Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci gun embriyosuydu?Herkese merhaba 4aa dondurulmus embriyo transferi oldum 10 gun once bugun beta testimde 96.61 cikti. 10.Gunde acaba ne olmaliydi yada boyle olan var mi aramizda ?
Benm 3. Gun embriyosu 2 tane transfer edilmisti. 9. Gunde 161 cikti ama benim ikisi de tutmus. Degeriniz bence gayet iyi. Onemli olan 2 gun sonra 2 katina ya da 4 gun sonra 4 katina cikmis olmasi. Katlanma yaklasik 2 kati olursa sorun yok demektir. Icinizi ferah tutun. Tebrik ederim5.gun embriyosuydu
Benm 3. Gun embriyosu 2 tane transfer edilmisti. 9. Gunde 161 cikti ama benim ikisi de tutmus. Degeriniz bence gayet iyi. Onemli olan 2 gun sonra 2 katina ya da 4 gun sonra 4 katina cikmis olmasi. Katlanma yaklasik 2 kati olursa sorun yok demektir. Icinizi ferah tutun. Tebrik ederim.
ilk 3 4 ay ozellikle tam adet gunlerinde adet olacakmis gbi agrilar oluyor. bunun disinda 12 haftaya kadar da ara ara boyle agrilar normalmis.Arkadaslar 9. Ve 10. Haftalarinda olanlarda adet gibi kasik agrilari ve bel agrilari oluyor mu arada? Bende dun oldu, bugun de az once basladi. Normal oldugunu dusunuyorum, ama sizlere danismak istedim.
Iste hep biliyoruz ama insan baskalarinda da oldugunu bilip normal oldugunu duysun istiyorilk 3 4 ay ozellikle tam adet gunlerinde adet olacakmis gbi agrilar oluyor. bunun disinda 12 haftaya kadar da ara ara boyle agrilar normalmis.
Ne oldugunu ben anlamadim sanirim.Kızlar yaa bisey sorcam durduk yere diyare oldumnormalmidir neden olmusturki
![]()
IshalNe oldugunu ben anlamadim sanirim.
Yediğin birşeyden olabilir belki yada meyveden falan bazen şeftali kayısı falan bozuyor bağırsaklarıKızlar yaa bisey sorcam durduk yere diyare oldumnormalmidir neden olmusturki
![]()
Şeftali yiyorum ama nerdeyse sürekli yani bide sabah hcbisey yoktu normaldi birden olunca tedirgin oldumYediğin birşeyden olabilir belki yada meyveden falan bazen şeftali kayısı falan bozuyor bağırsakları
Aynen adet ağrısı gibi oluyo akıntım oluyo sora hapşırırken oldu bian değişiyo yani bazen hiç olmuyoArkadaslar 9. Ve 10. Haftalarinda olanlarda adet gibi kasik agrilari ve bel agrilari oluyor mu arada? Bende dun oldu, bugun de az once basladi. Normal oldugunu dusunuyorum, ama sizlere danismak istedim.
Geçmiş olsun tüylü tun canlılar sadece kedi değil köpek kuş dikkat etmelisin çiğ kıyma et yetmemelisinToxoplazması negatif çıkan var mı?
Benim negatif çıktı ancak doktor bi açıklama yapmadı.
Bizim kedimiz yok ama etrafımızda evde kedisi olan çok yakınlarımız var. İllaki evlerine gidiyoruz. Nelere dikkat edilmesi gerekiyor bilgisi olan var mı? Netten de araştırıyorum![]()
Boyle şeyler duyunca nasıl mutlu oluyorum inş ben de güzel haberler alırımKuzenimin çocuğunu alalim dediler aynı sizin gibiydi som kez bakmaya gittiklerinde herşey yolundaydi şuan 7 aylık maasallah dış cikariyor![]()