Değişiyor diye biliyorum çünkü sadece emzik kısmı da satılıyor.. Ayrıca benim eskiden aldıklarım cam değil de değişik bir malzemeydi. Cam ağır oluyor.Bende ac
Ben kucuk biberon dusunuyorum avent alirim heralde camlisinda onun basligi degisiyomu nasil oluyo acaba bilginiz varmi
Bende ac
Ben kucuk biberon dusunuyorum avent alirim heralde camlisinda onun basligi degisiyomu nasil oluyo acaba bilginiz varmi
Ben al al bitiremedim valla hala bisi almayip 1 ayda hallederim diyenlere helal olsunkendi ihtiyacm bebegin ihtiyaci derken toplu paran varsa hemen yaparsinda aydan aya zorlanmamak adina aldm ve disarda hic halim yok gezmeye iyiki bitirmisim buyuk kismini
Bence de toplu paran varsa bırakılır ama yoksa çokta sona bırakmadan almak gerekir :) ben geçen yatağını bebek arabasını çantasını ateş ölçerini almıstım. Bu ay ve önümüz de ki ay da kalanları alırım. Marta bırakmam 2 hafta önden gidiyo zaten gelir pat diyeBen al al bitiremedim valla hala bisi almayip 1 ayda hallederim diyenlere helal olsunkendi ihtiyacm bebegin ihtiyaci derken toplu paran varsa hemen yaparsinda aydan aya zorlanmamak adina aldm ve disarda hic halim yok gezmeye iyiki bitirmisim buyuk kismini
Ben al al bitiremedim valla hala bisi almayip 1 ayda hallederim diyenlere helal olsunkendi ihtiyacm bebegin ihtiyaci derken toplu paran varsa hemen yaparsinda aydan aya zorlanmamak adina aldm ve disarda hic halim yok gezmeye iyiki bitirmisim buyuk kismini
Bence de toplu paran varsa bırakılır ama yoksa çokta sona bırakmadan almak gerekir :) ben geçen yatağını bebek arabasını çantasını ateş ölçerini almıstım. Bu ay ve önümüz de ki ay da kalanları alırım. Marta bırakmam 2 hafta önden gidiyo zaten gelir pat diye
Valla cnm yanlis anlama ama bilemeyiz son andada olabilir olacagi varsa bazi seyler pat diye alinmiyor indirim kovalamak lazimBizim iki ailenin ilk torunu bide 3 sene sonra olunca herkes yarışıyor resmen bişeyler almak için. Sorun bende sanırım kaybetme korkusuyla elim pek gitmedi bişey almaya. Eşimde kızıyor hem alalım dediğimde almıyorsun hem ağlıyorsun diyeBıktı oda benim bu dengesiz ruh halimden.
Benim kizimdayken 32.haftada hastane cantam hazirdi ve kizim erken gelmeye kalkdi zor durdurduk sonra 40.haftada gelmek bilmediBence de toplu paran varsa bırakılır ama yoksa çokta sona bırakmadan almak gerekir :) ben geçen yatağını bebek arabasını çantasını ateş ölçerini almıstım. Bu ay ve önümüz de ki ay da kalanları alırım. Marta bırakmam 2 hafta önden gidiyo zaten gelir pat diye
Bacim a dan z ye herseyini sil bastan yaptm en kucugunden en buyuk esyasina elime 10 gunde zor gelen kargoda oldu 2 gunde gelende oldu dogu bolgesi ve pandemi surecinden kaynakli sanirim suan 4 gundur yolda olan kargom varKızlar ben şöyle düşünüyorum zaten internette 2 güne geliyor pazar sipariş verdim gece bugün sabah geldi.. netten herşey elimizin altında
Yatağı var battaniyeleri var bi biberon emzik aldim şampuan zaten kızım hala bebek şampuanı kullanıyor pek alincak bisey kalmadi
Ben bu modelin siyahini aldimEki Görüntüle 2758669 Eki Görüntüle 2758669
Ben bu modelde almayi düşünüyorum. Hastanede duş alırsam kolaylik olur diye
Avent kullandim kizimda memnunduk yin3 oglusumada avent aldimBiberon emzik cogunluk avent diyo nuk ta iyi diyolar daha uygun ama bilemedim siz ne yaptiniz ne aldiniz
Bende kizimi 40 cikana kadar hergun yikadim aralik ayi olmasina ragmenArkadaşlar merhaba, 1 ay önce doğum yapan bir arkadaşımla konuştum bikaç tavsiyede bulundu
Diyorki hastane için yanına en az 3 tane yeni doğan set al dedi, çok çabuk kirleniyor yanıma bebeği getirene kadar 2 kere değiştirmişler kıyafetlerini dedi. Göğsü emzirmeye çalışırken çok ağrımı aşağıdaki kremi önerdi, doğal olduğu için silmeye gerek kalmıyor çok rahatlattı beni, hatta emziremşcem diye ağladım bu krem sayesinde rahatım dedi. Bu arada bebek hergün yıkanıyormuş ben 3 4 günde 1 sanıyordumyıkamak bebeği büyütür müş iyi gelirmiş. Başka bir arkadaşım banyo için mustela önerdi ondan alıcam. Pahalı ama ilk seferde 1 şişe ondan bitiricem. Islak mendile Uni baby yeni doğan iyi diyorlar. Sleepy yeni doğan bezi birçok bebe rahatça kullanmış. Başlarda biberon Emzik vermeyin memeyi reddeder diyorlardı o yüzden çok biberon Emzik almadım. Event 2li 100tlye Kasım ayında denk gelmişti, birde 2li Emzik event e bebekte 45tl idi onları aldım bende. Bim A101e bazen bebek kıyafetleri geliyor 5 10 lira %100 pamuklu denk geldikçe aldım bende. Birde çanta hediye geldi çok beğendim onuda paylaşıyorum. Aralık ayında 84tl idi, Malesef herşeyi fiyatı artıyor.
Benim ilk bebeğim, tecrübesiz tabi, elimden geldiğince araştırıp yorumları okuyorum. Deneyimli annelerimiz de tavsiyelerde bulunursa ne güzel olur.Hepimize bolll sağlıklı günler..
Foto gönderemedim
Krem Lanolin Nipple CREAM mor
Çanta my Valice mv8596
Ee gelmek icin yola cıkmıs geri göndermissiniz daha gelir miBenim kizimdayken 32.haftada hastane cantam hazirdi ve kizim erken gelmeye kalkdi zor durdurduk sonra 40.haftada gelmek bilmedi
Hahh aynı anneden bende de var 3 6 al sen çok küçük bunlar diyor. Benden habersiz almış 3-6 ay kışlık 6-9 yazlıkAnnem diyorki kiz kızım bunlar çok küçük büyüğünü alalim
Essahtan onlarsa çok küçük 1-3 ay tulumu bence yeni doğduğunda giyer 2 3 hafta tamamHahh aynı anneden bende de var 3 6 al sen çok küçük bunlar diyor. Benden habersiz almış 3-6 ay kışlık 6-9 yazlıkgittiğimde değiştircem artık
1-3 ler yine iyi yenidoğanlar daha minnak. Ama kızımda hep 1-3 almıştım takımları içinde kaybolmuştu. Varsın 2 3 hafta giysin yeter ki içinde kaybolmasınEssahtan onlarsa çok küçük 1-3 ay tulumu bence yeni doğduğunda giyer 2 3 hafta tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?