2021 Nisan Anneleri

Hic sorma ya valla doktorda bende yüregimiz agzimizda giriyoruz usg ye gecen sefer burnuna dolayip isirmaya calisiyordu bu sefer bilegine nasil doladiysa Allahim töbeee kiz boynuna dolamasinda valla aklimizi götürüyo bu bebe. 2 Subatta anestezi uzmaniyla randevu verdiler sezeryan olacam. Hayirlisiyla saglikla gelir insallah

Cok gecmis olsun canim tez zamanda atlatir insallah

Valla sen yazmadın yazmakta istemedim dedim noldu acaba visi mi var benimki devlet olduğundan okadar ayrıntılı vermiyor ama ben eminim bunlar arkadaş olsaydı ooo

Dua et balık burcu olsun kova olmasın kendinden biliyorum insallah düzgün burç olur gerçi ben balıklara anlaşamam ama

Günaydın.Çok geçmiş olsun Bu tarz enfeksiyonlarda hep inatçı ateş oluyor.Doktorlar o yüzden ateşi olsun olmasın 4 saatte bir dönüşümlü ateş dürücü verdiriyor ya.. Ben de hep öyle yapıyorum. Birkaç gün malesef çekiyor çocuklar..Allah acil şifa versin inşallah..

Her eve bir kova sart bacim bende kovayim. 2 nisanda girerim sezeryana erken gelmezse eger koc burcu olur babasiyla ayni günde gelmesinde

Merhaba hamişler, uzun zamandır yazamıyorum. Fırsat buldukça okuyorum. Hamilelikleri sıkıntılı geçen hamişlere ve ailesinde rahatsızlıkları olanların yakınlarına Allah kolaylık ve acil şifa versin.
Bizim minnoş çok hareketli sürekli gece gündüz tekmeler atıyor, hiç uyumuyor sanki. Mide yanmasından maalesef bende muzdaribim. Gece mide ağrısından yanmasından uyuyamıyorum. Doktorum ilaç da vermiyor.
Herkes alışverişe ucundan da olsa başlamış. Bizde şu ana kadar tek odasını aldık. Şubatın ortasında gelecek. Odası gelince diğer ihtiyaçlarını alıp yavaştan yerleştirmeyi düşünüyorum. Beğendiğim şeyleri, memnun kaldıklarınızı, önerilerinizi not ediyorum.Umarım her şeyi yetiştiririz, sağlıcakla bebişerimize kavuşuruz.

Canim ben şoyle dusundum olacaksa doguma bigun kala bile olur o zamanda herseyin hazir olacak o yuzden basla biseylere ben kiyafet konusunu hallettim ama daha bi suru sey var sanki 30 dan sonra dogum cantasini hazirlamamiz lazim eksikler cok kiyafetler yikanicak falan ooo bi suru sey

Masallah kuzucuga kocaman olmus sezeryan tarihi verdi mi canim? Benim de sezeryan 38.hafta gibi olacak sanirim. O da 23 mart civari gibi. Nerdeyse 2 ay kaldi ayy

Haklısınız ucundan kıyısından başlamam lazım hiç değilse bir kaç parça yıkanmış hazır olur zaten ya yoğun bakım ya da küveze alacaklar önce ne kadar kalır belli olmaz benden heralde bez ya da mama isterler ben de liste ve markaları belirleyip eşime veririm sağlıkla doğsun yeter

Ben kiyafetlerini aldim. Birkac yenidogan, birkaç 1-3 aylik, zibin, tulum, corap vs. Ocak ayi bitsin sampuani, kremi, besigini alicam kismetse. Yine subat gibi giysilerini yıkayıp utulerim. Yani mart sonu gibi dogacagini dusunursek, subat sonuna kadar tum eksikleri tamamlanmis olmali ki mart ayini sessiz sakin dinlenerek geçireyim

Her eve bir kova sart bacim bende kovayim. 2 nisanda girerim sezeryana erken gelmezse eger koc burcu olur babasiyla ayni günde gelmesinde
Vay canını yedigimmmm seni bundan çok seviyorum

Her eve bitane yeter ben kova kızım arslan eşim başak çocuk koç

Benim eşim de kova.. İlk çocuğum doğsaydı o da kova olacaktı..Ve hayatımda hep iyi anlaştığım erkek arkadaşlarım ve benden hoşlanan erkekler kovaydı.. Ben akrebim bu arada annem ve kızım da akrep.. Kova ile aramızda ayrı bir çekim var heralde...

Arkadaslar bu arada kıyafet haric subat ayi icinde alacaklarimi listeledim. Belki sizlere de fikir olur..
Yenidogan islak mendil-bebek bezi (sleepy dusunuyorum)
Baby me alt acma bezi
Kaşık biberon
Avent cam biberon-avent emzik
Burun aspiratöru
Otribebe serum fizyolojik
Mustela sampuan
Mustela bebek yagi
Nurse harvey's damla (oglum icin kullanmistim, etkili bir gaz damlasi)
Sudocream pisik kremi
Tirnak makası

Benim icin, depend emici kulot
Lansinoh gogus kremi
Avent gogus kalkani
Emzirme sutyeni
Emzirme atleti

Eksik gordugunuz olmazsa olmaz bisey varsa hatirlatir misiniz?

Muhendisoglunu takip ediyormusunuz bende pisik kreminde cok kararsiz kaldim icerigi temiz olanlari paylasiyor islak mendili falan onun listesine gore secicem bende.Hastanede giymeye terlik alicam kendi eksigim o kaldi bebek icinde tirnak makasi tarak seti ates olcer islak mendil mama eksik mamayi da cok kararsizim ne alsam acaba

Aa evet terligi unutmusum, ekleyeyim. Muhendisogluna da bakayim. Oglumda mama kullanmistim. Hipp cok iyi bir mama. Oglumun ilk doktoru proftu, anne sütune en yakin demisti. Daha sonra devam ettigim diger doktor da hipp e devam demisti. Insallah bu sefer gerek kalmazda doya doya emziririm. Bu yuzden ilk etapta meme reddi yaşamaması icin emzik ve biberon vermek istemiyorum, mama vermek durumunda kalırsam, ya kasik biberon ya da eds sistemiyle vermeyi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…