Eczaneler getiriyor isteyince cnmBen bunu hiç bir yerde bulamadım oziii yaa senin adın ne guzeldi
Aynı bende öyle ve sırt bel ağrılarıMaşaallah çok tatlı görünüyorsun. Ahh sorma bende aynı durumdayım. Çıt sesine uyanıyorum. Ve sonra uykuya dalamıyorum. Bebişler hazırlamaya başladılar bizi gece uyabmalarina.
Yok ya vitaminle alakasi yok, ben 2 hamileligimdede vitamin aldim yok bacim bu ikincilerde var bisiTövbe estafurullahhhhh kordonu eliyle tutmuş muinsallah sağ saglim kucagimiza aliriz valla çok zor hahahahaha desene zor günler ikimizi bekliyor valla vitamin ne de içmiyorum acaba ondan mi
Bir yalnislikmi oldu aceleylemi bakti acaba? Sagligi icin ne dedi? Benim kiz kardesimde öyleydi 4200 gram dogdu ondada seker cikmamisti. Belki seninde öyledir.Kizlar bu arada bugun doktor bebegimin kilosuna 1200 dedi. Araya baska laf girdi sormayi unuttum neden bu kadar fazla olabilir diye. Simdi de aklima takildi kilosu, sizce neden bu kadar fazla olabilir ki? Seker cikmadi, ilk oglum 3.100 gr dogmustu, esimle ikimizde obez degiliz.
8.30da başlıyormuş canim ben geç bile gitmişim 8.30da gitGünaydınlar 9da açılıyormuş di mi p.tesi bende gidicem erkenden açlık tokluk için
Yaa bende bakım telle arayıp fiyat sorayim ne kadar acabaEczaneler getiriyor isteyince cnm
Allah im ben senin kordonununyerim balıkkkkYok ya vitaminle alakasi yok, ben 2 hamileligimdede vitamin aldim yok bacim bu ikincilerde var bisiValla kordonu tutmus isirmaya calisiyordu bide kafasi yukardaydi birden döndü kafa asagida aklimiz gitti, kordonuda birakmadi bilmiyorum ne yapmaya calisiyo bu minnak. Saglikla gelsin insallah
Maşallah canım çok tatlış olmuşsunSelam kızlar kızıma 5Yaş çekimi yaptım evde, kendimde eşlik ettim hatıra kızlarımaiki kız annesi pembişliği bırakıyorum şuraya benimde son halim budur +8 kiloyla yola devam malesefki geceleri uyuyamama başladı bendede
Maşallah canım büyümüş göbüşünHellooo kan verdim idrar vercem eve geldim
Benim bebegimde 1 kilo olmus. 1 hafta önden gidiyor. Hamileliğin basindan beri oyle gitti. Doktor seker çıkabilir diye düşündü ama çıkmadı. Bebegin yapısı boyle demekki son haftalarda dengeler. Saglikla gelsinler inşallah. Bu arada ilk oglum 3430 gr doğmuştu. Cok minik gelmişti kucagima. Bu biraz daha iri olsa hic itiraz etmemKizlar bu arada bugun doktor bebegimin kilosuna 1200 dedi. Araya baska laf girdi sormayi unuttum neden bu kadar fazla olabilir diye. Simdi de aklima takildi kilosu, sizce neden bu kadar fazla olabilir ki? Seker cikmadi, ilk oglum 3.100 gr dogmustu, esimle ikimizde obez degiliz.
Yapiyolar maalesef bana da yapmışlardı, yalvar yakar tahlillerimi yaptırmıştım. İnsanı zor duruma sokuyolar sanki kendi ceplerindem gidiyor ki dediğiniz gibi her ay maaşımdan sağlık için bir sürü para kesiliyor ama ben istediğim tahlili yaptiramiyorum. Gittim özelde yaptırdım çoğu tahlilimi bubyizden. 184u aramıştım şikayet için ve doktorun bu hakka sahip olduğunu tedaviyi onun yönlendirdiğini söylemişlerdi ben de sinir olduğum la kalmıştımGünaydın kızlar çok gerginim bugün idrar kan ve şeker yüklemesi yaptıracaktım hastaneye gittim bunun için oradaki doktor bunlerı gerekli görmüyorum o yüzden tahlil yaptıramam diyor hangi doktor verdiyse orada yaptır diyor sağlıkçı arkadaşlarım doktorların böyle bir şey deme hakkı var mı ya? Çok sinir oldum sağlık için her ay maaşımdan kesinti yapılıyor ve ben istediğim zaman devlet hastanesinden yararlanamıyorum neymiş takibimi kendisi yapmıyormuş ama benim doktorum özelde o zaman sağlık kesintisi yapmasınlar ben de paramla istediğim yerde yaptırayım randevu bulmak bir dert kaprisli kompleksli doktorlarla uğraşmak ayrı dert hamile halimle risk alıp gitmişim insaf ya şikayet edeceğim
Insanı yok yapmasının ben burda yaptırmak istiyorumndurumum yetmiyor yada bisey devlet hastanesi daha güvenilir sonuç veriyor vs deseydin. Sonuçta kan tahlili .Günaydın kızlar çok gerginim bugün idrar kan ve şeker yüklemesi yaptıracaktım hastaneye gittim bunun için oradaki doktor bunlerı gerekli görmüyorum o yüzden tahlil yaptıramam diyor hangi doktor verdiyse orada yaptır diyor sağlıkçı arkadaşlarım doktorların böyle bir şey deme hakkı var mı ya? Çok sinir oldum sağlık için her ay maaşımdan kesinti yapılıyor ve ben istediğim zaman devlet hastanesinden yararlanamıyorum neymiş takibimi kendisi yapmıyormuş ama benim doktorum özelde o zaman sağlık kesintisi yapmasınlar ben de paramla istediğim yerde yaptırayım randevu bulmak bir dert kaprisli kompleksli doktorlarla uğraşmak ayrı dert hamile halimle risk alıp gitmişim insaf ya şikayet edeceğim
Ya ben sizin tulumlarınızı yerim maasallahBenim de fotoğraf koyasım geldi
Ya gerçekten çok can sıkıcı ne yapacağımı bilmedim pazartesi başka bir doktordan randevu alayımYapiyolar maalesef bana da yapmışlardı, yalvar yakar tahlillerimi yaptırmıştım. İnsanı zor duruma sokuyolar sanki kendi ceplerindem gidiyor ki dediğiniz gibi her ay maaşımdan sağlık için bir sürü para kesiliyor ama ben istediğim tahlili yaptiramiyorum. Gittim özelde yaptırdım çoğu tahlilimi bubyizden. 184u aramıştım şikayet için ve doktorun bu hakka sahip olduğunu tedaviyi onun yönlendirdiğini söylemişlerdi ben de sinir olduğum la kalmıştım
Geçmiş olsun canım, devletteki bazı doktorlar böyle maalesef, onun asıl derdi onun takip etmemesi, işiniz düşünce mi geliyorsunuz diyor ama herkesin bu noktaya geldiği yollar farklı böyle bir şeye de hakkı yok ücretsiz yaptırmak senin vatandaşlık hakkın.Günaydın kızlar çok gerginim bugün idrar kan ve şeker yüklemesi yaptıracaktım hastaneye gittim bunun için oradaki doktor bunlerı gerekli görmüyorum o yüzden tahlil yaptıramam diyor hangi doktor verdiyse orada yaptır diyor sağlıkçı arkadaşlarım doktorların böyle bir şey deme hakkı var mı ya? Çok sinir oldum sağlık için her ay maaşımdan kesinti yapılıyor ve ben istediğim zaman devlet hastanesinden yararlanamıyorum neymiş takibimi kendisi yapmıyormuş ama benim doktorum özelde o zaman sağlık kesintisi yapmasınlar ben de paramla istediğim yerde yaptırayım randevu bulmak bir dert kaprisli kompleksli doktorlarla uğraşmak ayrı dert hamile halimle risk alıp gitmişim insaf ya şikayet edeceğim
Kuzum doktorun yazdığı tahlil kağıdında kocaman İstanbul tüp bebek merkezi yazıyor paran yoksa orda ne işin var demezler mi?Doktorum Aret kamar her doktorun tanıdığı bir doktor onun imzasıyla gidiyorum bence bu onun kompleksi bilmiyorlar ki her ay o doktora dünyanın parasını döküyorum bebeğim için nelerden fedakarlık yapıyorum Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın ben özele gidiyorsam devletin yükünü de hafifletiyorum sonuçtaInsanı yok yapmasının ben burda yaptırmak istiyorumndurumum yetmiyor yada bisey devlet hastanesi daha güvenilir sonuç veriyor vs deseydin. Sonuçta kan tahlili .
Bana dedi neden gelmedin 2 ay ben başka yere gidiyordum dedim başka yerede gittim
Şikâyet edecektim bayağı dilekçemi döşedim malesef covitten dolayı almiyorlarmis
Ya ben sizin tulumlarınızı yerim maasallah
Kuzum şikayet etsem de bir şey çıkmaz ki doktor gerekli görmemiş derler işte bu gıcıklıkları yüzünden gitmiyorum devlete zaten hassassın insanı tersleyip duruyorlar Meraklı değilim paramı Çarçur etmeye altı üstü devlet memuruyuz biz deGeçmiş olsun canım, devletteki bazı doktorlar böyle maalesef, onun asıl derdi onun takip etmemesi, işiniz düşünce mi geliyorsunuz diyor ama herkesin bu noktaya geldiği yollar farklı böyle bir şeye de hakkı yok ücretsiz yaptırmak senin vatandaşlık hakkın.
Her giden var olduğundan gitmiyor ki kağıda da gerek yok sen normal kontrol şeklinde de gitsen sana yapmak zorunda nerden gelirsem gel devlete başlayacağım ona ne. Başka bir doktora randevu al benceKuzum doktorun yazdığı tahlil kağıdında kocaman İstanbul tüp bebek merkezi yazıyor paran yoksa orda ne işin var demezler mi?Doktorum Aret kamar her doktorun tanıdığı bir doktor onun imzasıyla gidiyorum bence bu onun kompleksi bilmiyorlar ki her ay o doktora dünyanın parasını döküyorum bebeğim için nelerden fedakarlık yapıyorum Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın ben özele gidiyorsam devletin yükünü de hafifletiyorum sonuçta
Bezmialem Fatih binasında ben yaptırdım bir iki kez, hatta tüp bebek yazdığını görünce daha anlayışlı davranmıştı kadın bir doktor. Ama bilemiyorum ki, başka yer bulmazsan oraya da bak istersenKuzum şikayet etsem de bir şey çıkmaz ki doktor gerekli görmemiş derler işte bu gıcıklıkları yüzünden gitmiyorum devlete zaten hassassın insanı tersleyip duruyorlar Meraklı değilim paramı Çarçur etmeye altı üstü devlet memuruyuz biz de
Canım ben 98 diye hatırlıyorum en son ayın başında almıştım eczaneden alıyorum internete güvenmiyorum8.30da başlıyormuş canim ben geç bile gitmişim 8.30da git
Yaa bende bakım telle arayıp fiyat sorayim ne kadar acaba
Allah im ben senin kordonununyerim balıkkkk❤❤ ınsallahh çok değişikler ben nette okuyorum 25 26da hareketleri azalır yazıyor gel takip edelim nacaklar
Öyle yapacağım pazartesi günü teşekkür ediyorum canımHer giden var olduğundan gitmiyor ki kağıda da gerek yok sen normal kontrol şeklinde de gitsen sana yapmak zorunda nerden gelirsem gel devlete başlayacağım ona ne. Başka bir doktora randevu al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?