2021 Nisan Anneleri

Hayır canım bana üç hafta sonra gel gelmeden de idrar kan ve şeker yüklemeni yaptır dedi randevum salı günü erken mi oluyor ki şeker yüklemesi hangi haftalarda yapılıyor? Ben 23+5 günlüğüm
Ben ayda bir gidiyorum ya artık, hemşire dedi ki gelmeden şeker yüklemesi yaptırın, Aret bey erken dedi yok hocam 26.hafta oluyor, pazartesi yaptırır salı buraya getirirsiniz dedi, diğer doktorum da 26da gel dedi ama ben seni yanıltmış olmayayım canım, kafanı karıştırdım, belli bir aralığı var herhalde, burdaki tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir muhtemelen

Yok canım Olabilir internetten baktım 24-28 haftalar diyor ben şimdi 23+5 olunca 24 oluyorumdur değil mi? Pazartesiyi mi bekleyeyim? Çok da zor buldum Şişli Etfal’den çayırbaşındaki binası benim eve beş dakika uzaklıkta arabayla

Kizlar bu arada bugun doktor bebegimin kilosuna 1200 dedi. Araya baska laf girdi sormayi unuttum neden bu kadar fazla olabilir diye. Simdi de aklima takildi kilosu, sizce neden bu kadar fazla olabilir ki? Seker cikmadi, ilk oglum 3.100 gr dogmustu, esimle ikimizde obez degiliz.

Imkani yok bence imkansiz

Mediv

Medicalpark'ta 7000tl mi doğum fiyatı Yani Allah'a şükür durumumuz iyi ama o kadar parayı verebilir miyim ya da değer mi bilemiyorum açıkçası Yani o kadar ne için istiyorlar anlayamadım.
Sezeryan fiyatı bu normal dogumu bilmiyorum.
Ben sezeryan olucam.
Bu 2020 fiyati 2021 ne olur bilemiyorum bir de surekli giden hasta fiyatı bu.
Cok yuksek çanakkale icin bu fiyat bir de hastane sonucta diger medicalparklar statusunde degil corona hic almiyorlar o yuzden bu yuksek olabilir.
Benimde.kalbimde sorun cikti yol filan yuruyemiyordum kardiyolojiye gittim sanırim universite hastasinde dogum yapmam gerekebilir karar verilecek durumuma gore ama ben kalp sorunum olmasaydi yapardim medicalparkta.

Çocukların karakterleri isimlerinden etkileniyor gerçekten çok doğru.
İlk kızım Hatice Beyza bu kızımıza da Zeynep Feyza koycaz nasip olursa. Zeynep ismini çok seviyorum ben babasının süsü demek

Yok canım ya 24 diyorsa normal. Haftan iyi gayet, almışken git canım. Güzel haberlerle dön inşallah

Son halim budur? Sırtım acayip ağrıyor.Gogus kafesinin oralarda da batma var..Daha da çok var, sanki erken agirlastim..Sizde de var mı böyle şikayetler..
Benimde yatarken belim ağrıyor yeni yeni. Bacak arama yastık koyuyordum. Dün gece ilk kez sırtıma da koydum çok rahat ettim. Göğüs altında benimde ağrı oluyor arada sadece yatarken. Gündüz hiç uzanma fırsatım olmuyor dinlenemiyorum. İlk gebeliğimde 30. Haftadan sonra yastıklardan eşime yatacak yer kalmıyordu

Selam kızlar kızıma 5Yaş çekimi yaptım evde, kendimde eşlik ettim hatıra kızlarıma iki kız annesi pembişliği bırakıyorum şuraya benimde son halim budur +8 kiloyla yola devam malesefki geceleri uyuyamama başladı bendede

Eklentiler

• AE127C67-79E4-4386-A59F-2C72B6BE506A.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 96
Maşaallah çok tatlı görünüyorsun. Ahh sorma bende aynı durumdayım. Çıt sesine uyanıyorum. Ve sonra uykuya dalamıyorum. Bebişler hazırlamaya başladılar bizi gece uyabmalarina.

Kızlar günaydın sağlık ocağı 9da mi 9.30da mi aciliyor

Kendimi 2 3gyndue sırt üstü yatarken buluyorum uykda nasil oluyor anlamıyorum çok üzülüyorum

aynen öyle canim. Saglikla gelsin gerisi hal olur birbirinize kavustuktan sonra. insallah 30. haftalari bulur ve kuveze falan gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…