Ben sarıyerdeyim canım orası bana çok uzak eşimin sabah saatlerinde dersi var o bana eşlik edemez oraya kadar araba kullanabilir miyim bilemedim pazartesi başka bir hastanede şansımı deneyeyimBezmialem Fatih binasında ben yaptırdım bir iki kez, hatta tüp bebek yazdığını görünce daha anlayışlı davranmıştı kadın bir doktor. Ama bilemiyorum ki, başka yer bulmazsan oraya da bak istersen
Hmmm biz bugün 26+6 dayiz bakalim sakinleyecekmi. Su kordonunu elinden birraksinda yeri daralsin uyusunda büyüsün beni dellendirmesin dogdugunda saplagi yemesin popoya8.30da başlıyormuş canim ben geç bile gitmişim 8.30da git
Yaa bende bakım telle arayıp fiyat sorayim ne kadar acaba
Allah im ben senin kordonununyerim balıkkkk❤❤ ınsallahh çok değişikler ben nette okuyorum 25 26da hareketleri azalır yazıyor gel takip edelim nacaklar
Bende sinir oluyorum böylelerine.. önceden randevu alinamiyormu özel olarak o testler icin.Günaydın kızlar çok gerginim bugün idrar kan ve şeker yüklemesi yaptıracaktım hastaneye gittim bunun için oradaki doktor bunlerı gerekli görmüyorum o yüzden tahlil yaptıramam diyor hangi doktor verdiyse orada yaptır diyor sağlıkçı arkadaşlarım doktorların böyle bir şey deme hakkı var mı ya? Çok sinir oldum sağlık için her ay maaşımdan kesinti yapılıyor ve ben istediğim zaman devlet hastanesinden yararlanamıyorum neymiş takibimi kendisi yapmıyormuş ama benim doktorum özelde o zaman sağlık kesintisi yapmasınlar ben de paramla istediğim yerde yaptırayım randevu bulmak bir dert kaprisli kompleksli doktorlarla uğraşmak ayrı dert hamile halimle risk alıp gitmişim insaf ya şikayet edeceğim
Yok canım ya randevu alıp gidiyorsun muayene ediyor iyi günündeyse yazıyor tahlilleri gidip yaptırıyorsun daha önce sorun yaşamamıştımBende sinir oluyorum böylelerine.. önceden randevu alinamiyormu özel olarak o testler icin.
Ya değilsindir inşallah canım ama korona olan tüm arkadaşlarım sırt ağrısından bahsetmişlerdiYa kızlar bir şey sorcam dün akşam birden sırtımın yan tarafında tek bi kısımda ağrı başladı. Ağrıyor sürekli bugün de sabah bi problem yoktu şimdi ishal gibiyim. Bi anda korktum ben korona mıyım acaba diye?
Maşallah çok güzel olmuşsun...Selam kızlar kızıma 5Yaş çekimi yaptım evde, kendimde eşlik ettim hatıra kızlarımaiki kız annesi pembişliği bırakıyorum şuraya benimde son halim budur +8 kiloyla yola devam malesefki geceleri uyuyamama başladı bendede
Ayy sen de çok tatlış görünüyorsun.. Bahçıvan pantolonu çok seviyorum hamilelerde.. İlk kızımda giymemiştim içimde kalmıştı :) Kız kardeşim hamileyken aldı. İkinci hamileliği eskiden hiç düşünmediğimden şimdi başka fırsatım olmaz dedim ben de hevesimi aldım ..Benim de fotoğraf koyasım geldi
Valla sırt ağrısı geniz tıkanıklığı vs korona belirtisi ama bilemiyorum dışarı çıkıyor musunYa kızlar bir şey sorcam dün akşam birden sırtımın yan tarafında tek bi kısımda ağrı başladı. Ağrıyor sürekli bugün de sabah bi problem yoktu şimdi ishal gibiyim. Bi anda korktum ben korona mıyım acaba diye?
Aynen 12 yıl önce hamile kıyafetleri hem azdı hem çok pahalıydı bahçıvana da çok heves ediyordum şükür nasip oldu giydim oğlumdaAyy sen de çok tatlış görünüyorsun.. Bahçıvan pantolonu çok seviyorum hamilelerde.. İlk kızımda giymemiştim içimde kalmıştı :) Kız kardeşim hamileyken aldı. İkinci hamileliği eskiden hiç düşünmediğimden şimdi başka fırsatım olmaz dedim ben de hevesimi aldım ..
Ya tam sırt ağrısı gibi değil de yan ağrısı daha çok tek tarafta ama sütyen takınca biraz daha rahatladım sanırım göğüslerimden dolayı oldu.Ya değilsindir inşallah canım ama korona olan tüm arkadaşlarım sırt ağrısından bahsetmişlerdi
Dışarı markete bile çok nadir çıkıyorum. Ya annemi, kardeşlerimi ve eşimi gördüm. Onlarda bir şey yok. Onlarda olmadan ben de olması imkansız gibi. Sütyen giyince rahatladım ama sanırım büyüyen göğüslerden dolayı ya. Yatınca da tek taraflı sürekli etkiledi sanırım.Valla sırt ağrısı geniz tıkanıklığı vs korona belirtisi ama bilemiyorum dışarı çıkıyor musun
Benim ferritinde 9 du ama demir ilacini hala 1 aliyorum sana ne dediler canimKızlar demirime bakın bide tshma
Hiç bisey canim sonuçlarına netten baktım pazartesi gidicem ben de değeri görünce hemen basladimBenim ferritinde 9 du ama demir ilacini hala 1 aliyorum sana ne dediler canim
Canım ben anlamıyorum ama anlayan varsa benimkinede bakarmısınız durum nedirKızlar demirime bakın bide tshma
Basla canim benim diyetisyen gorunce dedi bebekmicin binsakincasi yoksa gunde 2 alman daha iyi cunku kansizlik cok onemli dedi herseyin altta yatan nedeni falan dedi seker icin diyetisyene gitmistim dun ondan ogrendik kendi doktorum onemsememisti diger degerler iyi diyeHiç bisey canim sonuçlarına netten baktım pazartesi gidicem ben de değeri görünce hemen basladim
Ferritin baya düşük. B12 alt sınıra yakın olduğu için o da düşük sayılır. Demir ve vitamin kullanıyor musun canımKızlar demirime bakın bide tshma
Ferritin alt sınırda ama aşırı düşük değil, açlık şekerin güzel tokluk batırmadın mı canım?Canım ben anlamıyorum ama anlayan varsa benimkinede bakarmısınız durum nedir
Baktırdım cnm , doktorum kan ilacını içme artık dedi normal mi yani, bide d vitamine devam dedi, onun dışında omega ve iyot kullanılanıyorum başka birşey kullanmıyorumFerritin alt sınırda ama aşırı düşük değil, açlık şekerin güzel tokluk batırmadın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?