Günaydin canimGunaydin kizlar ❤❤❤
Canım kaça düşmüştü benim kan 11 demir 9Ben kanla demiri karıştırdımbenim demirim çok düşüktü bana iki kere damardan demir verildi.4 ayda işe yaramayan ilaç damar yoluyla bir kerede işe yaradı.Artık kansızlık ve demir eksikliği görülmesi normal.vitaminleri aksatmamak lazım
Amin kuzum insallahRabbim anneciğine sağlık sıhhat versin inşallah sonu iyi olsa da o süre zarfında yıpranıyor insan sen bebişine tutun o sizin umudunuz olacak
Kendin mi hazırladın bu karışımı canım yoksa hazır mı aldın.benim ferritin 4 hemoglabin 9 çıkmış hamilelikten öncede ferritin 6 ydi aylarca ilaç içtim en son kaç olmuştu bilmiyorum dikkat etmedim ama yine düşmüş.hergün kan ilacını alıp üstüne limonlu su içiyordum yanlış mı yapıyorum kızlar c vitamini ile etkisi artıyor demişlerdiBen bu küre başladım dün
Doktorum Demir ilacını portakal suyuyla içmemi önermişti emilimini arttırdığı için limonlu su da mutlaka işe yararKendin mi hazırladın bu karışımı canım yoksa hazır mı aldın.benim ferritin 4 hemoglabin 9 çıkmış hamilelikten öncede ferritin 6 ydi aylarca ilaç içtim en son kaç olmuştu bilmiyorum dikkat etmedim ama yine düşmüş.hergün kan ilacını alıp üstüne limonlu su içiyordum yanlış mı yapıyorum kızlar c vitamini ile etkisi artıyor demişlerdi
Bende dün kan verdim bakalım kaç nasıl çıkacak sonuçlar. C vitaminiyle birlikte alınması gerektiğini biliyorum limonda aynı etkiyi göstermeli diye düşünüyorum. Ben öğlen meyve saatinde alıyorum kan hapını mandalin portakalla birlikte. Ve süt ve ürünleriyle arasına dikkat ediyorum öncesi sonrası 2 saat olmalı. En uygun öğlen meyve saati uyuyor bana.Kendin mi hazırladın bu karışımı canım yoksa hazır mı aldın.benim ferritin 4 hemoglabin 9 çıkmış hamilelikten öncede ferritin 6 ydi aylarca ilaç içtim en son kaç olmuştu bilmiyorum dikkat etmedim ama yine düşmüş.hergün kan ilacını alıp üstüne limonlu su içiyordum yanlış mı yapıyorum kızlar c vitamini ile etkisi artıyor demişlerdi
Benim ilk gebeliğim belki ihtiyacım olmaz ama yine de aldım çok tavsiye etmişlerdi.Silverina diye bir markanınkini aldım 124 liraya trendyoldan.İlk çıkaran silverette o da 335 lira ama ikisi arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum ikisi de 925 ayar gümüş çünküGümüş kapak aldiniz mı kızlar daha önce deneyimleyen yada. Ben diğer çocuklarımda çok çektim yaradan .her kremi denedim en son bi kaç krem çare oldu belki de artık geçecekti bilemiyorum aMa.o kadar para vermeye gerek yok diyende var mutlaka alınmalı diyen de muadilleri nasıldır acaba
Aventin göğüs kalkanını öneririm. Olmazsa olmazlardan cok ise yariyor. Gumus kapaga o kadar para vermeye gerek yok bence..Gümüş kapak aldiniz mı kızlar daha önce deneyimleyen yada. Ben diğer çocuklarımda çok çektim yaradan .her kremi denedim en son bi kaç krem çare oldu belki de artık geçecekti bilemiyorum aMa.o kadar para vermeye gerek yok diyende var mutlaka alınmalı diyen de muadilleri nasıldır acaba
Güzel bir indirim yakalarsam alayım bendeBenim ilk gebeliğim belki ihtiyacım olmaz ama yine de aldım çok tavsiye etmişlerdi.Silverina diye bir markanınkini aldım 124 liraya trendyoldan.İlk çıkaran silverette o da 335 lira ama ikisi arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum ikisi de 925 ayar gümüş çünkü
Sert plastik gibi mi bide boyut var mı bunlarda standart mi gümüşlerde beden var sanırımAventin göğüs kalkanını öneririm. Olmazsa olmazlardan cok ise yariyor. Gumus kapaga o kadar para vermeye gerek yok bence..
Evet sert plastik, bedeni yok standart..Sert plastik gibi mi bide boyut var mı bunlarda standart mi gümüşlerde beden var sanırım
9 bana göre iyi benimki önce 8 e düştü 4 ay boyunca ilaç kullandım yükselmedi sonra 8den de aşağılara düşünce hemen damar yolundan iki doz demir verildi o beni kendime getirdi gerçekten.gözümü bile açamıyordum.şu an 13lere çıktıCanım kaça düşmüştü benim kan 11 demir 9
Baktım şimdi kan 8buçuk demir 4 e düşmüş.hemen müdahale edildi çok şükür kiCanım kaça düşmüştü benim kan 11 demir 9
Müdahale edilmeden önce nasıl hissediyordun canım kendini şimdi nasıl arada nasıl fark oluyor.benim hep düşük olduğu için çok farketmiyorum sanırım.ben mesela çok üşürüm bi ara saçlarım çok dökülüyordu şuan o kadar değil baş ağrısıyla uyanırım kahvaltıdan sonra geçse bile gün içinde sürekli yoklardı ama maşallah bu ara çok ağrımıyor ama bu hep olan şeyler bende bunların sebebi demir mı acabaBaktım şimdi kan 8buçuk demir 4 e düşmüş.hemen müdahale edildi çok şükür ki
Ben koltuktan uzanıp sehpadaki çayı bile elime alıp içecek gücü kuvveti bulamıyordum kendimde.Hep uyumak istiyordum saçlar zaten çok dökülüyordu cildim soluklaşmıştı.adım atmaya dermanım yoktu yani.doktor bile sen nasıl ayakta duruyorsun dedi bana.Ama demir takviyesi sonrası resmen gözüm aydınlandı canlandımMüdahale edilmeden önce nasıl hissediyordun canım kendini şimdi nasıl arada nasıl fark oluyor.benim hep düşük olduğu için çok farketmiyorum sanırım.ben mesela çok üşürüm bi ara saçlarım çok dökülüyordu şuan o kadar değil baş ağrısıyla uyanırım kahvaltıdan sonra geçse bile gün içinde sürekli yoklardı ama maşallah bu ara çok ağrımıyor ama bu hep olan şeyler bende bunların sebebi demir mı acaba
Onu bende düşünüyorum hiç kullandın mı nasıl kullanılıyor cnmAventin göğüs kalkanını öneririm. Olmazsa olmazlardan cok ise yariyor. Gumus kapaga o kadar para vermeye gerek yok bence..
Evet canim kendim hazirlaidm biraz şu ve limonda sıktım içine emilimi olsun diye portakal veya limon yemek lazım bol bolKendin mi hazırladın bu karışımı canım yoksa hazır mı aldın.benim ferritin 4 hemoglabin 9 çıkmış hamilelikten öncede ferritin 6 ydi aylarca ilaç içtim en son kaç olmuştu bilmiyorum dikkat etmedim ama yine düşmüş.hergün kan ilacını alıp üstüne limonlu su içiyordum yanlış mı yapıyorum kızlar c vitamini ile etkisi artıyor demişlerdi
ay çok geçmiş olsun canimBaktım şimdi kan 8buçuk demir 4 e düşmüş.hemen müdahale edildi çok şükür ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?