- 2 Eylül 2014
- 630
- 842
- 303
Ayy ne guzel dun uyumaya calistm seslerden uyuyamadm basim da deli gibi donuyoBaşımda dönme yok Allahtan ama iki gündür karantinada sıkılmaktan herhalde öğleden sonra 1 saat kestiriyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne guzel dun uyumaya calistm seslerden uyuyamadm basim da deli gibi donuyoBaşımda dönme yok Allahtan ama iki gündür karantinada sıkılmaktan herhalde öğleden sonra 1 saat kestiriyorum![]()
Aynen 1 ay beklemek zor. 10 gün kalmış o güne kadar ii beslen . Evet tekmelerle hissettiriyorlar kendilerini .. Hayırlısıyla inşallah iyi sonuçlar alırsın...Dediğin gibi çok güzel ama çok da stresli bir süreçDoktordan doktora iyi olduklarını duymak yorucu oluyor bazen
en son karın ölçümleri 9 gün geride çıkmıştı kızımın bakalım 12 ocakta ne diyecek doktorum aklımın köşesinde hep o var
Allahtan hareketli o tekmeledikçe içim rahatlıyor
![]()
Maşallah iyi toparlamış kızın :)) Sağlıklı ve zamanında doğarsa açık kapanıyor. Benim kızımda 2200 gr doğdu . Oda sonradan toparladı boyu uzun ama hala zayıf.Canım hiç takma kafana benim Kızım da hep geriden geliyordu en sonunda da 2100 gram doğdu o kadar üzülmüştüm ki ama çok sağlıklıydı açığı hızla kapattı hatta öne geçti şimdi de yemesin diye gözünün içine bakıyorum azıcık tontiş te![]()
tmm sevindim teşekkür ederim :))Hic korkma canim karnin öyle incecik birsey degil. Karin yagi rahim plasenta falan bebek cok korunakli ignenin ucu en az bi 5 cm olacakki bebege kadar gitsin.
Sağol cnm. Yaşta önemli galiba ilerledikçe daha ağır geliyor bizlere. Geçmiş olsun hayırdır kalbinde ne sorun var ki ? Amniyosentez olduk dimi ne günler geldi geçti çok şükür.....Canım valla onun kızla erkekle ilgisi yok benim ilki erkek biliyorsun gayet rahat bir hamilelikti oyle cok hareketlerini de hissetmezdim ben.
37. Haftaya kadar hamile degilmisim gibi calistim hemde temmuz ayinda o merdivenleri inip inip cikardim.
Is yerinde suan asansor kullaniyorum.
Bu hamileliligim hep sıkıntilı geciyor surekli hareketlerini hissdiyorum ve inanilmaz guclu..
Bak bu hamileligimde simdide kalp hastaligim cikti hamilelikten mi degil mi hala anlasilamadi.
Hem oglumda bu kadar agirlasmamistim simdiden cok agirlastim tek istedigim zaman gecsin ve dogum olsun saglikla.
Ayrica o ignenin bebege ulasmasi mumkun degil.
Hatirlasana amniyosentez ignesi ne kadar uzun katman katman gecerek ulasiyor o igne oraya uzanamaz.Korma o yuzden❤
Doktoruma çok güveniyorum Allahtan çok dikkatli ve konuşmaları çok rahatlatıyor beni o yüzden ben de ağzından çıkan her şeye uymaya çalışıyorum beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum iğnelerimi de her gün aynı saatte vurunuyorum gerisi Allah’a kalmış. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahBenm 32.haftada dogum yapma gibi bi konum vardi kizima hamileyken zaten gelisim geriligi vs de konuşuluyordu acilmam da vardi dr ciger gelistirici igne vurdu 1hf hastanede yatirdi serumla igneyle destekledi 36.haftada dogm
yaptm ve sapasaglamdi hicbir problem nefes alamama vs yoktu cigerleri organlari gelissin yeter kilo cok da muhim degil benm ilkti cok toydm ama dr ne dediyse yaptm
Gündüz uyuyup uyanınca da insan sersem gibi oluyorAyy ne guzel dun uyumaya calistm seslerden uyuyamadm basim da deli gibi donuyo
İnşallah hepimiz doktorlardan hep güzel haberlerle çıkarızAynen 1 ay beklemek zor. 10 gün kalmış o güne kadar ii beslen . Evet tekmelerle hissettiriyorlar kendilerini .. Hayırlısıyla inşallah iyi sonuçlar alırsın...
Evet tabii amniyosentezden sonra sen ciktin karsima iyi ki tanidim seni.Sağol cnm. Yaşta önemli galiba ilerledikçe daha ağır geliyor bizlere. Geçmiş olsun hayırdır kalbinde ne sorun var ki ? Amniyosentez olduk dimi ne günler geldi geçti çok şükür.....
İnsallah canim tek temennimiz yavrularimizi saglicakla kucagimiza alalim yeter onlara feda olsn herseyDoktoruma çok güveniyorum Allahtan çok dikkatli ve konuşmaları çok rahatlatıyor beni o yüzden ben de ağzından çıkan her şeye uymaya çalışıyorum beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum iğnelerimi de her gün aynı saatte vurunuyorum gerisi Allah’a kalmış. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Gündüz uyuyup uyanınca da insan sersem gibi oluyoruyumak bir türlü uyumamak bir türlü
İnşallah hepimiz doktorlardan hep güzel haberlerle çıkarızSonunda da o hastanelerden yavrularımız kucağımızda ayrılırız inşallah
![]()
Gecmis olsun canim hamilelikten sonra yavas yavas eski haline donersin muhtemelen.. ilac takviyesi baslayabilirler, kullanmanda sakinca yok derse kd kullan mutlaka olur mu kullanmayinca daha kötü oluyosn cunkuEvet tabii amniyosentezden sonra sen ciktin karsima iyi ki tanidim seni.
Hatirlasana ne kadar uzun bir igneydi cok sukur atlattik.
Kalbimde delik ve kalp yetmezligi baslangici dedi.
Delik kucuklukten sanirim kapanmamis dedi ya bir sorun vardi kucukken ama delik degil demislerdi simdi delik gorunuyor.
Hicbir sey yapamiyorum biliyor musun cok kotuyum bulasiklari makineye bile yerlestirirken ter icinde kaliyorum yigiliyorum resmen oldugum yere.
Kalp yetmezligi belki hamileliktendir gecebilir ama 4 haftada bir kontrol istedi ve yine ayni gorursem emar istiycem dedi bakalim ne cikicak.
Sagol canim.Gecmis olsun canim hamilelikten sonra yavas yavas eski haline donersin muhtemelen.. ilac takviyesi baslayabilirler, kullanmanda sakinca yok derse kd kullan mutlaka olur mu kullanmayinca daha kötü oluyosn cunku![]()
Döner miyim eski halime hic halim kalmadı gercekten.Gecmis olsun canim hamilelikten sonra yavas yavas eski haline donersin muhtemelen.. ilac takviyesi baslayabilirler, kullanmanda sakinca yok derse kd kullan mutlaka olur mu kullanmayinca daha kötü oluyosn cunku![]()
amin inşallah :)) çok heyecanlıyım ben yeni biri geliyor ailelerimize :)))Doktoruma çok güveniyorum Allahtan çok dikkatli ve konuşmaları çok rahatlatıyor beni o yüzden ben de ağzından çıkan her şeye uymaya çalışıyorum beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum iğnelerimi de her gün aynı saatte vurunuyorum gerisi Allah’a kalmış. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Gündüz uyuyup uyanınca da insan sersem gibi oluyoruyumak bir türlü uyumamak bir türlü
İnşallah hepimiz doktorlardan hep güzel haberlerle çıkarızSonunda da o hastanelerden yavrularımız kucağımızda ayrılırız inşallah
![]()
Aynen çok şükür tedirginlik bitmiyor yinede doğuma kadar... tutundu kalbi attı ikili test amniyosentez şeker falan filan derken geçiyor ... aa zamanla o sorun delinmeye doğru gider miymiş ki :S çok geçmiş olsun. valla çok üzüldüm su an sanaEvet tabii amniyosentezden sonra sen ciktin karsima iyi ki tanidim seni.
Hatirlasana ne kadar uzun bir igneydi cok sukur atlattik.
Kalbimde delik ve kalp yetmezligi baslangici dedi.
Delik kucuklukten sanirim kapanmamis dedi ya bir sorun vardi kucukken ama delik degil demislerdi simdi delik gorunuyor.
Hicbir sey yapamiyorum biliyor musun cok kotuyum bulasiklari makineye bile yerlestirirken ter icinde kaliyorum yigiliyorum resmen oldugum yere.
Kalp yetmezligi belki hamileliktendir gecebilir ama 4 haftada bir kontrol istedi ve yine ayni gorursem emar istiycem dedi bakalim ne cikicak.
Yaklaşık hamilelerin yüzde 5i tam gününde doğururmuş Kesin hepimiz farklı zamanlarda doğururuz gibi geliyor banaAynen canimkizim 10-15gun once gelicek gibi oyle hissediyorum ben
hepimiz saglicakla doguralim insallah bakalim ucumuz ayni gun dogurabilecek miyiz
![]()
Benim oğlum tan 280nci gün doğdu.Ebe bile alayci bir sekilde 15 gun once 15 gun sonra dedi nisanim geldi dedim pek bi inanmadilar sonra baktilar 3 cm acilmamam var ogun dogurdum.Yaklaşık hamilelerin yüzde 5i tam gününde doğururmuş Kesin hepimiz farklı zamanlarda doğururuz gibi geliyor bana![]()
cocukluktan bir delik bence dedi bilmiyorum.Aynen çok şükür tedirginlik bitmiyor yinede doğuma kadar... tutundu kalbi attı ikili test amniyosentez şeker falan filan derken geçiyor ... aa zamanla o sorun delinmeye doğru gider miymiş ki :S çok geçmiş olsun. valla çok üzüldüm su an sana(( erkenden önlem al o zaman .. ihmal etme . inşallah hamileliktendir de minik yavrun doğunca tüm stresli kötü şeyleri unutursun. sana mutluluk getirsin
(
aynen öyle benim oglumda 2 hafta erken 2600 dogdu minnacik cok zayifti simdi 2 bucuk yasina girecek ve her gören 4 yasindami diyor sükür hizla büyüdü boy atti.Benim kızımda 2 hafta önce 2200 gr doğdu şimdi yaşıtlarından uzun kilosunun da maşallahı varküçük doğanlar daha çabuk büyüyor yeter ki sağlıklı olsun
Zamanlası çok iyimiş oğluşunBenim oğlum tan 280nci gün doğdu.Ebe bile alayci bir sekilde 15 gun once 15 gun sonra dedi nisanim geldi dedim pek bi inanmadilar sonra baktilar 3 cm acilmamam var ogun dogurdum.
Ama 15 gun gec gelmisim,ama sanki bu kiz erken gelecekmis gibi garip bir his var icimdeEn basindan beri pek bi aksiyonlu gecti.Hayirlisi olsun ins hepimiz icin,kazasiz belasiz atlatalim.
Benim sadece eko cekilmisti bide 24saat holter cihazi takilip ilaca baslama karari almisti dr lar. Anesteziyi de sadece spinal olabilecegimi tamamen bayiltamayacaklarini soylemislerdi cok zor gecmis olsun umarim hemencecik atlatirsn ilac suan son care sonucta yan etkileri de var ama onemli olan ilk once senin sagligin.. sen saglikli ol ki cocukta saglikla icerde buyuyebilsin. Benm ilk hamileligim kabus gibi gecmisti nefes alamiyorm tikaniyorum diye coo aglamistm ayakta sira bekleyemezdm.aslaSagol canim.
Evet ya ben demir eksikginden diye dusundum ama doktorum bu kadar yapmaz dedi.
Kan takviyesini de hap ile degil kan nakli yoluyla alıcam hemen duzelmesi için.
Sanırım dogum seklim zaten sezeryan ama alacagim anestezi sekline ve dogumun biraz daha erkene cekilmesine karar verilecekmis bu durumda.
Ilac icin emardan sonra karar.verilecek.
Donersin tabi üzülmeDöner miyim eski halime hic halim kalmadı gercekten.
Oglumda yasamadim.
Daha once de sikayetim yaz aylari disinda yoktu yazın sıcaklarda fenalik gecirecek hissim olurdu sadece.