Ya ben bibs emzik aldim cok kararliyim busefer bu emzigi tutturacam vallahi kizimda cok zorlandim ne uyudu ne sustuAa evet terligi unutmusum, ekleyeyim. Muhendisogluna da bakayim. Oglumda mama kullanmistim. Hipp cok iyi bir mama. Oglumun ilk doktoru proftu, anne sütune en yakin demisti. Daha sonra devam ettigim diger doktor da hipp e devam demisti. Insallah bu sefer gerek kalmazda doya doya emziririm. Bu yuzden ilk etapta meme reddi yaşamaması icin emzik ve biberon vermek istemiyorum, mama vermek durumunda kalırsam, ya kasik biberon ya da eds sistemiyle vermeyi dusunuyorum.
Nasıl unutmuşum karadeniz tamam Allah yardım etsinEsim karadenizli, ben trakya
Oglum crp yuksekligi nedeniyle dogduktan sonra 1 hafta yogun bakimda kaldi.emzirmeme izin vermiyorlardi, her ne kadar sut sagip gondersemde yeterli olamadi, uzuntuden bebegimden ayri kalmaktan cok sutum gelmedi, zaten emmeden yogun bakima girmisti kuzum. Orada da biberonla mama verildi. Eve gelince biberona alistigindan memeyi cok emmek istemedi. Yeterli sutum de gelmedi sanirim o emmediginden. Simdiki aklim olsaydi herseyi yapardim. O yuzden biberonun meme reddi yaşattığını bizzat gördüm. Tabii her cocuk bir olmaz, belki de benimki oyleydi.Ya ben bibs emzik aldim cok kararliyim busefer bu emzigi tutturacam vallahi kizimda cok zorlandim ne uyudu ne sustucevreme bakiorm cocuklari anne sutu alio biberon mamasi yiyo ustune emzik cocukgun agzi her daim dolu
Ben de emzik tutturacağım inşallah hem avent hem bibs alcam herkes damak yapısını bozuyor diyor ne alakaysa orta kulak iltihabı oluyor diyor.Bunların doğruluğu nedir acaba?Ya da bunlar sadece türkiyede mi var?almanyadayım her bebeğin ağzında bibs var.Ya ben bibs emzik aldim cok kararliyim busefer bu emzigi tutturacam vallahi kizimda cok zorlandim ne uyudu ne sustucevreme bakiorm cocuklari anne sutu alio biberon mamasi yiyo ustune emzik cocukgun agzi her daim dolu
Sudocreamin icerigi iyi degilmis, onu cikardim listeden. Onun yerine mustela ya da bubchen alacagim.. Muhendisoglu sayfasina göre digerlerinin icerigi temiz gorunuyor.Arkadaslar bu arada kıyafet haric subat ayi icinde alacaklarimi listeledim. Belki sizlere de fikir olur..
Yenidogan islak mendil-bebek bezi (sleepy dusunuyorum)
Baby me alt acma bezi
Kaşık biberon
Avent cam biberon-avent emzik
Burun aspiratöru
Otribebe serum fizyolojik
Mustela sampuan
Mustela bebek yagi
Nurse harvey's damla (oglum icin kullanmistim, etkili bir gaz damlasi)
Sudocream pisik kremi
Tirnak makası
Benim icin, depend emici kulot
Lansinoh gogus kremi
Avent gogus kalkani
Emzirme sutyeni
Emzirme atleti
Eksik gordugunuz olmazsa olmaz bisey varsa hatirlatir misiniz?
Oglum 3.5 yasina kadar emzik kullandi. Biz de ters bi durum olusmadi. Ask yasiyordu emzigiyleBen de emzik tutturacağım inşallah hem avent hem bibs alcam herkes damak yapısını bozuyor diyor ne alakaysa orta kulak iltihabı oluyor diyor.Bunların doğruluğu nedir acaba?Ya da bunlar sadece türkiyede mi var?almanyadayım her bebeğin ağzında bibs var.
Evet yok emzik alanlar emmez diyorlar ama buradakiler hem emziriyor hem ağzına emzik veriyor.Bence emzik büyük kolaylıktırOglum 3.5 yasina kadar emzik kullandi. Biz de ters bi durum olusmadi. Ask yasiyordu emzigiyle
Aa senin esin de mi basakVay canını yedigimmmm seni bundan çok seviyorum
Her eve bitane yeter ben kova kızım arslan eşim başak çocuk koç
Bence cocugun emmesi yada memeyi reddedmesi anneye yada biberona bagli degil kendini hic uzme benimki de 4 ay emdi sora yok istemedi cok istahli bi bebekdi masallah sut onu kesmiordu ben hic aciksa kendimde bisi aramadim okadr emmesi gerekiyodu demekki arkadasim 2 yasina kadr emzirdi ama agzina cocuk 2 yasina kadr hic birsey surmedi anne sutunden baska o da artik keske biraksa disardan yese die bakiordu ekmegi bile rondadan gecirir olmstu inan bebekler naparsak yapalim kendileri karar veriyor ne yi kabul edeceklerini kendileri seciyor.Saglikla dogsunlar buyusunlerde gerisi bir sekilde hallediliyorOglum crp yuksekligi nedeniyle dogduktan sonra 1 hafta yogun bakimda kaldi.emzirmeme izin vermiyorlardi, her ne kadar sut sagip gondersemde yeterli olamadi, uzuntuden bebegimden ayri kalmaktan cok sutum gelmedi, zaten emmeden yogun bakima girmisti kuzum. Orada da biberonla mama verildi. Eve gelince biberona alistigindan memeyi cok emmek istemedi. Yeterli sutum de gelmedi sanirim o emmediginden. Simdiki aklim olsaydi herseyi yapardim. O yuzden biberonun meme reddi yaşattığını bizzat gördüm. Tabii her cocuk bir olmaz, belki de benimki oyleydi.
Agzina bir kere emzik almayan kizim kulak iltihabi kac kez gecirdi hatrlamiorm kulagina tup takildi valla hic alakasi oldugunu dusunmuyorm yegenlerim emzik tuttu cene yapilari disleri kulaklari gayet saglamBen de emzik tutturacağım inşallah hem avent hem bibs alcam herkes damak yapısını bozuyor diyor ne alakaysa orta kulak iltihabı oluyor diyor.Bunların doğruluğu nedir acaba?Ya da bunlar sadece türkiyede mi var?almanyadayım her bebeğin ağzında bibs var.
Ben kiyafetlerini aldim. Birkac yenidogan, birkaç 1-3 aylik, zibin, tulum, corap vs. Ocak ayi bitsin sampuani, kremi, besigini alicam kismetse. Yine subat gibi giysilerini yıkayıp utulerim. Yani mart sonu gibi dogacagini dusunursek, subat sonuna kadar tum eksikleri tamamlanmis olmali ki mart ayini sessiz sakin dinlenerek geçireyim
Aynen bende muhendisinoglundan baktim yumusatici onermiyo ev yapimi yumusatici tarifi vermis onu yapicam dalanin deterjani granul olandan alicam sivi hemen bitiyo diyolar baya dun arastirdim bide yesilmarka diye markanin sampuanini alicam galiba bakalimSudocreamin icerigi iyi degilmis, onu cikardim listeden. Onun yerine mustela ya da bubchen alacagim.. Muhendisoglu sayfasina göre digerlerinin icerigi temiz gorunuyor.
2 Subatta konusacagiz ama doktor 2 nisanda olur dedi sezeryan tarihi icin. Benim doktor cok pimpirikli son güne kadar beklemeyi tercih ediyor küveze falan gerek kalmasin tüm gelisimini tamamlasin diye. Valla bisi kalmadi ben evi toparlayip temizlemeye basladim daha fazla agirlasmadan. Subat sonuda kapi süsü ve ziyarete gelenlere hediyelik siparisi vercem bitti sonrasi dogumMasallah kuzucuga kocaman olmussezeryan tarihi verdi mi canim? Benim de sezeryan 38.hafta gibi olacak sanirim. O da 23 mart civari gibi. Nerdeyse 2 ay kaldi ayy
CanimsinVay canını yedigimmmm seni bundan çok seviyorum
Her eve bitane yeter ben kova kızım arslan eşim başak çocuk koç
Kova cekiyoBenim eşim de kova.. İlk çocuğum doğsaydı o da kova olacaktı..Ve hayatımda hep iyi anlaştığım erkek arkadaşlarım ve benden hoşlanan erkekler kovaydı.. Ben akrebim bu arada annem ve kızım da akrep.. Kova ile aramızda ayrı bir çekim var heralde... Eki Görüntüle 2759978
eyvah eyvahhhhEsim karadenizli, ben trakya
2 nisan da olacak dogum icin 2 subatta neden anesteziyle gorusuyosn cnm2 Subatta konusacagiz ama doktor 2 nisanda olur dedi sezeryan tarihi icin. Benim doktor cok pimpirikli son güne kadar beklemeyi tercih ediyor küveze falan gerek kalmasin tüm gelisimini tamamlasin diye. Valla bisi kalmadi ben evi toparlayip temizlemeye basladim daha fazla agirlasmadan. Subat sonuda kapi süsü ve ziyarete gelenlere hediyelik siparisi vercem bitti sonrasi dogum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?