2021 Nisan Anneleri

Bezmialem Fatih binasında ben yaptırdım bir iki kez, hatta tüp bebek yazdığını görünce daha anlayışlı davranmıştı kadın bir doktor. Ama bilemiyorum ki, başka yer bulmazsan oraya da bak istersen
Ben sarıyerdeyim canım orası bana çok uzak eşimin sabah saatlerinde dersi var o bana eşlik edemez oraya kadar araba kullanabilir miyim bilemedim pazartesi başka bir hastanede şansımı deneyeyim

Hmmm biz bugün 26+6 dayiz bakalim sakinleyecekmi. Su kordonunu elinden birraksinda yeri daralsin uyusunda büyüsün beni dellendirmesin dogdugunda saplagi yemesin popoya

Bende sinir oluyorum böylelerine.. önceden randevu alinamiyormu özel olarak o testler icin.

Ya kızlar bir şey sorcam dün akşam birden sırtımın yan tarafında tek bi kısımda ağrı başladı. Ağrıyor sürekli bugün de sabah bi problem yoktu şimdi ishal gibiyim. Bi anda korktum ben korona mıyım acaba diye?

Bende sinir oluyorum böylelerine.. önceden randevu alinamiyormu özel olarak o testler icin.
Yok canım ya randevu alıp gidiyorsun muayene ediyor iyi günündeyse yazıyor tahlilleri gidip yaptırıyorsun daha önce sorun yaşamamıştım

Ya değilsindir inşallah canım ama korona olan tüm arkadaşlarım sırt ağrısından bahsetmişlerdi

Benim de fotoğraf koyasım geldi
Ayy sen de çok tatlış görünüyorsun.. Bahçıvan pantolonu çok seviyorum hamilelerde.. İlk kızımda giymemiştim içimde kalmıştı :) Kız kardeşim hamileyken aldı. İkinci hamileliği eskiden hiç düşünmediğimden şimdi başka fırsatım olmaz dedim ben de hevesimi aldım ..

Valla sırt ağrısı geniz tıkanıklığı vs korona belirtisi ama bilemiyorum dışarı çıkıyor musun

Aynen 12 yıl önce hamile kıyafetleri hem azdı hem çok pahalıydı bahçıvana da çok heves ediyordum şükür nasip oldu giydim oğlumda

Ya değilsindir inşallah canım ama korona olan tüm arkadaşlarım sırt ağrısından bahsetmişlerdi
Ya tam sırt ağrısı gibi değil de yan ağrısı daha çok tek tarafta ama sütyen takınca biraz daha rahatladım sanırım göğüslerimden dolayı oldu.
Valla sırt ağrısı geniz tıkanıklığı vs korona belirtisi ama bilemiyorum dışarı çıkıyor musun
Dışarı markete bile çok nadir çıkıyorum. Ya annemi, kardeşlerimi ve eşimi gördüm. Onlarda bir şey yok. Onlarda olmadan ben de olması imkansız gibi. Sütyen giyince rahatladım ama sanırım büyüyen göğüslerden dolayı ya. Yatınca da tek taraflı sürekli etkiledi sanırım.

Hiç bisey canim sonuçlarına netten baktım pazartesi gidicem ben de değeri görünce hemen basladim
Basla canim benim diyetisyen gorunce dedi bebekmicin binsakincasi yoksa gunde 2 alman daha iyi cunku kansizlik cok onemli dedi herseyin altta yatan nedeni falan dedi seker icin diyetisyene gitmistim dun ondan ogrendik kendi doktorum onemsememisti diger degerler iyi diye

Ferritin alt sınırda ama aşırı düşük değil, açlık şekerin güzel tokluk batırmadın mı canım?
Baktırdım cnm , doktorum kan ilacını içme artık dedi normal mi yani, bide d vitamine devam dedi, onun dışında omega ve iyot kullanılanıyorum başka birşey kullanmıyorum

Eklentiler

• FB4371F5-DFE9-420F-B27A-97831554FFDD.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…