Hic sorma ya valla doktorda bende yüregimiz agzimizda giriyoruz usg yeKirkbinkere maasallah bu çılgınının kordonuyla aip vermediği nekişimdiden t4sbih yapmış salliyor
Çok çok cokkk geçmiş olsun canim sıvı çok önemli ben geçirmedim ama bol su özellikle meyve suyu normal şu o şuan hacı bisey yemek istemez kurban olduğum ondan rabbim şifa versin çocuklar hasta olmasın yaaa
Cok gecmis olsun canim tez zamanda atlatir insallahGünaydın diyeyim bari, baya birikmiş 4 ten beridir okuyorum
Bir kaç gündür kızımla ilgileniyorum idrar yollari enfeksiyonu geçiriyor ilk kez. Ateşi 39 un üzerine çıkıyor sürekli. İlaçlarını zor icirtiyoruz. Ilk kez serum ve antibiyotikli iğne yaptırdık. 3 te yine ateşi yükseldi ilaç verdim bir saatin sonunda uyudu tekrar. Tecrübesi olanlar varsa aranızda şunu yaparsan iyi gelir vs. diyen çok memnun olurum
Valla sen yazmadın yazmakta istemedim dedim noldu acaba visi mi var benimki devlet olduğundan okadar ayrıntılı vermiyor ama ben eminim bunlar arkadaş olsaydı oooHic sorma ya valla doktorda bende yüregimiz agzimizda giriyoruz usg yegecen sefer burnuna dolayip isirmaya calisiyordu bu sefer bilegine nasil doladiysa Allahim töbeee kiz boynuna dolamasinda valla aklimizi götürüyo bu bebe. 2 Subatta anestezi uzmaniyla randevu verdiler sezeryan olacam. Hayirlisiyla saglikla gelir insallah
Günaydın.Çok geçmiş olsun Bu tarz enfeksiyonlarda hep inatçı ateş oluyor.Doktorlar o yüzden ateşi olsun olmasın 4 saatte bir dönüşümlü ateş dürücü verdiriyor ya.. Ben de hep öyle yapıyorum. Birkaç gün malesef çekiyor çocuklar..Allah acil şifa versin inşallah..Günaydın diyeyim bari, baya birikmiş 4 ten beridir okuyorum
Bir kaç gündür kızımla ilgileniyorum idrar yollari enfeksiyonu geçiriyor ilk kez. Ateşi 39 un üzerine çıkıyor sürekli. İlaçlarını zor icirtiyoruz. Ilk kez serum ve antibiyotikli iğne yaptırdık. 3 te yine ateşi yükseldi ilaç verdim bir saatin sonunda uyudu tekrar. Tecrübesi olanlar varsa aranızda şunu yaparsan iyi gelir vs. diyen çok memnun olurum
Her eve bir kova sart bacimValla sen yazmadın yazmakta istemedim dedim noldu acaba visi mi var benimki devlet olduğundan okadar ayrıntılı vermiyor ama ben eminim bunlar arkadaş olsaydı ooo
Dua et balık burcu olsun kova olmasın kendinden biliyorum insallah düzgün burç olur gerçi ben balıklara anlaşamam ama
Canim ben şoyle dusundum olacaksa doguma bigun kala bile olur o zamanda herseyin hazir olacak o yuzden basla biseylere ben kiyafet konusunu hallettim ama daha bi suru sey var sanki 30 dan sonra dogum cantasini hazirlamamiz lazim eksikler cok kiyafetler yikanicak falan ooo bi suru seyBen hiç bir şey almadımbir liste yaptım ama alıp almamakta kararsızım ya bir şey olurda elimde kalırsa dayanamam heralde iyi ya da köyü erken doğacak en azından 1 takım hastane çıkışı alıp yıkayıp hazırlasam mı hazırlamasam mı düşünüp duruyorum elim kolum kalkmıyor hiç bana bi akıl verin hanımlar
Masallah kuzucuga kocaman olmusHic sorma ya valla doktorda bende yüregimiz agzimizda giriyoruz usg yegecen sefer burnuna dolayip isirmaya calisiyordu bu sefer bilegine nasil doladiysa Allahim töbeee kiz boynuna dolamasinda valla aklimizi götürüyo bu bebe. 2 Subatta anestezi uzmaniyla randevu verdiler sezeryan olacam. Hayirlisiyla saglikla gelir insallah
Ben kiyafetlerini aldim. Birkac yenidogan, birkaç 1-3 aylik, zibin, tulum, corap vs. Ocak ayi bitsin sampuani, kremi, besigini alicam kismetse. Yine subat gibi giysilerini yıkayıp utulerim. Yani mart sonu gibi dogacagini dusunursek, subat sonuna kadar tum eksikleri tamamlanmis olmali ki mart ayini sessiz sakin dinlenerek geçireyimCanim ben şoyle dusundum olacaksa doguma bigun kala bile olur o zamanda herseyin hazir olacak o yuzden basla biseylere ben kiyafet konusunu hallettim ama daha bi suru sey var sanki 30 dan sonra dogum cantasini hazirlamamiz lazim eksikler cok kiyafetler yikanicak falan ooo bi suru sey
Vay canını yedigimmmm seni bundan çok seviyorumHer eve bir kova sart bacimbende kovayim. 2 nisanda girerim sezeryana erken gelmezse eger koc burcu olur babasiyla ayni günde gelmesinde
Benim eşim de kova.. İlk çocuğum doğsaydı o da kova olacaktı..Ve hayatımda hep iyi anlaştığım erkek arkadaşlarım ve benden hoşlanan erkekler kovaydı.. Ben akrebim bu arada annem ve kızım da akrep.. Kova ile aramızda ayrı bir çekim var heralde...Her eve bir kova sart bacimbende kovayim. 2 nisanda girerim sezeryana erken gelmezse eger koc burcu olur babasiyla ayni günde gelmesinde
Bizim aileye bakar mısın, ben oglak esim boga, oglum koc simdi gelecek oglum da kocVay canını yedigimmmm seni bundan çok seviyorum
Her eve bitane yeter ben kova kızım arslan eşim başak çocuk koç
Muhendisoglunu takip ediyormusunuz bende pisik kreminde cok kararsiz kaldim icerigi temiz olanlari paylasiyor islak mendili falan onun listesine gore secicem bende.Hastanede giymeye terlik alicam kendi eksigim o kaldi bebek icinde tirnak makasi tarak seti ates olcer islak mendil mama eksik mamayi da cok kararsizim ne alsam acabaArkadaslar bu arada kıyafet haric subat ayi icinde alacaklarimi listeledim. Belki sizlere de fikir olur..
Yenidogan islak mendil-bebek bezi (sleepy dusunuyorum)
Baby me alt acma bezi
Kaşık biberon
Avent cam biberon-avent emzik
Burun aspiratöru
Otribebe serum fizyolojik
Mustela sampuan
Mustela bebek yagi
Nurse harvey's damla (oglum icin kullanmistim, etkili bir gaz damlasi)
Sudocream pisik kremi
Tirnak makası
Benim icin, depend emici kulot
Lansinoh gogus kremi
Avent gogus kalkani
Emzirme sutyeni
Emzirme atleti
Eksik gordugunuz olmazsa olmaz bisey varsa hatirlatir misiniz?
Bu evde elektrik akimi cok yuksek olurBizim aileye bakar mısın, ben oglak esim boga, oglum koc simdi gelecek oglum da kocherkes baskin herkes inat..
Hey yavrum heyyyy huhuuuuu angarali olun tam olsunBizim aileye bakar mısın, ben oglak esim boga, oglum koc simdi gelecek oglum da kocherkes baskin herkes inat..
Aa evet terligi unutmusum, ekleyeyim. Muhendisogluna da bakayim. Oglumda mama kullanmistim. Hipp cok iyi bir mama. Oglumun ilk doktoru proftu, anne sütune en yakin demisti. Daha sonra devam ettigim diger doktor da hipp e devam demisti. Insallah bu sefer gerek kalmazda doya doya emziririm. Bu yuzden ilk etapta meme reddi yaşamaması icin emzik ve biberon vermek istemiyorum, mama vermek durumunda kalırsam, ya kasik biberon ya da eds sistemiyle vermeyi dusunuyorum.Muhendisoglunu takip ediyormusunuz bende pisik kreminde cok kararsiz kaldim icerigi temiz olanlari paylasiyor islak mendili falan onun listesine gore secicem bende.Hastanede giymeye terlik alicam kendi eksigim o kaldi bebek icinde tirnak makasi tarak seti ates olcer islak mendil mama eksik mamayi da cok kararsizim ne alsam acaba
Sorma karşılıklı cam acmadan cereyen da kaliyoruz zaman zamanBu evde elektrik akimi cok yuksek olur
Esim karadenizli, ben trakyaHey yavrum heyyyy huhuuuuu angarali olun tam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?