2021 Nisan Anneleri

buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde

Eklentiler

• F5185E67-5FB1-438E-9B1F-8F15DC738E98.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 51
Ben normal istiyorum zaten hiç bi fikrim olmadığı için dr hiç korku yok inşallah normal olur diye dua ediyorum bakalımm umarım şartlar elverir bi sıkıntı olmaz :)
Ben de normal olsun istiyorum doktoruma şimdiden normal doğum falan demeye başladım ama anladığım kadarıyla doktorum bu konuya temkinli davranıyor bir sürü şart saydı bunlar oluşmazsa normal doğum olmaz falan dedi bakalım çocuk belirliyor diyorlar inşallah sağlıkla gelsinler artık pek düşünmemeye çalışıyorum

Ben de gecenin ortasında hortlak gibi ayaktayım gündüz de uyuyamıyorum ne olacak bu halim bilmiyorum
Bende öyleyim zaten oldum olası gündüz hiçbir zaman uyumamışımdır şimdi gece uykularım da gitti sağa dönüyorum sağ tarafım ağrıyor sola dönüyorum sol tarafım özellikle geceleri karnımda sancı oluyor çözemedim malesef çok huzursuzum

Ahh canım yaaa ben de özellikle geceleri ağrı ve kasılma yaşıyorum niye bilmiyorum. Öyle olunca uyku da tutmuyor çok zor dalıyorum uykuya hiç rahat değilim şimdiden.

Benimde aksam yemeginden sonra inanilmaz midem yaniyor, gaz oluyor. Dun gece kalp krizi geçiriyorum sandim, oyle bir agri. Bu arada sen nasılsın canim, bobreklerin durumu ne? Alisabildin mi surece?

Selam kizlar valla hergun okuyorm ama cok dahil olamiyorm ben hala bulanti ilaci aldigim icin gece uyuyorm uyku yapiyor cunkusadece geceleri iciorm 2 gundur migde agrisi var hafifden demir ilacina basladigim icin.Ben tesetturlu degilim ama istedigim gibi gecelik bende bulamadim ici belli oluyor cogunun ben rahat edemem hala icime sinen guzel bisi yok yarin detayli ultrosana gidicem 1 ay oldu kuzumu gormeyi cok merak ediyorm

Ahh canım yaaa ben de özellikle geceleri ağrı ve kasılma yaşıyorum niye bilmiyorum. Öyle olunca uyku da tutmuyor çok zor dalıyorum uykuya hiç rahat değilim şimdiden.
Evet bende her gece kasılma yaşıyorum cumartesi randevum var soracağım doktoruma gerçekten çok rahatsız ediyor beni keşke bir an önce sağlıkla doğsalar da hamilelik bitse yıllardır dört gözle beklediğim hamilelik hiç tahmin ettiğim gibi geçmiyor malesef gerçekten çok zormuş

Ben Gece 3 e kadar uyku yok sabah da 5.30 6 arası uyanıyorum 7.30a kadar dönüyorum. Sonra yine sızıp 10da kalkıyorum. Hamilelikte uyuyanlara çok özeniyorum
Bende o kadar özeniyorum ki ilk haftalarda da hiç uyumadım sözde hamilelikte deli gibi uyuyanlar oluyordu nerede acaba o uyuyanlar

Benimde aksam yemeginden sonra inanilmaz midem yaniyor, gaz oluyor. Dun gece kalp krizi geçiriyorum sandim, oyle bir agri. Bu arada sen nasılsın canim, bobreklerin durumu ne? Alisabildin mi surece?
Sanırım bu haftalarda herkeste aynı şikayetler var allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah Valla kuzum özellikle geceleri sıkıntı sürekli aynı pozisyonda kalamıyorum sağ sol böbreklerim ağrıyor birdaha cesaret edebilir miyim hamile kalmaya bilmiyorum

Bende yaptırmıştım kızımda çok güzel anı kalacak fotoğraflarımız oldu bir daha giydiremdim ama o kanatlar biraz sert oluyor yatırmak istemedim öyle şimdi nakış olan kanatlar var onlardan yaptırabilirsin yada sadece isim. Ben bu sefer kanatsız isim nakışlı olanlardan tercih edicem

Eklentiler

• IMG_20201220_125258.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 57
Birşey sorcam bizim normal mi yoksa sezeryan mı doğum yapcağımız ne zaman belli oluyo ?
Son zamanlar belli oluyor .. Şöyle söyleyeyim benim 37.haftaya kadar hep ters pozisyondaydi hiç doğum pozisyonuna geçmedi.Doktorum da dedi ki bu haftadan sonra zaten dönmez mecbur sezeryan yapacağız ve araya bayram tatili giriyordu riske atmayalım deyince çok ağladım hep normal istiyordum ama şükür sezeryan ile 38+3 de aldık...Allah ne yazdıysa o inan bir şekilde kolaylığını veriyor Rabbim..Hepimizin yardımcısı olsun..

Hımm sert olduğunu bilmiyordum mağazada yakından incelemedim hiç. Nakışlı çiçekli birşey yaptıracam inşallah set olarak birde kanatlı çok içimde kalmıştı sadece tulum olarak bunun da nakışlı olanlarına bakayım o zaman çok teşekkürler ❤

Ben instagramda bir sayfadan yaptırmıştm sert olacağını hiç düşünmemistim onun dışında çok şık çok güzeldi rica ederim

Brnde hala onu dusunuyorm canm bi tane ucuz yollu bir pijama alsak iyi olur. Ben de 2tane vardi o zaman biri dugmeli biri yuvarlak yaka birinin alt tarafi dikislerimi cok skmisti makasla kenarlarndan kesmistik
Normal hayatta elbiseyi bile tasiyamiyorm ben cok rahatsz oluyrm bi yerlerm aciliyor diye dogumda gecelik giymedm o yuzden pijama giydm bunda gecelik alsam mi bi tane onu dusunuyorm pijamayi da bi daha kullanmamstm zaten sadece birini evde giymstm lohusayken
Simdi onlar yok bastan alicam hepsini

Ya anlamadıgım eskiden kadınlar hastaneye gitmiyolarmış sezeryan diye birşey yokmuş hepsi normal doğum yapıyolarmış evde orda burda. Sanki o zaman bütün şartlar herkesde uygun mu oluyodu. Ama şimdi sanki hemen sezeryana kaçılıyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…