Ya açıkcası sezeryandan çok çekiniyorum. Kendimi toparlayıp bebeğime sahip çıkamam diye. Herkes çok zor diyor.Son zamanlar belli oluyor .. Şöyle söyleyeyim benim 37.haftaya kadar hep ters pozisyondaydi hiç doğum pozisyonuna geçmedi.Doktorum da dedi ki bu haftadan sonra zaten dönmez mecbur sezeryan yapacağız ve araya bayram tatili giriyordu riske atmayalım deyince çok ağladım hep normal istiyordum ama şükür sezeryan ile 38+3 de aldık...Allah ne yazdıysa o inan bir şekilde kolaylığını veriyor Rabbim..Hepimizin yardımcısı olsun..
Eskiden doğumda anne bebek ölümleri de çok oluyormuş normal doğum her durum için uygun olmayabilir ama şu an dediğin gibi sezaryen kolay görülüyor galiba doktorlar için zamanı kendileri belirliyorlarYa anlamadıgım eskiden kadınlar hastaneye gitmiyolarmış sezeryan diye birşey yokmuş hepsi normal doğum yapıyolarmış evde orda burda. Sanki o zaman bütün şartlar herkesde uygun mu oluyodu. Ama şimdi sanki hemen sezeryana kaçılıyo gibi
Valla bacim eski eskide kaldi annelerimiz buyudugu dunya ile bizim ki ayni degil zehir soluyoruz hormonlu gidalar yiyoruz vitaminleri kapsullere sigdirdilar nerde o eski organik yumurtalar sebzeler meyveler binbir cesit gubre ilacla yetisiyor herseye vucut yapilari degisdi organlari hic soylemiyorum.Ergenlik yasi 8 yasa indi sabaha kadr sayabilirim sanaYa anlamadıgım eskiden kadınlar hastaneye gitmiyolarmış sezeryan diye birşey yokmuş hepsi normal doğum yapıyolarmış evde orda burda. Sanki o zaman bütün şartlar herkesde uygun mu oluyodu. Ama şimdi sanki hemen sezeryana kaçılıyo gibi
Bende o kadar özeniyorum ki ilk haftalarda da hiç uyumadım sözde hamilelikte deli gibi uyuyanlar oluyordu nerede acaba o uyuyanlar
Benim bebegim 38 de dondu.Donmezse sez olur dedi ama normal dogum yanlisiydi.4 kilo oglumu dogurdum ve cok asiri zor bir dogum degildi.Her turlusu bebege ve anneue özel tabiki her turlusu guzel ama birazda doktorlarin tavri insani etkiliyor.Insan bilmedigi seyler tedirgin oluyor.Mesela bir arkadasim doktor tatile gidicdk diye mecbur sez oldu.Son zamanlar belli oluyor .. Şöyle söyleyeyim benim 37.haftaya kadar hep ters pozisyondaydi hiç doğum pozisyonuna geçmedi.Doktorum da dedi ki bu haftadan sonra zaten dönmez mecbur sezeryan yapacağız ve araya bayram tatili giriyordu riske atmayalım deyince çok ağladım hep normal istiyordum ama şükür sezeryan ile 38+3 de aldık...Allah ne yazdıysa o inan bir şekilde kolaylığını veriyor Rabbim..Hepimizin yardımcısı olsun..
Offf tam istediğim hayatı yaşıyorsun canım şuan valla sana Kocaman bir maşallah diyorum nazar değmesin çünküO uyuyan kişi benimHamilelikte hiç bir sorun yaşamadım çok şükür. Bulantı, koku hassasiyeti sıfır. Bikaç gün mide yanmam oldu geçti. Ama uykudan kafam kalkmıyor. Ayıptır söylemesi öğlen yatmıştım şimdi uyandım Eşimde hiç uyandırmıyor ne gündüzüm kaldı ne gecem. Yemek yemem gerekmese uyanmıcam hiç.
Ben de hiç böyle hayal etmemiştim biraz benden de kaynaklı ben baya stresli korkak biriyim en ufak bir aksilik beni moral olarak düşürüyor korkuyorum. Yoksa her halime şükür diyorum hep. Ama öyle enerjili falan geciremiyorumEvet bende her gece kasılma yaşıyorum cumartesi randevum var soracağım doktoruma gerçekten çok rahatsız ediyor beni keşke bir an önce sağlıkla doğsalar da hamilelik bitse yıllardır dört gözle beklediğim hamilelik hiç tahmin ettiğim gibi geçmiyor malesef gerçekten çok zormuş
Bende o mantıkla sezeryan istemedim baştan her gittiğimde hocam normal doğum istiyorum diye kafasına kafasına girdim ama normal istiyorum diyip oturmadım sürekli pozitif doğum hikayeleri okudum internetten neler yapabilirim araştırdım öncelik ilişkiye devam ettim, sonra hiç oturmadım hergün yürüyüş ve günlük işlerime devam ettim hamilelik boyunca süpürme silme işlerini çömele kalka yaptım son hafta kasıklarımda batma ağrı hissettim ama yürüyüş ve sürekli iş yapmaktan diye düşündüm meğerse onlar açılma ağrısıymış sürekli hareket ağrı hissetmemi engellemiş cnm tavsiyem bunlar sürekli hareket et, kilo almamaya çalış, ilişkiye devam et ve bolca dua özellikle Ayetel KürsiYa açıkcası sezeryandan çok çekiniyorum. Kendimi toparlayıp bebeğime sahip çıkamam diye. Herkes çok zor diyor.
ay evet ya benim oglum tüm tezleri cürüttü cok asiri baba asigi bir velet oldu ben evde olmasam umrunda degil adaminYa bir de erkekler anneci olur derler seninki tezleri çürütmüşinşallah şimdiki oğluşun da sana düşkün olur. Benim kızım doğduğundan beri babaya benziyor bir ara bebekligini benim küçüklük halime benzetiyorlardı ama büyüdükce hepten baba oldu babası kumral ela gözlü bende kumral kahverengi gözlüyüm kızımın gözleri de ela oldu. Bende çok merak ediyorum ama bence baba ve ablaya benzeyecek doğana kadar değişir belki
benimde asagida baski var bide bi rahat durmuyo karnimin her tarafina tekme tokat girisiyo sankiYırtılma oluyormuş cnm büyük bebeklerde keside oluyor, ilkinde çok az kesim var yapmasa olurmuş bu doktorum hiç gerek yokmuş kesine doktorum acele etmiş çok müsaitsin kesisiz doğuma dedi ya bakalım inşallah, bizimkide baş aşağı duruyordu kasıklarımda baskı ve ağrı oluyor ondanmı acaba dedim oda etkiler ama daha çok dönecek dedi bakalım
Ben ilkinde sezeryan oldum bundada sezeryan canim. Gecelik ilk 3 gün cok rahattim ben dikislerden dolayi ama sonrasi icin pijama almistim iyi oldu, bu seferde öyle yapacam.Kızlar ben sezeryan olacağım büyük ihtimal gecelik mi almalıyım kızımda pembe gecelik almıştım pijama alsam nasıl olur sizce kafam karıştı sıkıntı Yaşar mıyım acaba çünkü geceliği sonra hiç kullanamadım
Rica ederim, Hakan Çoker ismi Valikonagı caddesindeÇok teşekkür ediyorum canım araştıracağım senin doktorun kim?
Bencede sor hiç belli olmaz belki 3. de kısmet olurBende ilkinde 2doz yaptırdım diye hatırlıyorum 5yıl oldu şimdi 1 yaptı yeter dedilerbir sorayım bende bir daha yaptırırsam gerek kalmaz mı dediğin gibi tekrar düşünürsek diye
Canım artık doktorların sezeryana alması için çok sebep var. Ama çoğunluğu beklemeyi sevmediklerinden doğumlarda özellikle geceleri gerçekleştiğinden sezeryan yapmak mantıklı geliyor. Sezeryan gerekli durumlar için bir nimet, güzel buluş.Mesala sezeryan olcaksa kaçıncı haftalar da belli olur ki
Çok çok güzel bayıldım hepsine deKızlar bende hastane çıkışı chakranın şu iki modeli arasında kaldım, şuan fiyatı 350 ama bi kaç ay önce 167ye düşmüştü takipteyim tekrar inerse hemen kapacağım kumaşı harika bişi İpek gibi yumuşacık, bir tanede müslin bezlerden olan takımlar var 5li düz renk öyle birşey alacağım yeter ikisi, fotoğraf içinde fisto geceliğimle uyumlu olsun diye fisto takım alacağım onu sadece çekimde giydiririm inşaallah
ay masallah kuzucugaaa kocaman olmusAçlık 87 çıktı 50 lik yüklemeden sonra 101 çıktı şekerim.Valla büyüyorlar canım ya..Pozisyon ile ilgili birşey demedi doktor inan ben de yüzünü görünce neresi nerde hiç bakmadım..Renkli fotomuz da böyle insana benzedi iyice
Benim ilk bebekte 34. haftadan sonra pozisyonu hic degismedigi icin sezeryan olarak karar verilip sezeryan tarihi almistik. 4 hafta sonrada doguma girdim zaten oglum bizim ayarladigimiz tarihi begenmedi erken geldi :)Birşey sorcam bizim normal mi yoksa sezeryan mı doğum yapcağımız ne zaman belli oluyo ?
Çok mantıklı aslında işleri çömele kalka yapmak. Hergün yürüyüş yapamıyorum işte neyse yine de yapmaya çalışimBende o mantıkla sezeryan istemedim baştan her gittiğimde hocam normal doğum istiyorum diye kafasına kafasına girdim ama normal istiyorum diyip oturmadım sürekli pozitif doğum hikayeleri okudum internetten neler yapabilirim araştırdım öncelik ilişkiye devam ettim, sonra hiç oturmadım hergün yürüyüş ve günlük işlerime devam ettim hamilelik boyunca süpürme silme işlerini çömele kalka yaptım son hafta kasıklarımda batma ağrı hissettim ama yürüyüş ve sürekli iş yapmaktan diye düşündüm meğerse onlar açılma ağrısıymış sürekli hareket ağrı hissetmemi engellemiş cnm tavsiyem bunlar sürekli hareket et, kilo almamaya çalış, ilişkiye devam et ve bolca dua özellikle Ayetel Kürsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?