• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar merhaba doktordan geldim şimdi 8haftamız bitti bizim çok şükür keyifleri yerindeymiş minnakların herşey yolunda🙏 ama biraz yediklerime dikkat etmem gerekiyo sanırım meyveye ve karbonhidrata yüklenince birden fazla artış olmuş sanırım😅
Maşallah minik kuşlara... Benim doktorum hamur işi yeme demişti, zaten bende çok sevmem öyle hamur tatlı falan ..Meyveyi de sadece ona yarasın diye yiyorum az bir şey. Ben ilk gebeliğimde 13 kilo ile bitirdim inşallah bunda da öyle olur..Senin ikiz olduğu için biraz daha fazla olabilir tabi .

Kızlar merhaba doktordan geldim şimdi 8haftamız bitti bizim çok şükür keyifleri yerindeymiş minnakların herşey yolunda🙏 ama biraz yediklerime dikkat etmem gerekiyo sanırım meyveye ve karbonhidrata yüklenince birden fazla artış olmuş sanırım😅
Yeme içmeyle alakalı ne dedi doktor bu arada cok sevindim benimde kontrol 4 ünde☺️ Bende dayanamıyırum özellikle işyerinde açma simite yükleniyorum

Maşallah minik kuşlara... Benim doktorum hamur işi yeme demişti, zaten bende çok sevmem öyle hamur tatlı falan ..Meyveyi de sadece ona yarasın diye yiyorum az bir şey. Ben ilk gebeliğimde 13 kilo ile bitirdim inşallah bunda da öyle olur..Senin ikiz olduğu için biraz daha fazla olabilir tabi .
Evet hamur işi işte karbonhidrat meyve yi aşırıya kacma porsiyonlara böl dedi karpuz rahatlatıyordu mesela iki dilimden fazla yeme dedi🙈 ya ben sebze falan yiyemiyorum tabi meyve ve karbonhidrata dayandım dogal olarak bastircak ne bulursam. Bulantılar gecince biraz daha dikkat ederim inşaallah hareketsizde olduğumdan oda etkili tabi bşraz yuruyuse cıkıcam aksamları inşaallah

Valla yaradı canım cok şükür hafif hafif oluyo arada ama bastırcak birşeylerle geciştiriyorum. Gece yatmadan aç karnına iki tane alıyorum gün içinde içmiyorum baska eger cok kötü olunursa gün içinde bir bir iki daha alma hakkı varmış. Kızında olunca daha zordur tabi benim ilk suan kendime zor bakıyorum valla Allah kolaylık versin🙏
Sağol canım çok zorlanırsam artık ben de kullanıcam. Şu zor dönem çabucak geçer de keyifli zamanlara geçeriz inşallah

Dün doktora gitmek zorunda kaldım. Yogun mide bulantısı bütün hayat kalitemi düşürdü. 2 kilo vermişim. Su bile içemiyorum. 4 serum takıldı. 1 tanesi ilaçlı 3 ü boş. Ama yine de çok rahatlamadim. Bugün biraz daha iyiyim. Mide bulantim için dramamine diye bir ilaç verdi ama ben kullanıp kullanmamakta kararsizim. Beni rahatlatır ama sonuçta ilac bebege bir etkisi olurmu bilmiyirum. Gebelikte kullanılan bir ilaç dedi doktor ama

6+5 kızlar çok şükür 💓1 hafta önce boş gebelik demişlerdi yolk yok dediler çok utangaç saklaniyo😂 kalp atışını bile zorla gördü kaçıp duruyo diye yok sanki dedi dedm cuma var dediler ama nasıl yok :KK67: iyice baktı öyle diyince son anda yakaladı utangaç bu diyo😂😂😂

Eklentiler

• 20200901_115407.webp
    20200901_115407.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 56
6+5 kızlar çok şükür 💓1 hafta önce boş gebelik demişlerdi yolk yok dediler çok utangaç saklaniyo😂 kalp atışını bile zorla gördü kaçıp duruyo diye yok sanki dedi dedm cuma var dediler ama nasıl yok :KK67: iyice baktı öyle diyince son anda yakaladı utangaç bu diyo😂😂😂
Yaaa yerim utangaçlıgını☺️ Çok şükür benimde 4 ünde kontrol 9 haftalık olucaz inşallah☺️

Gozunuz aydin, insallah guzel guzel ilerler. Yarin benimde randevum 1 de cok meraklaniyorum. Ilk defa kalp atislarini dinleyecegiz.

Gozunuz aydin, benim de yarin 1 de kontrolum bakalim fasulyeler napiyo, kalplerini duyacsgiz insallah ilk defa. Lekelenmelerden sonraki ilk randevu olacagi icin de biraz evham var tabi. Insallah bende guzel haberlerle gelecegim.

Maşallah ya çok sevindim senin adına bak Allah büyük demiştik sana sağlıcakla kavuş inşallah bebişine canım ❤️

Yav ne alaka göbeğim cikmis ne saçmalama karakiz:KK11::sinirli: pantolon yeni yıkandı ondan on düğme iliklenmiyo4 iliklenincede zaten karnında sert bisey var patlıcan gibi:KK51: yeni yıkanmış kot ondan🤪

Yeme içmeyle alakalı ne dedi doktor bu arada cok sevindim benimde kontrol 4 ünde☺ Bende dayanamıyırum özellikle işyerinde açma simite yükleniyorum
Sebze agırlıklı süt türevleri protein ağırlıklı yemeye calıs dedi canım hamur işi falan yeme dedi meyveyise kontrollü ye dedi🙈😅

Back
X