- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.800
- 598
Yok canim kullanmıyordum ama başlıcamFerritin baya düşük. B12 alt sınıra yakın olduğu için o da düşük sayılır. Demir ve vitamin kullanıyor musun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim kullanmıyordum ama başlıcamFerritin baya düşük. B12 alt sınıra yakın olduğu için o da düşük sayılır. Demir ve vitamin kullanıyor musun canım
Aynen canim ic onemli 3 aydir ictigim halde 9 dusun dikkat et sendeYok canim kullanmıyordum ama başlıcam
rskks Anladim canim.valla başlamam lazım decavit içiyordum 3 4 günde bir d içiyordum şimdi hepnicerim
İlk hamileliğimde doğuma kadar kullanmıştım demir ilacını Her gün kullandığım halde hep 10-11ler deydi. Daha 3 3.5 ayımız var bebek büyüdükçe kanımız düşüyor bence başka bi dr a da danış derim. Doğumda da kan kaybedicez çünkü daha bunun lohusa süreci var. Hatta doğumdan sonra da bi süre kullandım diye hatırlıyorum.Baktırdım cnm , doktorum kan ilacını içme artık dedi normal mi yani, bide d vitamine devam dedi, onun dışında omega ve iyot kullanılanıyorum başka birşey kullanmıyorum
Bende öleydim ilk gebeliğimde lohusalığımda da kullandım ben kullanayım yinede son zamanlara girdikİlk hamileliğimde doğuma kadar kullanmıştım demir ilacını Her gün kullandığım halde hep 10-11ler deydi. Daha 3 3.5 ayımız var bebek büyüdükçe kanımız düşüyor bence başka bi dr a da danış derim. Doğumda da kan kaybedicez çünkü daha bunun lohusa süreci var. Hatta doğumdan sonra da bi süre kullandım diye hatırlıyorum.
Benimde oyle ne kadar dikkat edersem ediyim sirt ustu buluyorum bende kendimi sonra cok uzuluyorum bendeKızlar günaydın sağlık ocağı 9da mi 9.30da mi aciliyor
Kendimi 2 3gyndue sırt üstü yatarken buluyorum uykda nasil oluyor anlamıyorum çok üzülüyorum☹
![]()
Ben üç aydır şeker ve beyaz un tuketmiyorm,meyve de bir adet ve ayva gibi glisemik indeksi düşük şeyler. Ve evde açlık tokluk takip ediyorum bu yüzden mesela doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı bana. Zaten siz kontrol ediyor ve dikkat ediyorsanızAslınd bizimkinin manyakligi ben şeker yüklemesi Yaptırmak istemiyorum ama illede yaptir dedi yaptırmadan sana kan testi almam dedi bende yaptirmiyacafim önce açlık tokluk istiyorum dedim yapmadı sağlık ocauinda vercem tüm tahlillerimi gazozu diyor alda soğuk içersin limon sıkarsın bildiğin gazoz diyor. Ya yürü git dedim manyak
Geçen bi doktordan dinledim sırt üstü yatınca bebek gelişmez diye bi şey yok annelerimiz bunu kendilerine dert etmesin diyordu. Sürekli sola yatmak da mümkün değil uyku sırasında değişimler çok normal farkettiğinizde değiştirin diyordu bende artık çok kasmıyorum zaten bi tarafa çok yatınca hemen uyuşuyor o tarafım gece dönmekten uykular bölük pörçük.Benimde oyle ne kadar dikkat edersem ediyim sirt ustu buluyorum bende kendimi sonra cok uzuluyorum bende![]()
Çok tatlı olmuşş ellerine sağlıkSonunda battaniyem bitti kızlar..Şimdi resim çekinmek için sırtı açık tulum ve şapka orecegim.. Bakalım becerebilecekmiyim..
Ya bende aynıyım aslına bakarsan salaş bişeyler giyince göbek belli bile olmuyor ama o kadar nefesim daralıyor ki biraz yürüsem hele merdiven çıkarken nefes nefese bide maske olunca çok bunalıyorum.daha şimdiden böyleysem diyorum napcam son zamanlarBen dün hi avm gidim dedim yarim saat durmadım bisey alıp çıktım yemin ederim öyle ağırlarmışım ki nefes nefese kalıyorum.... kartım geçsin hemen alışverişlere başlıcam anlaşılan o son zamanlarda feci olcam
Çok cici olmuş ellerine sağlık. İçinde mışıl mışıl uyusun minnoşSonunda battaniyem bitti kızlar..Şimdi resim çekinmek için sırtı açık tulum ve şapka orecegim.. Bakalım becerebilecekmiyim..
Korona sağolsun az yürüsek felan düzelecekse ye iç yat oyyYa bende aynıyım aslına bakarsan salaş bişeyler giyince göbek belli bile olmuyor ama o kadar nefesim daralıyor ki biraz yürüsem hele merdiven çıkarken nefes nefese bide maske olunca çok bunalıyorum.daha şimdiden böyleysem diyorum napcam son zamanlar