• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Bende senle aynı düşünüyorum aldırmayacağım çocuğa neden test yaptircam diyorum eğer mantığın buysa eminsen kendime güveniyorsan nden yaptirmiyorsun diyor? kafayı yemiş galiba aklımı neden bulandurayım diyorum ee niye bulansın herşeye hazirlikli olursun diyor. 9 ay nasıl geçer diyorum aldırmamakta karar vermişsin zaten diyor.
belki test sonucundan sonra karar degistiren oluyordur. simdi onlar da saglik ocaginda yuzlerce insan gorup tecrube ediniyorlar. belki bir bildigi vardir.

bu arada oyle dedim ama benim ilk hamileligimde tutturmuslardi bu ikiz diye. 3 ebe 1 doktor. degil dedim, detayli usg cekildi, onlarca kez usgye girdim, tek bebek dedim, ikna olmadilar, sisteme ikiz olabilir diye not dustulerdi.

Toxoplazması negatif çıkan var mı?
Benim negatif çıktı ancak doktor bi açıklama yapmadı.
Bizim kedimiz yok ama etrafımızda evde kedisi olan çok yakınlarımız var. İllaki evlerine gidiyoruz. Nelere dikkat edilmesi gerekiyor bilgisi olan var mı? Netten de araştırıyorum👍
Canım benim kedim var yıllardır onunla yaşıyorum hem de aynı yatakta yatıyorum neredeyse benim bile negatif değerim.O yüzden korkma hiç.Bu sadece kediler için değil dokunduğun et kıyma tavuktan bile geçebilir.Hatta iyi yıkanmamış yeşilliklerden salata malzemelerinden de geçebilir.dışarıdı çiğ köfte salata vs yeme.

Canım benim kedim var yıllardır onunla yaşıyorum hem de aynı yatakta yatıyorum neredeyse benim bile negatif değerim.O yüzden korkma hiç.Bu sadece kediler için değil dokunduğun et kıyma tavuktan bile geçebilir.Hatta iyi yıkanmamış yeşilliklerden salata malzemelerinden de geçebilir.dışarıdı çiğ köfte salata vs yeme.
Çiğ ete dokunduktan sonra elimi yıkıyorum zaten o yüzden sıkıntı olmaz dimi? Yemek yapıyorum sonuçta :KK70:
Etsiz çiğ köfte yiyordum zaten ben ama koronadan sonra onu da yemiyorum.
Kedilere dokunmaktan sıkıntı olmuyorsa iyi:KK51:

Çiğ ete dokunduktan sonra elimi yıkıyorum zaten o yüzden sıkıntı olmaz dimi? Yemek yapıyorum sonuçta :KK70:
Etsiz çiğ köfte yiyordum zaten ben ama koronadan sonra onu da yemiyorum.
Kedilere dokunmaktan sıkıntı olmuyorsa iyi:KK51:
Yok hayır ben doktoruma özellikle sordum kedim var dedim aşıları tamsa tuvaletini sen temizlemiyorsan sakın verme kedini dedi.zaten annem dışında kimseye vermezdim.Belki beni yadırgayanlar olacaktır ama kediseverler beni anlar 😂 aynı bardaktan su içmişliğimiz var yine de negatiftim.Bana en çok kıyma ve yeşillikten bulaşır ona çok dikkat et dedi.Ben şimdi ete eldivenle dokunuyorum yeşillikleri de hep karbonatlı su da bekletiyorum.

Yok hayır ben doktoruma özellikle sordum kedim var dedim aşıları tamsa tuvaletini sen temizlemiyorsan sakın verme kedini dedi.zaten annem dışında kimseye vermezdim.Belki beni yadırgayanlar olacaktır ama kediseverler beni anlar 😂 aynı bardaktan su içmişliğimiz var yine de negatiftim.Bana en çok kıyma ve yeşillikten bulaşır ona çok dikkat et dedi.Ben şimdi ete eldivenle dokunuyorum yeşillikleri de hep karbonatlı su da bekletiyorum.
Hmmm o_O eldiven alayım bende o zaman..
Gerçi şuana kadar kaç kere elledim bile ama:eek: yeşilliklere dikkat ediyordum daha da edeyim👍

yaa nasil kiskandim gorunce anlatamam :) maşallah:)) masallah:)
ben de dun dra gittim. ben sordum diye portable ultrasonla bakti. ultrasonun ekrani cep telefonu kadar :KK43: hic bir sey goremedim :KK43: dr da kalp atisini bile goremedi o kadarcik seyden. diyemedim yani kalp atisini bile goremediginiz bu kadar eski bir cihaza bu kadar baglilik neden, yenileyin şunu. gelisimi guzel hersey yolunda gorunuyor dedi. n3 gordun oradan diyemedim :) ben kalp atisi duymak istiyorum diye 2 hafta sonra tekrar çağırdı, normalde 4 hafta sonraydi kontrol.
Darısı başına inşallah canım ☺️😍 gidebileceğin başka doktor varsa onu da dene bence 🥰

Günaydın Kızlar😍😍
Dün sabah doktor kontrolümüz vardı. Ben baya stresliydim aslında ama çok şükür her şey yolundaydı. 23 mm olmuş bizimki☺ Doktor ultrasonla hareket ettirmek için bastırdı biraz zıplayabilir dedi ama ancak ayaklarını hareket ettirdi😂 üşengeç olacak bizimki herhalde 😂
Çok özür dileyerek soruyorum dünden beni bakıyorum bebek nerde çokmu yakinlastirmis😊

Çok özür dileyerek soruyorum dünden beni bakıyorum bebek nerde çokmu yakinlastirmis😊
Ne annem ne kayınvalidemler göremedi bebeği 😂 biraz arkada saklanmış onun da etkisi olabilir

işte burda ☺️

Eklentiler

• CDC8D7C5-B244-44DD-9DF6-61DCAEC0F39B.webp
    CDC8D7C5-B244-44DD-9DF6-61DCAEC0F39B.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 69
Ne annem ne kayınvalidemler göremedi bebeği 😂 biraz arkada saklanmış onun da etkisi olabilir

işte burda ☺
Yaa bende sorcam utandım aslında ony gordum arkadaşlar yazmis ya ayy ne tatlı ağzını yerim felan bende ağız burun göz arıyorum 😄 hatta annem yanında sordum anne nerde çocuk oda çukurları gösteriyor bak gözü felan hatta bebekmis ona diyor bu bebeğin eşi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yaa bende sorcam utandım aslında ony gordum arkadaşlar yazmis ya ayy ne tatlı ağzını yerim felan bende ağız burun göz arıyorum 😄 hatta annem yanında sordum anne nerde çocuk oda çukurları gösteriyor bak gözü felan hatta bebekmis ona diyor bu bebeğin eşi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gözü ağzı falan çok dikkatli bakınca seçiliyor sanki 😂 ama orda olduğunu bilmesem ben de seçemezdim 😅😅

Evet yerini görünce bende seçtim sağlıcakla gelsin kzuucuk🥰🥰🥰😘 ben 12 .hafta gideyim yoksa bana siyah beyaz verir arar dururum🤣🤣🤣

belki test sonucundan sonra karar degistiren oluyordur. simdi onlar da saglik ocaginda yuzlerce insan gorup tecrube ediniyorlar. belki bir bildigi vardir.

bu arada oyle dedim ama benim ilk hamileligimde tutturmuslardi bu ikiz diye. 3 ebe 1 doktor. degil dedim, detayli usg cekildi, onlarca kez usgye girdim, tek bebek dedim, ikna olmadilar, sisteme ikiz olabilir diye not dustulerdi.
bende bilemedim bakalım

ikiz diye tutturmakta son moda cahillik :-) benim doktorun %50 kız %50 erkek demesi gibi sonra gittim böyle dediniz dedim diyorki zaten iki cinsiyet var ne saçmalamışım :skandal:

Back
X