2021 Nisan Anneleri

Ben ilk hamileligimde hepsini tamamlamistim suan yapilmiuor bana aşı gerek yok yani evet biraz aciyor ama dayanabilirsiniz bence su falan degmesin yeterli 3gun falan agri oluyor sanirim yanlis hatirlamiyorsam

Hangi marka omegayi kullaniyorsun canim? Doktoruma danisip ben de kullanabilirim

Sepet nasil bisey ormustun canim?atabilir misin foto varsa ?

Kızlar dolapları karıştırırken kızıma ördüğüm ceket geldi elime Ponçik Hırka
Hangi marka omegayi kullaniyorsun canim? Doktoruma danisip ben de kullanabilirim
Bu cnm piyasadaki en iyisi buymuş

Eklentiler

• 022AEB05-8FCB-4FA6-B5D4-93A859939F4E.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 53
Tarif ettiğin şeyin aynısını yaşıyorum.magnezyum kalsiyum fayda etmedi.Çatı ağrısıymış kimisinde erken kimisinde geç başlayabiliyormuş çok fazla yürümek iyi gelmiyor.ben 10 bin adım atıyordum haftada 3 4 gün.Şimdi evde oturuyorum özelllikle gece dönerken çok zorlanıyorum bunun için bacak arasına yastık koyuyorum o biraz daha hafifletiyor ama asla tamamen geçmiyor bu ağrı.Bi de kuyruk sokumu ağrım da var.doğuma kadar böyleymiş

Ay şükür rahatladım bende bir tek bende var sanıyordum aynen çatım ağrıyor resmen geceleri zor dönüyorum batmasından ozaman dayanacağız

Ay şükür rahatladım bende bir tek bende var sanıyordum aynen çatım ağrıyor resmen geceleri zor dönüyorum batmasından ozaman dayanacağız
Evet 2 3 haftadır var bende.Rahim ağzı uzunluğu iyi sorun edecek birşey yok dedi doktor.Çatı ağrısı kişiden kişiye değişiyormuş.Dinlene dinlene iş yapmak ve hamile yastığı kullanmak gerekiyormuş.Dışarda penguen gibi yürüyorum

Ay şükür bunu duymakta iyi geldi eşimde bana diyor sen erken penguenleştin demek ki ondan bende öyle yürür oldum

Kizlae aclik tokluk sekerimi takip ediyorum ama tokluklarim yuksek diyetisyene gidicem haftaya siz diyetistene gittinizmi ne onerdi biraz dikkat edip olciyim diyorum
Ben bu ay diyetisyene başladım ama şeker için değil kilo için. Ara öğünleri azaltıp 3 ana öğün verdi, ben öğle yemeği yemiyordum şimdi yiyorum. Öğünlerde mutlaka esmer ekmek var, her gün bir öğünde et vb protein var, sabah yumurta ve peynir sabit. Şekerimi dengelemek için meyvenin yanında ya süt ürünü ya kuruyemiş var. Haftaya şeker durumum belli olacak, çıkarsa meyveyi ve ekmeği keser ya da azaltır sanırım.

Kaç kilo almıştın şimdiye kadar .banada doktorum şimdiye kadar 3 kilo almalıydın hızlı gitme dedi 5 kiloyu aşmış durumdayım ve hiç mutlu değilim bu durumdan

Aynen öyle canim karnimizdakiler belirliyo ne olacagimizi

Benim sancilar 1 saat icinde 5 dk 1 e düstü canim nisan geldikten sonra. Suyum geldi zaten 5 veya 10 dk icinde nisanda geldi hersey okadar hizli olduki acil sezeryana alindim.

masallah bebisine. Canim evde ilk defa duydum cünkü benim seker yüklemesi oldu 1 saat boyunca oturman yürümemen lazim dediler. Ev yakin gidip 1 saat sonra geleyim dedim izin vermediler senin ki iyiymis

Merhaba arkadaşlar, saçını boyatan varsa hangi markayı kullandınız acaba? Benim dipler çok kötü durumda, doktoruma sordum sen iyi dayanmışsın 3.aydan sonra boyatılır dedi. Bitkisel boya ile değil mi dedim yok bitkisel boya deseler de sen inanıyor musun, git istediğine boyat dedi ama yine de araştırdığınız, kullandığınız bitkisel boya markası varsa paylaşabilir misiniz

Canim ben ilk bebegimde normal cubuk ates ölcer aldim popodan ölctüm atesini öyle yapiyordu hemsireler 6 aydan sonra hep koltuk alti ölctüm. Temassiz önermediler bana cok sükür cubuk ates ölcer kullaniyoruz hala hatta benim sipa 2 bucuk yasina girecek gelecek ay ve gün icinde hep kendi ölcüp bana getirir anne bak ates varmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…