2021 Nisan Anneleri

alıştırma bardağı alın yanınızda bulunsun birde ben anne sütüne yakın diye aptamil almıştım yanıma

Ben de nisan ayında doğum yapacağım..şeker yükleme testinde tokluk ölçümü, açlık yüksek çıkınca yapılıyor değil mi?

Ben de nisan ayında doğum yapacağım..şeker yükleme testinde tokluk ölçümü, açlık yüksek çıkınca yapılıyor değil mi
Saglikla gelsin bebegin.. Ilk once aclik kan sekeri için kan veriyorsun. Icecegi ictikten 1 saat sonra kan veriyorsun. 2 saat sonra tekrar kan veriliyor. Boylece aclik kan sekeri, 1. saat tokluk kan sekeri ve 2.saat tokluk kan sekerine bakiliyor. Aclik sekeri yuksek ya da normal ciksin onemi yok. Tokluk ölçümü her sartta yapılıyor..

Mochi yi goturcektm demeseniz unutmsm yazmayı bende

Biraz fazla geldi sanki bana ben esime falan birsey almayi dusunmuyorum gecelik olatak sadece elbise yani banyo icin havlu falanda almadim ilk dogumda cok basit bir canta hazirlamistim sanki oyle hatirliyorum ✌

Birşey sorcam hastane çantası valiz tarzı mı götürülüyo yani daha büyük yada daha küçük hiç bi fikrim yok ona göre bişey alim bende
Ben bebek bakim cantasina oglusun kendimede kucuk seyahat cantalari var ya ondan hazirlicam yeterli pusetide aldik mi tamamdir

Yaza denk geldigin icin dusunmiyorum ben hava sicak olacagindan ortmeyiz bence minder olarakta suslu alt degistirme minderleri var ya ben onu pusette kullaniyorum
Evet sıcak olacak ama ilk doğduğu zaman hastaneye falan giderken yüzünü örtmek isterim hele ki şu virüs ortamında Yoksa hoşuma gitmiyor görsel olarak ama

Evet sıcak olacak ama ilk doğduğu zaman hastaneye falan giderken yüzünü örtmek isterim hele ki şu virüs ortamında Yoksa hoşuma gitmiyor görsel olarak ama
Puset örtüsü bende almayacağım büyük boy tek kat bi müslin ile örterim diye düşündüm. Pusetin içinde zaten bel desteği çıkıyor o yeterli olmazsa pofidik alt açmalardan almıştım 2 tane birini hiç kullanmadım abisinden kalan onunla desteklerim diye düşündüm ama daha alınacak çok şey varken ona masraf etmiyeyim diye düşündüm

Geçmiş olsun sana da canım bana elma aromalı gazoz gibi bir şey içirdiler bir de yalnız gitmiştim bir anda uyuşma, terleme, çarpıntı, göz kararması ile acile götürdüler serum verdiler ama 2 defa oldu yarım saat arayla. Benim değerler çok ilginç aslında açlık 76, 1 saat sonra 93, 2 saat sonra 139 çıkmış. Normalde önce artıp sonra azalması gerek miyor mu anlamadım doktorum normal dedi ama benim kafam karışık... Senin nasıl çıktı sonuçlar?

İyi bari bana bildiğin yoğun şekerli bi su içirdiler keşke gazoz gibi olsaydı.Belki içindeki bişey dokunmuştur, benim de kollarımda uyuşma oldu.Benim şeker içmeden önce 76 , 1. saatte 122, 2. saatte 104 çıktı.Belki kanına geç karışmıştır, 2. saatten sonra düşmüştür senin sınırın altında çıktığı için sıkıntı yok.

Teşekkür ederim. Tüm günümüz hastanede geçiyor anladığım kadarıyla...o arada başka birşey yiyip içemiyor muyuz?

Merhabalar kızlar iki gündür ekrana bakarken baş dönmesi yaşıyorum böyle bir şey yaşayan var mı?

Ilk cocukda ogrendim kitaplar okuyarak cocuk buyutulmuyormus yapmam dedigin hersey yapiliyo ayakda sallama carsafla sallama agzina amzik dayama calismalariBunda nasip olursa hic kasmam kendimi bisekilde kendini buyutturuyorlar nasilsa
aynen oyle insallah bunda hersey daha duzenli gidicek

Merhabalar kızlar iki gündür ekrana bakarken baş dönmesi yaşıyorum böyle bir şey yaşayan var mı?
Benim takip ettigim uygulama ışığa karsi hassas olabilirsiniz bu haftalarda diodu benimde bazen basim donuo tv ye flan bakarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…