Ben dün gittim 24+1 dim bana dedi yapalımHayır canım bana üç hafta sonra gel gelmeden de idrar kan ve şeker yüklemeni yaptır dedi randevum salı günü erken mi oluyor ki şeker yüklemesi hangi haftalarda yapılıyor? Ben 23+5 günlüğüm
Ben ayda bir gidiyorum ya artık, hemşire dedi ki gelmeden şeker yüklemesi yaptırın, Aret bey erken dedi yok hocam 26.hafta oluyor, pazartesi yaptırır salı buraya getirirsiniz dedi, diğer doktorum da 26da gel dediHayır canım bana üç hafta sonra gel gelmeden de idrar kan ve şeker yüklemeni yaptır dedi randevum salı günü erken mi oluyor ki şeker yüklemesi hangi haftalarda yapılıyor? Ben 23+5 günlüğüm
Sağol canım demek ki normal 24-28 haftalar yazıyor internette 23+5 olduğuma göre 24 oluyorum sanırımBen dün gittim 24+1 dim bana dedi yapalım
Yok canım Olabilir internetten baktım 24-28 haftalar diyor ben şimdi 23+5 olunca 24 oluyorumdur değil mi? Pazartesiyi mi bekleyeyim? Çok da zor buldum Şişli Etfal’den çayırbaşındaki binası benim eve beş dakika uzaklıkta arabaylaBen ayda bir gidiyorum ya artık, hemşire dedi ki gelmeden şeker yüklemesi yaptırın, Aret bey erken dedi yok hocam 26.hafta oluyor, pazartesi yaptırır salı buraya getirirsiniz dedi, diğer doktorum da 26da gel dediama ben seni yanıltmış olmayayım canım, kafanı karıştırdım, belli bir aralığı var herhalde, burdaki tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir muhtemelen
Aminnn canımOzaman ne diyoruz anne babaya asi olmayan iyi bir evlat Allahtan başkasına hesap vermeyen özgür olsun❤❤
Imkani yok bence imkansizKizlar bu arada bugun doktor bebegimin kilosuna 1200 dedi. Araya baska laf girdi sormayi unuttum neden bu kadar fazla olabilir diye. Simdi de aklima takildi kilosu, sizce neden bu kadar fazla olabilir ki? Seker cikmadi, ilk oglum 3.100 gr dogmustu, esimle ikimizde obez degiliz.
Sezeryan fiyatı bu normal dogumu bilmiyorum.Mediv
Medicalpark'ta 7000tl mi doğum fiyatıYani Allah'a şükür durumumuz iyi ama o kadar parayı verebilir miyim ya da değer mi bilemiyorum açıkçası Yani o kadar ne için istiyorlar anlayamadım.
Çocukların karakterleri isimlerinden etkileniyor gerçekten çok doğru.nacizane kendi düşüncem çocuklara doruk özgür ruzgar poyraz efe vs isimler verilmemeli gerçekten adını yaşıyorlar...
Oğlum olsaydı Ali kerem ,mehmet fatih , selim eren vs koyacaktım ama kızım olunca güzel cevrede bulunmayan hanım sahabelerimizden istiyorum ama maasallah sülale hanım sahabe ismi koymuş.
Zeynep mesela çok sert geliyor karakteri sert olcak gibi
lina alya asel vs heryerde var
Bilmiyorum bu çocuğun adı ne olcak
diğerinin Ecrin Nisa okadar uyumlu ama buna bakcaz
Oğlumuz olsaydı Muhammed Mirza koyacaktıkErkek bebek için isim tavsiyesi olan var mı hanımlar.
Yok canım ya 24 diyorsa normal. Haftan iyi gayet, almışken git canım. Güzel haberlerle dön inşallahYok canım Olabilir internetten baktım 24-28 haftalar diyor ben şimdi 23+5 olunca 24 oluyorumdur değil mi? Pazartesiyi mi bekleyeyim? Çok da zor buldum Şişli Etfal’den çayırbaşındaki binası benim eve beş dakika uzaklıkta arabayla
Benimde yatarken belim ağrıyor yeni yeni. Bacak arama yastık koyuyordum. Dün gece ilk kez sırtıma da koydum çok rahat ettim. Göğüs altında benimde ağrı oluyor arada sadece yatarken. Gündüz hiç uzanma fırsatım olmuyor dinlenemiyorum. İlk gebeliğimde 30. Haftadan sonra yastıklardan eşime yatacak yer kalmıyorduSon halim budur? Sırtım acayip ağrıyor.Gogus kafesinin oralarda da batma var..Daha da çok var, sanki erken agirlastim..Sizde de var mı böyle şikayetler..
Amin canım inşallahYok canım ya 24 diyorsa normal. Haftan iyi gayet, almışken git canım. Güzel haberlerle dön inşallah
Maşaallah çok tatlı görünüyorsun. Ahh sorma bende aynı durumdayım. Çıt sesine uyanıyorum. Ve sonra uykuya dalamıyorum. Bebişler hazırlamaya başladılar bizi gece uyabmalarina.Selam kızlar kızıma 5Yaş çekimi yaptım evde, kendimde eşlik ettim hatıra kızlarımaiki kız annesi pembişliği bırakıyorum şuraya benimde son halim budur +8 kiloyla yola devam malesefki geceleri uyuyamama başladı bendede
Ben bunu hiç bir yerde bulamadım oziii yaa senin adın ne guzeldiKızlar dolapları karıştırırken kızıma ördüğüm ceket geldi elimePonçik Hırka
Bu cnm piyasadaki en iyisi buymuş
Günaydınlar 9da açılıyormuş di mi p.tesi bende gidicem erkenden açlık tokluk içinKızlar günaydın sağlık ocağı 9da mi 9.30da mi aciliyor
Kendimi 2 3gyndue sırt üstü yatarken buluyorum uykda nasil oluyor anlamıyorum çok üzülüyorum☹
aynen öyle canim. Saglikla gelsin gerisi hal olur birbirinize kavustuktan sonra. insallah 30. haftalari bulur ve kuveze falan gerek kalmaz.Aynen diyete devam zaten doktor 38. Haftaya kadar gidemeyiz eğer 32-34. Haftalara ulaşırsak harika olur dedi umutluyum 15. Haftadan beri mücadele ediyorum çoğu gitti azı kaldı zayıf doğacak ufak olacak prematüre olacak biliyorum ama sağlıklı olsun hepsi geçer kilo da alır büyür yeter ki sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?