sorma 1hafta önde gidiyormuş inşallah 3.5 doğar ilk kızım 37de 3.5 doğmuştu bundada duam o geçerse doğumda beni yorar🙈 sağlıkla gelsinler tüm tosbikler inş cnm 🙏🏻
3,5 kilo üstü bebekler daha rahat doguyormus diye duydum bol yirtilmayla ama nekadar dogru acaba. Benim ilki sezeryan oldum 2018 de buda sezeryan olacak. ilkini cok istemistim normal olsun diye ama dönmedi bu ikincisi siimdiden döndü hazirlik yapiyo :) ilki nin kafasini hic asagida görememistik öylede dogdu inat 🤭

Cok tatlilar yaa🥰 benim doktor bu sana benziyor dedi ama bakalim😄Buda asiri babaci bir velet olmasinda varsin bana benzemesin dedim. Doktor bile nekadar cok babaci sürekli babasina sarilip öpüyo falan deyince ah ahhh öyle sadece meme, kaka vs oldugu zaman anneci dedim güldü buda babaci olursa ücüncüyüde hemen yap dedi ayy yok 2 tane yeter güzel bir yasam verebilmek icin. Senin oglus nasiil olacak acaba cok merak ediyorum kiz bide biz mavis degiliz ama benim oglum mavis sarisin dayisinin kopyasi oldu bunu cok merak ediyorum nasil birsey acaba esmer olmaz ama sanki maviste olmayip anne baba gibi kumral olur gibime geliyo 😘
Ya bir de erkekler anneci olur derler seninki tezleri çürütmüş😁 inşallah şimdiki oğluşun da sana düşkün olur. Benim kızım doğduğundan beri babaya benziyor bir ara bebekligini benim küçüklük halime benzetiyorlardı ama büyüdükce hepten baba oldu☺️ babası kumral ela gözlü bende kumral kahverengi gözlüyüm kızımın gözleri de ela oldu. Bende çok merak ediyorum ama bence baba ve ablaya benzeyecek 😁 doğana kadar değişir belki🤭

Merhaba kızlar.Alışveriş için liste yapmış olan var mı acaba?Bir de beni ayrıntılı ultrason sonra 30.haftada tekrar ayrıntılıya çağırdı doktor.30.haftada neden çağrılıyor acaba?

3,5 kilo üstü bebekler daha rahat doguyormus diye duydum bol yirtilmayla ama nekadar dogru acaba. Benim ilki sezeryan oldum 2018 de buda sezeryan olacak. ilkini cok istemistim normal olsun diye ama dönmedi bu ikincisi siimdiden döndü hazirlik yapiyo :) ilki nin kafasini hic asagida görememistik öylede dogdu inat 🤭
Yırtılma oluyormuş cnm büyük bebeklerde keside oluyor, ilkinde çok az kesim var yapmasa olurmuş bu doktorum hiç gerek yokmuş kesine doktorum acele etmiş çok müsaitsin kesisiz doğuma dedi ya bakalım inşallah, bizimkide baş aşağı duruyordu kasıklarımda baskı ve ağrı oluyor ondanmı acaba dedim oda etkiler ama daha çok dönecek dedi bakalım🤗

Kızlar oğluma guzelhastane cikisi istiyorum isim yazili 10 lu takim alirim diye dusundum battaniyesi zibini falan bilindik guzel sayfalar varsa onerebilirsiniz bide tesetturlu arkadaslar nasil bi lohusa takimi giyicez bilemedim valla foto cekilirmiyiz napariz hic bi fikrim yok suan😊

Kızlar oğluma guzelhastane cikisi istiyorum isim yazili 10 lu takim alirim diye dusundum battaniyesi zibini falan bilindik guzel sayfalar varsa onerebilirsiniz bide tesetturlu arkadaslar nasil bi lohusa takimi giyicez bilemedim valla foto cekilirmiyiz napariz hic bi fikrim yok suan😊
Ben Tuğba Kuğulu diye bir yerden yaptırdım Instagram adresi de var bakabilirsiniz memnun kaldım 11 li hastane çıkışı

Kızlar ben sezeryan olacağım büyük ihtimal gecelik mi almalıyım kızımda pembe gecelik almıştım pijama alsam nasıl olur sizce kafam karıştı sıkıntı Yaşar mıyım acaba çünkü geceliği sonra hiç kullanamadım

Back
X