Atabilirmisin resmini evet pahaliymis ama guzel olursa bebegime hatira kalicak guzel bisey olacak parasini veririmPahalı yaa ama.gecen Kasımda indirim vardı 210a gelmişti, normalde 245 filan olması lazım
Canim foto atiyorum ustte ismi yaziyoCanım inste
Canım instegramda aradım bu hesabı bulamadım
Açlık 87 çıktı 50 lik yüklemeden sonra 101 çıktı şekerim.Valla büyüyorlar canım ya..Pozisyon ile ilgili birşey demedi doktor inan ben de yüzünü görünce neresi nerde hiç bakmadım..Renkli fotomuz da böyle insana benzedi iyiceayyy cok sevindim seker testini gectinmi sonuclar ciktimi? insallah yoktur seker. bak sen cimcimeye koca kiz olmus masallahay artik kilolarida hizla artiyor doguma dogru gidiyoruz Canim bide senin kizin pozisyonu nasildi? Benim oglum gecen hafta kontrolde gözümüzün önünde döndü kafasi asagida aynen bu gebelik tablosundaki gibi. Saglikla gelsinler
Arkadaş yazmış canım o.sayfaCanım inste
Canım instegramda aradım bu hesabı bulamadım
Buldum canım sağol Tuğba kuğulu diye aramışımCanim foto atiyorum ustte ismi yaziyo
Doktoruna bagli ozelde yapicaksan istedigin gibi olur ama tabi bebegin gelis seklide onemli ozellikle normal dogumdaBirşey sorcam bizim normal mi yoksa sezeryan mı doğum yapcağımız ne zaman belli oluyo ?
Mesala sezeryan olcaksa kaçıncı haftalar da belli olur kiDoktoruna bagli ozelde yapicaksan istedigin gibi olur ama tabi bebegin gelis seklide onemli ozellikle normal dogumda
Son haftalarda belli olur dogum seklinizMesala sezeryan olcaksa kaçıncı haftalar da belli olur ki
İnstagramda uniqon diye bir sayfa var ben de ordan yaptırmayı düşünüyorum nevresim takımı falan da yapıyorlar çok şirin şeyler varKızlar oğluma guzelhastane cikisi istiyorum isim yazili 10 lu takim alirim diye dusundum battaniyesi zibini falan bilindik guzel sayfalar varsa onerebilirsiniz bide tesetturlu arkadaslar nasil bi lohusa takimi giyicez bilemedim valla foto cekilirmiyiz napariz hic bi fikrim yok suan
İkinci olduğu için liste yapmadım ilkinde liste yapmama rağmen kız bebek olduğu için dayanamayıp çok şey almışım bir çoğu tek seferlik giyildiMerhaba kızlar.Alışveriş için liste yapmış olan var mı acaba?Bir de beni ayrıntılı ultrason sonra 30.haftada tekrar ayrıntılıya çağırdı doktor.30.haftada neden çağrılıyor acaba?
Bende Instagram'da nakışlı isimli tulum battaniye ve yastık seklinde olan stlerden beğendim ondan yaptırıcam fotoğraf için çok güzel oluyor hemde anı olarak saklar büyüyünce verirsinKızlar oğluma guzelhastane cikisi istiyorum isim yazili 10 lu takim alirim diye dusundum battaniyesi zibini falan bilindik guzel sayfalar varsa onerebilirsiniz bide tesetturlu arkadaslar nasil bi lohusa takimi giyicez bilemedim valla foto cekilirmiyiz napariz hic bi fikrim yok suan
Arkadaşta sormuş canım gecelik ilk etapta rahat oluyor sonra yine pijamani giyersin bende sezaryen doğum yaptım ve önce geceliği sordular var mı önce onu giydirelim diye bende sonra hiç kullanmadım.Kızlar ben sezeryan olacağım büyük ihtimal gecelik mi almalıyım kızımda pembe gecelik almıştım pijama alsam nasıl olur sizce kafam karıştı sıkıntı Yaşar mıyım acaba çünkü geceliği sonra hiç kullanamadım
Son aydir canim suan cok erken bebegin pozisyonu senin durumun allah korusun acil.durumlar falan hersey etkiler dogum seklini ondan suan dusunmeMesala sezeryan olcaksa kaçıncı haftalar da belli olur ki
Takip ettim guzel seyler var artik bi model secip yaptiririz bebislerimizeİnstagramda uniqon diye bir sayfa var ben de ordan yaptırmayı düşünüyorum nevresim takımı falan da yapıyorlar çok şirin şeyler var
Ben de bayadır model beğenmeye çalışıyorumTakip ettim guzel seyler var artik bi model secip yaptiririz bebislerimize
Ilk oglum sezeryandi benimde. Gecelik hic giymedim. Pijamayla oldukca rahat ettim. Simdi de pijama almayi dusunuyorum yine..Kızlar ben sezeryan olacağım büyük ihtimal gecelik mi almalıyım kızımda pembe gecelik almıştım pijama alsam nasıl olur sizce kafam karıştı sıkıntı Yaşar mıyım acaba çünkü geceliği sonra hiç kullanamadım
Cnm ilk gebeliğimde doktorum sezeryan taraftarı olduğunu söylemişti bana ama benim ısrarla normal doğum istememden dolayı 36gibi çatı kontrolü yapmıştı çatı müsaitti hatta açılma başlamış dedi eve gönderdi, 1hafta sonra çağırdı açılma 2cm olmuş dedi nts ye bağladı sancım %100 çıktı neredeyse nasıl hissetmiyorsun ağrı eşiğin yüksek demek ki dedi ama ben iğneden korkar ecel teri dökerim, git eve nişan gelirse ara dedi 1gün sonra nişan geldi gittik hala 2cm ama sancı var beklemeyelim yatalım hastaneye dedi yattım akşam 8di açılma durdu dedi suni verelim gece doğur uzamasın dedi suni bağladı suni olan sancımıda kesti çıkardı sabaha kadar sancı ve açılman başlamazsa sezeryan dedi sabaha kadar etmediğim dua hareket kalmadı çünkü ben sezeryan kesiğinden çok korkuyordum, parmağım kesilse 2gün suya sokamam o derece neyseki sabah 5de sancı başladı ama böyle adet sancısı gibi hafif sonra 8gibi arttı ama okdr harika bir sistem yaratmış ki Rabbim 5dk 10dk iyisin 1dk ağrı giriyor o aralar teneffüs gibi rahatlatıyor insanı 10da açılmam 5cm di epidural verdiler ki şimdiki aklım olsa onuda almazdım dayanıyordum çünkü sonra 2gibi açılmam tamamlandı suyum gelmeye başladı kızımın başını hissettim aldılar doğuma 4. Ikınmada geldi bebeğim direk ayağa kalktım normalin güzelliği bu bitti gitti ağrı sızı otur kalk yat istediğini yapBirşey sorcam bizim normal mi yoksa sezeryan mı doğum yapcağımız ne zaman belli oluyo ?
Ben normal istiyorum zaten hiç bi fikrim olmadığı için dr hiç korku yokCnm ilk gebeliğimde doktorum sezeryan taraftarı olduğunu söylemişti bana ama benim ısrarla normal doğum istememden dolayı 36gibi çatı kontrolü yapmıştı çatı müsaitti hatta açılma başlamış dedi eve gönderdi, 1hafta sonra çağırdı açılma 2cm olmuş dedi nts ye bağladı sancım %100 çıktı neredeyse nasıl hissetmiyorsun ağrı eşiğin yüksek demek ki dedi ama ben iğneden korkar ecel teri dökerim, git eve nişan gelirse ara dedi 1gün sonra nişan geldi gittik hala 2cm ama sancı var beklemeyelim yatalım hastaneye dedi yattım akşam 8di açılma durdu dedi suni verelim gece doğur uzamasın dedi suni bağladı suni olan sancımıda kesti çıkardı sabaha kadar sancı ve açılman başlamazsa sezeryan dedi sabaha kadar etmediğim dua hareket kalmadı çünkü ben sezeryan kesiğinden çok korkuyordum, parmağım kesilse 2gün suya sokamam o derece neyseki sabah 5de sancı başladı ama böyle adet sancısı gibi hafif sonra 8gibi arttı ama okdr harika bir sistem yaratmış ki Rabbim 5dk 10dk iyisin 1dk ağrı giriyor o aralar teneffüs gibi rahatlatıyor insanı 10da açılmam 5cm di epidural verdiler ki şimdiki aklım olsa onuda almazdım dayanıyordum çünkü sonra 2gibi açılmam tamamlandı suyum gelmeye başladı kızımın başını hissettim aldılar doğuma 4. Ikınmada geldi bebeğim direk ayağa kalktım normalin güzelliği bu bitti gitti ağrı sızı otur kalk yat istediğini yapŞimdiki doktorum doğal doğumcu hikayemi dinledi erken yatırmış hastaneye ben 3cm açık da olsa eve gönderirim benim gebelerim en son radde yatış yapar dedi ama ozamanki doktorumu tanıyor o hocamız sezeryan taraftarıdır sen ondan normal yaptıysan senin kendi sayende olmuş dedi daha rahatladım düşünme şimdiden ama korkma normaldende Bol dua Herkes sağlıkla hayırla kucağına alır inş tosbiklerini
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeCanım pozitiftir testin bence benimde öyle çıkmıştı hep pazartesi gidip direk kan verebilirsin bence hem içinde rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?