• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Arkadaşlar merhaba ne güzel hem kendiniz hem bebişler için alışverişler başlamış ben malum durumumdan hiç bir şey almıyorum hele bi sağ sağlim atlatalım nasılsa hepsi olur çıplak kalmayız heralde 🙄 ama bu heyecanlar güzel sevindim sizler adına
Ben sabahları uyanınca bazen el parmaklarımda şişlik hissediyorum gece uyuşuyor arada sizde de oluyor mu ? Sağlık ocağında hemşire gebelik zehirlenmen var dikkat et dedi stres oldum nefrolog ayaktan dize kadar şişlikler önemli demişti şimdi ellerime taktım 😥 normalde de çok iş yapınca şişerdi evde de koşturuyorum kızın canlı dersleri benim canlı dersler arada hemen mutfakta yemek çamaşır derken oturak yok aklım takıldı acaba benim zehirlenme mi tetikliyor yoksa normal mi?

Günaydın güzel anneler 😍
Bambuella Bambuella canım aldığın takıma bayıldım cuma günü doktor kontrolünden sonra mutlaka uğrayacağım suwene inşallah indirim bitmez 😅

Tetanoz aşımı ben de yaptırdım sonunda geçen sene elimi kesince de yapmışlardı hemşire onu görünce 2. Doza gerek yok dedi çok şükür 🙏🏻 Bir de benim gece bacaklarımda kasılmalar oluyor sabah kalktığımda da ağrısı devam ediyor sanırım benim de magnezyum kullanma zamanım geldi doktora danışacağım mutlaka 😊

Benim doktorumda yalnızca Acibadem de yaptırıyor. Kızımda da öyle hastane ücreti ayrı doktor ve ekibine ayrı ücret vermiştik. Ama hastane ücretini indirimli odeyebilelim diye hamilelikte 24. Haftaya kadar yapılabilen bir Acibadem sigortası var onu yaptırdık. 4 yıl önce 1000 tl civarında yaptırmıştık hastaneye 2000 ödemiştik sadece. Bu yılda sigorta 1500 tl olmuş (bu arada en düşük olan paketten, doğumumu orada yapmamı sağlasın yeter dedim) pazartesi günü yaptırdım. Hastanede doğum fiyatı normal zamanlarda 10 bini buluyormus indirim ve sigorta indirimi ile 4000 civarında ödersiniz dedi sigortacı. Eğer yaptırmayı düşünürsen veya bilgi almak istersen sigortacinin bilgilerini gönderebilirim ya da acibadem sigortayi arayip bilgi de alabilirsin.
Kolan hastanesi nasıl bilmiyorum ama Acibadem Fulya dan çok memnun kalmıştım. Bu defa da Acibadem Taksim de doğuracağim sanırım.
Canım şimdi yaptırsam doğumu kapsayan bir sigorta var mı ki? Ben araştırdığımda hamilelikten çok önce yaptırmalıydın dediler benimki de Taksim Acıbadem’de olacak öyleyse bu sigorta tam olarak neleri kapsıyor mesela? Bilgi için teşekkür ediyorum bir de yeni yılda zamlanacak bu fiyat o zammın dışında mı kalacak? Çok soru sordum kusura bakma

Canım şimdi yaptırsam doğumu kapsayan bir sigorta var mı ki? Ben araştırdığımda hamilelikten çok önce yaptırmalıydın dediler benimki de Taksim Acıbadem’de olacak öyleyse bu sigorta tam olarak neleri kapsıyor mesela? Bilgi için teşekkür ediyorum bir de yeni yılda zamlanacak bu fiyat o zammın dışında mı kalacak? Çok soru sordum kusura bakma
Hayır canım estağfurullah, evet %100 kapsamiyor ama ödeyeceğin tutarı düşürüyor. Doktorun ücretine her hangi bir eksisi yok doktorun dışarıdan olduğu için. Sigortacı Nisan ayını hesaplayarak ortalama bir rakam söyledi. Bence sende 24 olmadan bir bak istersen. Sigortanın açılımı tam olarak bu

Eklentiler

• Screenshot_20201219-104456_Drive.webp
    Screenshot_20201219-104456_Drive.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 55
Ben izmirdeyim cnm valla bu fiyata çok gzl cnm lcw bile bu fiyata satıyor normal pijamaları gidebilirseniz kaçırmayın indirimi keşke intde olsa gitmeden alabilsek ama deneyerek almak daha iyi oluyor, senşn tetanoz tek doz olmayacak mı cnm 2.gebeliğin seninde bana tek doz yaptı başka gerek yok dedi sağlık ocağı
Haklısın valla haftasonu yasağı girmese gidip bakardım.
Evet ilkinde iki doz yaptırdım doğduktan sonra olanı yaptirmamistim. Her bir doz 2 yıl koruma saglıyormuş. 4 yıl oldu tam yaptıralı. Yani koruma bitti. Şimdi yaptırınca iki yıllık korumam daha oldu. Bir sonrakini ve doğumdan sonrakini de yaptırayım bir daha hamile olursam uğraşmam

Siz branş mı sınıf öğretmeni misiniz?
Müdürüm 24 te ayrılırsan 32 de tekrar balşayamazsın dedi çünkü o haftalarda çalışamıyorsan sonraki süreçte de çalışamazsın durumda olman lazım. Ayrıca bazı kaymakamlıklar tekkrar başlanmasına müsaade etmiyormuş,
Tekrar başlama durumunu bilmiyorum. Elbette sorun yaratır 24unde çalışamıyorum diyen 32fe nasıl çalışsın. Ben o kısmı düşünmedim hiç

Gecer gecer canim cok sitrese girip kendinide dinleme doktora gittiginde bebisde sendede bi sıkınti yoksa eger cok takilma kimi hamilelerde boyle oluyo inan kizimda tas gibi oluyodu nerdeyse bir dakika suruyodu sonradan gevsiyodu ama cok sukur hic bir sıkinti cikmadi zamaninda gununde dogum oldu. Bu hamileligimdede kasilmam oluyo ama demekki buda benim bedenimle olan bisey kimi hamilelerde oluyo kimisinde hic olmuyo bile canini sıkma kuzum rabbim zamaninda dogumlar nasip etsin
Amin canım çok sağol. Stresli hamilelik geçirenlerin bebekleri stresli olurmuş diye izlemiştim bir videoda o yüzden artık stresimi ve korkumu birakicam bir kenara. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım hepimiz ama hepiiiimmmiiiz sağlıkla kucaklarımiza alırız bebeklerimizi 🙏❤️

Hayır canım estağfurullah, evet %100 kapsamiyor ama ödeyeceğin tutarı düşürüyor. Doktorun ücretine her hangi bir eksisi yok doktorun dışarıdan olduğu için. Sigortacı Nisan ayını hesaplayarak ortalama bir rakam söyledi. Bence sende 24 olmadan bir bak istersen. Sigortanın açılımı tam olarak bu
Çok teşekkür ediyorum canım araştıracağım senin doktorun kim?

Olur cnmm kapalılarda giyor ekrusunu alırsan üstüne sabahlıkda alırsın gayet şık olur ben L beden aldım cnm doğum sonrası göbek biraz iner dedim 64kiloyum şuan 1.60 boyum
Bi ugrarim hafta ici insallah kalır😊 kalın sabahlik almak lazim sanirim yoksa biraz incemi bilemedik ben bunlari subat gibi almayi planlamistim ama bu gercekten guzel bide suwen olunca

Bi ugrarim hafta ici insallah kalır😊 kalın sabahlik almak lazim sanirim yoksa biraz incemi bilemedik ben bunlari subat gibi almayi planlamistim ama bu gercekten guzel bide suwen olunca
Hastaneler soğuk olmuyor cnm, ince sabahlıkta iş görür ama üşüyen biriysen kalında güzel olur genelde uzanacağız zaten lcwda filan saten beyaz sabahlıklar oluyor suwende de var gerçi ekstradan ☺️

Haklısın valla haftasonu yasağı girmese gidip bakardım.
Evet ilkinde iki doz yaptırdım doğduktan sonra olanı yaptirmamistim. Her bir doz 2 yıl koruma saglıyormuş. 4 yıl oldu tam yaptıralı. Yani koruma bitti. Şimdi yaptırınca iki yıllık korumam daha oldu. Bir sonrakini ve doğumdan sonrakini de yaptırayım bir daha hamile olursam uğraşmam
Bende ilkinde 2doz yaptırdım diye hatırlıyorum 5yıl oldu şimdi 1 yaptı yeter dediler 😊 bir sorayım bende bir daha yaptırırsam gerek kalmaz mı dediğin gibi tekrar düşünürsek diye

Tekrar başlama durumunu bilmiyorum. Elbette sorun yaratır 24unde çalışamıyorum diyen 32fe nasıl çalışsın. Ben o kısmı düşünmedim hiç
Ben kurumumda gorustum mesela bu konuyu evden calisma diye bir surece geciliyor bizde 32 de calsiir raporu alip evden calisma sistemine dahil olabilirsiniz dedi.

Bambuella Bambuella canim cok begendim cok şık ve sade. Pazartesi kismetse ben de hemen gidip bakicam ☺️ keske online de satisi olsaydi. Bu arada bunu evde giyeceksin degil mi, hastanede ne giyeceksin?

Bambuella Bambuella canim cok begendim cok şık ve sade. Pazartesi kismetse ben de hemen gidip bakicam ☺️ keske online de satisi olsaydi. Bu arada bunu evde giyeceksin degil mi, hastanede ne giyeceksin?
Sağol cnm evde de giyilir o rahatlıkta likralı bir saten sert saten değil yumuşak ama ben doğumdan çıkarken giyeceğim bunu normal doğum olduğu içim ayakta çıkarıyor doktor video filan çekiyor diye rahat şık olsun dedim, birde fisto elbise sabahlık takımı aldım onuda fotoğraf çekinirken giyinirim dedim hatta bunu aldıktan sonra keşke onu hiç almasaymışım bile dedim 😁

Cnm trendyoldada çok gzl modeller var hatta bitane beğenmiştim oğlum olsa alırdım demiştim arat trendyolda sabahlık seçersin içindeki renklere göre bunu görüp denemesem öyle yapacaktım bende bak örneğin şu model çok hoşuma gitmişti erkek bebek için ama tükenmiş gelir büyük ihtimal
Canım bulamadım bunu trendyolda tam adını paylaşabilir misin takımın çok beğendim takipte kalayım stoğa girince alayım

Amin canım çok sağol. Stresli hamilelik geçirenlerin bebekleri stresli olurmuş diye izlemiştim bir videoda o yüzden artık stresimi ve korkumu birakicam bir kenara. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım hepimiz ama hepiiiimmmiiiz sağlıkla kucaklarımiza alırız bebeklerimizi 🙏❤️
Amiinnn canim insallahh❤🙏🤲

Eklentiler

• 43638F7C-5738-4210-803E-B4C0AE48C31F.webp
    43638F7C-5738-4210-803E-B4C0AE48C31F.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 62
Muayenem de şeker testim de süper geçti kızlar..Şükürler olsun herşey gayet guzel..828 Gr olmuş prensesim..Bu ay kontrolünü de atlattık şükür..Darısı bekleyenlere..
ayyy cok sevindim seker testini gectinmi sonuclar ciktimi? insallah yoktur seker. bak sen cimcimeye koca kiz olmus masallah 🥰 ay artik kilolarida hizla artiyor doguma dogru gidiyoruz 🥰 Canim bide senin kizin pozisyonu nasildi? Benim oglum gecen hafta kontrolde gözümüzün önünde döndü kafasi asagida aynen bu gebelik tablosundaki gibi. Saglikla gelsinler ♥️

Merhaba kızlar çok şükür Rabbime detaylımız güzel geçti sağlıklı sıhhatli oğluşum bir sorun yokmuş 40 dk kadar sürdü muayene gitmek isteyen olursa İstanbul şişli de İbrahim Kalelioğluna gittim çok güzel inceledi anlattı 4 sayfalık rapor ve görüntülerin ve videonun olduğu CD veriyor.
Ellerini yüzünden çekmedi bir türlü ☺️ doktorumuzda asker olacak galiba asker selamı veriyor dedi.
oyy masallah yakisikliya 🥰 gözün aydin kuzum sükür büyüyorlar az kaldi kucagimiza alacaz

Selam kızlar ben Ozni nickimi değiştirdim ☺️ Bugün 25hafta kontrolüm vardı, gebelik şekerim güzelmiş, kan değerleri iyi kan ilacını kestik omega ve dvitamine devam, bebişim uzun boylu olacakmış, kilomuz 934 idi yanaklar şişko şişko tepiniyordu bal kızçem😍 Bir hafta önde gidiyormuşuz doğumu etkilemez dedi, ama ilk kızım 37de doğduğu için yine o haftalarda gelebilirmişiz, doğumuda konuştum doktorumla epiduralsiz kesisiz doğal doğum yapacağız dedi sadece toplam 8kilo almışım önümüzdeki ay almadan gelmeye çalış dedi inşaallah ya doktorumu çok seviyorum müthiş güven veriyor ilk bebeğimde hergün ağlardım nasıl doğacak diye şimdi sanki hop gelecekmiş gibi kucağıma çok rahatım😍 Rabbim hepimize huzurlu doğumlar nasip etsin🙏🏻
Masallah 1 kilo olmus neredeyse🥰 cokk mutlu oluyorum böyle büyüdüklerini görünce ya cok güzelll. Herseyin iyi olmasina cok sevindim canim masallah

Back
X