Bende de hep var hiç bitmez demek ki gebelikte olunca daha beter oluyor.Kendimi bildim bileli enfeksiyonum var nasıl geçecek bilmiyorum yine idrarın turuncu ve bir öncekinden az ama yine var .
Çamaşır desen hepsini denedim sende bendensin Allahım şifa verin acaba corapsizliktanmk cidden ben çok usutuyorum hi c bakmam kendime
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun ben de aynı dertten muzdaribim malum ama senin değer düşük bence 1+ diyor daha detaylı takip edilirsen azalır tansiyon var mı önce onu soruyorlar genelde tansiyon yükselince kaçak oluyor benim ki gibi anormal bir durum yoksaBenim maalesef bu defa idrarda protein de çıktı bıktım bu idrar testlerimin sonuçlarından asla düzelmiyor asla
Ozaman neymiş vücut uretiyormusBende de hep var hiç bitmez demek ki gebelikte olunca daha beter oluyor.
yok kuzum yok için rahat olsun onunla da alakası yok ben aslaaa çorapsız gezemeyenlerdenim şu pofidik çoraplar varya kışlık evimde her türlüsü mevcut koleksiyonum var bağımlısıyım
Bende ondan şüphelendim idrarda negatif cikmis demekki tansiyonum çıkmıyor iniyor Allahım sağ sağlık bu doğuraydıkÇok üzüldüm çok geçmiş olsun ben de aynı dertten muzdaribim malum ama senin değer düşük bence 1+ diyor daha detaylı takip edilirsen azalır tansiyon var mı önce onu soruyorlar genelde tansiyon yükselince kaçak oluyor benim ki gibi anormal bir durum yoksa
Canım benim böbreklerinde ciddi 3.evre büyüme vardı tüp takıldı geçmedi tamamen azaldı sadece tansiyon zaten normalde de vardı bende ara ara sürekli çıkmaz oda böbreklerimden kaynaklı bi durum takipte etmiyorum açıkçası sürekli ölçünce daha da yükseliyor sankiÇok üzüldüm çok geçmiş olsun ben de aynı dertten muzdaribim malum ama senin değer düşük bence 1+ diyor daha detaylı takip edilirsen azalır tansiyon var mı önce onu soruyorlar genelde tansiyon yükselince kaçak oluyor benim ki gibi anormal bir durum yoksa
Offffff bu kız kıyafetleri beni benden alıyooorrrr nasıl karar verip seçeceksin ki biriniOkadar kararsız kaldim kiiii
Eki Görüntüle 2757332 Eki Görüntüle 2757333 Eki Görüntüle 2757334 Eki Görüntüle 2757335 Eki Görüntüle 2757336
Ben 3 aya kadar ayaklı aldım zaten 3 aylık kıyafetleri 2 aylık olana kadar ancak giyiyorlar sanırım bizimkiler hep ayından büyük giyiyor çünkü küçük yapıyorlar sanırım kıyafetleri birazSumu yoksa ayaklimi nisan bebesi tam haziran temmuz yaz bide evde sıcak
Yok yok öyle düşünme sabah akşam ölç yine de şakası yok bu tansiyonun protein kaçağının benim hamilelik öncesi tansiyon ara ara çıkardı ondan korkuyordum ama böbreğim de hiç sorun yoktu bugüne kadar o patlak verdiCanım benim böbreklerinde ciddi 3.evre büyüme vardı tüp takıldı geçmedi tamamen azaldı sadece tansiyon zaten normalde de vardı bende ara ara sürekli çıkmaz oda böbreklerimden kaynaklı bi durum takipte etmiyorum açıkçası sürekli ölçünce daha da yükseliyor sankiKafama takarsam 14 ü görünce 16 yı da görürüm hemen ardından
Bende karar vermedim teyzesi keske secsetdin bitaneOffffff bu kız kıyafetleri beni benden alıyooorrrr nasıl karar verip seçeceksin ki birinibirini alsam diğerinde aklım kalır
Ya ben de varya kisligi bile almayı dusundum dur dedim aynen dediğin gibi 0-3u ilk 2 ay giyiyorlar 3-6 4.aya kadar her kıyafetin 2 ay süresi varBen 3 aya kadar ayaklı aldım zaten 3 aylık kıyafetleri 2 aylık olana kadar ancak giyiyorlar sanırım bizimkiler hep ayından büyük giyiyor çünkü küçük yapıyorlar sanırım kıyafetleri birazdayanamadım biraz da yaz için 6 aylık aldım inşallah giydirebilirim biraz erken davrandım 6 aylıklar için sanırım
Canım hepsi çok güzel ama sanki en sondaki pembe beyaz bana daha çok hitap etti.Ben daha bir iğne bile almadım 12 yıl geçti nasıl alıyorduk onu bile unuttum ben zıbın almasam mi diye düşünüyorum şu çıtçıtlı badiler daha kullanışlı sanki zıbınla takımları hiç kullanmamıştım kızımda da sanırım beşli hastane çıkışı alayım diyorum iki takım 0-3 ay olur değil mi yoksa bu erkek olunca daha mu büyük almalı Kızım minnacıktı hepsi büyük geliyordu 44 cm 2100 gr doğdu buna karar veremiyorum bir türlü bir tane hediye geldi sanki çok küçük 0-3 ay kafam karıştıOkadar kararsız kaldim kiiii
Eki Görüntüle 2757332 Eki Görüntüle 2757333 Eki Görüntüle 2757334 Eki Görüntüle 2757335 Eki Görüntüle 2757336
Erkek bebekler daha iri oluyor canım benim biri 52 cm biri 54 doğdu ama bu seferki minnacık gözüküyor boyu uzun dedi ama kilo az.diğerleri hep önden giderdi. Ben yeni doğan takım 2 tane alayım diyorum diğerlerini 1 3 yada 3 6 alayım diyorumCanım hepsi çok güzel ama sanki en sondaki pembe beyaz bana daha çok hitap etti.Ben daha bir iğne bile almadım 12 yıl geçti nasıl alıyorduk onu bile unuttum ben zıbın almasam mi diye düşünüyorum şu çıtçıtlı badiler daha kullanışlı sanki zıbınla takımları hiç kullanmamıştım kızımda da sanırım beşli hastane çıkışı alayım diyorum iki takım 0-3 ay olur değil mi yoksa bu erkek olunca daha mu büyük almalı Kızım minnacıktı hepsi büyük geliyordu 44 cm 2100 gr doğdu buna karar veremiyorum bir türlü bir tane hediye geldi sanki çok küçük 0-3 ay kafam karıştı
Bende şimdi 8 tane zıbın aldim bid3 şu göbek düşmeden giymek üstüne ne alsam bilmiyorum inan akılda erdiremiyorum zihinleri hep sıfır kollu yada askılı aldim cunki üstünede bisi giydircez kat kat olur ozaman. Benim kız 48 49 cm doğdu inam yeni doğan hiç giymedi 0-3 ayla başladı ondan ben badileri biraz 3 biraz 6 ay aldim. Üstünede artik bakcaz ama şu boydan citcitlilar saçma geliyor aslında yeni doğan cocuga pantolon tişört giydiremeyecegimize göre böyle düşününce de mantıklı bende çok kararsizim banada oldu 9 yilCanım hepsi çok güzel ama sanki en sondaki pembe beyaz bana daha çok hitap etti.Ben daha bir iğne bile almadım 12 yıl geçti nasıl alıyorduk onu bile unuttum ben zıbın almasam mi diye düşünüyorum şu çıtçıtlı badiler daha kullanışlı sanki zıbınla takımları hiç kullanmamıştım kızımda da sanırım beşli hastane çıkışı alayım diyorum iki takım 0-3 ay olur değil mi yoksa bu erkek olunca daha mu büyük almalı Kızım minnacıktı hepsi büyük geliyordu 44 cm 2100 gr doğdu buna karar veremiyorum bir türlü bir tane hediye geldi sanki çok küçük 0-3 ay kafam karıştı
Benimki ortalamada Allah nasip ederse giymez yeni doğan işte üst sıkıntı oyErkek bebekler daha iri oluyor canım benim biri 52 cm biri 54 doğdu ama bu seferki minnacık gözüküyor boyu uzun dedi ama kilo az.diğerleri hep önden giderdi. Ben yeni doğan takım 2 tane alayım diyorum diğerlerini 1 3 yada 3 6 alayım diyorum
Al benden De o kadar bende öyle söylüyorum doğsaydı ben sağlıklı olayım da bebeğe bakayım yeter ki bu bir işkence çünkü benim etrafımdakiler iyi geçirdiği için hamileliği prenseslik sanıyorYok yok öyle düşünme sabah akşam ölç yine de şakası yok bu tansiyonun protein kaçağının benim hamilelik öncesi tansiyon ara ara çıkardı ondan korkuyordum ama böbreğim de hiç sorun yoktu bugüne kadar o patlak verdihamilelik bambaşka bir olay vücut acayip tepkiler veriyor anlamıyorum ki Sağlıkla bi doğsalardı da kurtulsaydık herkes karnındayken iyi rahatsın diyor ama bence tam tersi ben dışarı çıkınca rahatım bebem büyütmem hiç zor gelmiyor gözüme
ohaaa ne kadinmis o öyle seyi metalden galiba ayyy bana 2 bile fazla gelir masallahBdv de konu var kadın hunde 3 5 kere eşiyle birlikte oluyormuş şimdi hamileymiş olamıyormuş hahahahben 3 5 onun yemek yiyorum
Kuzum.enfeksiyonun varya o ağrıya sebep olur malesef o yüzden o kadar agriyodur muhtemelenYaaaaaa alemsin sen vallahi bizim oldu da ne oldu ki acı çekiyoruzartık korkuyoruz kaçıyoruz birbirimizden
ilk bastaki beyaz benim hosuma gitti sade ve güzel. ikincisi sanki erkekler icinde olabilir gibi. Digerleride fazla cicekli kirlent gibi sanki. Ay beniim erkek oldugu icin bilmiyomOkadar kararsız kaldim kiiii
Biz biri bulamıyoruzohaaa ne kadinmis o öyle seyi metalden galiba ayyy bana 2 bile fazla gelir masallah
Erkeklere bence daha kolay ve güzel şeyler varilk bastaki beyaz benim hosuma gitti sade ve güzel. ikincisi sanki erkekler icinde olabilir gibi. Digerleride fazla cicekli kirlent gibi sanki. Ay beniim erkek oldugu icin bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?