• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Baktırdım cnm , doktorum kan ilacını içme artık dedi normal mi yani, bide d vitamine devam dedi, onun dışında omega ve iyot kullanılanıyorum başka birşey kullanmıyorum
İlk hamileliğimde doğuma kadar kullanmıştım demir ilacını Her gün kullandığım halde hep 10-11ler deydi. Daha 3 3.5 ayımız var bebek büyüdükçe kanımız düşüyor bence başka bi dr a da danış derim. Doğumda da kan kaybedicez çünkü daha bunun lohusa süreci var. Hatta doğumdan sonra da bi süre kullandım diye hatırlıyorum.

İlk hamileliğimde doğuma kadar kullanmıştım demir ilacını Her gün kullandığım halde hep 10-11ler deydi. Daha 3 3.5 ayımız var bebek büyüdükçe kanımız düşüyor bence başka bi dr a da danış derim. Doğumda da kan kaybedicez çünkü daha bunun lohusa süreci var. Hatta doğumdan sonra da bi süre kullandım diye hatırlıyorum.
Bende öleydim ilk gebeliğimde lohusalığımda da kullandım ben kullanayım yinede son zamanlara girdik

Benim Ferritin de 13.1 çıkmış düşük mü sizce Demir ilacım var ama başlamamıştım başlasam mı

Kizlar yeniyiliniz kutlu olsun insallah saglikli guzel bebislerimizide kucagimiza sag salim aldigimiz bi yil olsun korona bitsin musmutlu olalim hep dualarimda tum hamilelerin saglilla dogurmasi var sizde edin dua bide isteyen herkese versin rabbim🥰

Aslınd bizimkinin manyakligi ben şeker yüklemesi Yaptırmak istemiyorum ama illede yaptir dedi yaptırmadan sana kan testi almam dedi bende yaptirmiyacafim önce açlık tokluk istiyorum dedim yapmadı sağlık ocauinda vercem tüm tahlillerimi gazozu diyor alda soğuk içersin limon sıkarsın bildiğin gazoz diyor. Ya yürü git dedim manyak
Ben üç aydır şeker ve beyaz un tuketmiyorm,meyve de bir adet ve ayva gibi glisemik indeksi düşük şeyler. Ve evde açlık tokluk takip ediyorum bu yüzden mesela doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı bana. Zaten siz kontrol ediyor ve dikkat ediyorsanız

Benimde oyle ne kadar dikkat edersem ediyim sirt ustu buluyorum bende kendimi sonra cok uzuluyorum bende 🙁
Geçen bi doktordan dinledim sırt üstü yatınca bebek gelişmez diye bi şey yok annelerimiz bunu kendilerine dert etmesin diyordu. Sürekli sola yatmak da mümkün değil uyku sırasında değişimler çok normal farkettiğinizde değiştirin diyordu bende artık çok kasmıyorum zaten bi tarafa çok yatınca hemen uyuşuyor o tarafım gece dönmekten uykular bölük pörçük.

Kızlar geçen bi pijamadan bahsetmiştik bi arkadaşımız tavsiye etmişti bende çok beğendim stok tükenmişti beli kuşaklı mavili bi pijama takımı onu bulamadım stok güncellendi mı acaba alan oldu mu .

Ben dün hi avm gidim dedim yarim saat durmadım bisey alıp çıktım yemin ederim öyle ağırlarmışım ki nefes nefese kalıyorum.... kartım geçsin hemen alışverişlere başlıcam anlaşılan o son zamanlarda feci olcam

Sonunda battaniyem bitti kızlar..Şimdi resim çekinmek için sırtı açık tulum ve şapka orecegim.. Bakalım becerebilecekmiyim..

Eklentiler

• IMG_20210101_150318.webp
    IMG_20210101_150318.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20210101_150240.webp
    IMG_20210101_150240.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 50
Ben dün hi avm gidim dedim yarim saat durmadım bisey alıp çıktım yemin ederim öyle ağırlarmışım ki nefes nefese kalıyorum.... kartım geçsin hemen alışverişlere başlıcam anlaşılan o son zamanlarda feci olcam
Ya bende aynıyım aslına bakarsan salaş bişeyler giyince göbek belli bile olmuyor ama o kadar nefesim daralıyor ki biraz yürüsem hele merdiven çıkarken nefes nefese bide maske olunca çok bunalıyorum.daha şimdiden böyleysem diyorum napcam son zamanlar

Ya bende aynıyım aslına bakarsan salaş bişeyler giyince göbek belli bile olmuyor ama o kadar nefesim daralıyor ki biraz yürüsem hele merdiven çıkarken nefes nefese bide maske olunca çok bunalıyorum.daha şimdiden böyleysem diyorum napcam son zamanlar
Korona sağolsun az yürüsek felan düzelecekse ye iç yat oyy :(

Back
X