• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Ay o iki kişiden biri ben olayım😂 bende inanmak istemiyorum 😬 nub ile bakanlar hep erkek dedi bana gerçi diğerleri neye baktı bilmiyom😂😂😂
Nub nedir onuda bilmiyorum burda ikra meyraya attım erkek ama net değil dedi bakalım bidahaki ultrasonumu atıyım bakıyım ne dicek😅

Nub nedir onuda bilmiyorum burda ikra meyraya attım erkek ama net değil dedi bakalım bidahaki ultrasonumu atıyım bakıyım ne dicek😅

Biz senle aynı haftayız sanırım bende 13teyim 12de sölemedi kontrolde doktorum ille 16 diye tutturdu bende her yolu deniyom meraktan🤣 nub bacak arası bölgesi sanırım oradaki dikliğe göre söküyorlar zaten bu gidişle 16daki kontrolde doktordan önce ben görecem baya öğrendim ikra banada öle dedi 😻😻

Esime aynen şöyle dedim 20 30 tl cinsiyet söylüyormuş kahkaha atti s3nde herşeye inanıyorsun yok yuzuk fali yok gelecegide söylüyormuymuş diyor🤣🤣🤣🤣 :KK70:
Ben kocayada kafayı kırdırdım oda gitmiş iş arkadaşlarına demiş baba oluyorum onlarda Allah damatlığınıda göstersin demiş gelmiş diyor ki bizimkiler bedava biliyor 😂

Sanırım ona bende yaptırdım hatta dedim inşallah tutmaz tutmayanlarda paylaşırsın beni🤣 inşallah tutmaz ozaman dedi oda😂 eşim diyor biran önce öğrenelim batacaz yoksa🤣🤣🤣🤣
Ben eşine parayla baktırdım demedim bile 🤭
İçimden Bi ses hala kız diyor ama doktor da beni umutlandırdı bakalm sonuç ne olacak 🤣

1 hafta daha bekleyip nedennnnn doktora gitmedim nedennnnn:sinirli::sinirli::sinirli::olamaz::KK70::KK70::KK70:
Ne paralar döktük Ya Rab😂😂😂 ama kızımın 12haftalık usg ile şimdikinin 12haftalık usg çok farklı ondan hep meraklarım karakızzz ilk foto kızımın usgsi ikinci şimdiki usg aynı hafta ikiside baksana😆😆

Eklentiler

• 30C9BF10-E0E0-49D9-B95C-881A716B23DC.webp
    30C9BF10-E0E0-49D9-B95C-881A716B23DC.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 35
  • C7EF897E-78D7-462C-BC96-BB16F60DDEDA.webp
    C7EF897E-78D7-462C-BC96-BB16F60DDEDA.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 41
Back
X