• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

8 haftalk vajinal ultrason. Cinsiyet tahmini alabilir miyim? 😀

Eklentiler

• DDFD37C9-B9B4-467E-BD84-FC65A8AAE0B8.webp
    DDFD37C9-B9B4-467E-BD84-FC65A8AAE0B8.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 63
Ben 1 haftaya yakin gidememistim. Sabah aç karna su isittim ılık su içtim 1 bardak. Sonra 5-6 tane gün kurusu yedim. Ertesi gun etkisini gordum ama yine aynı durumdayim su an tekrar yapicam 🙈🙈
Bende yapcam simdi cnm dedigini oglende haslanmis karnebahar yicem .
insallah rahatlarim bidaha biyle olmusdum ve en sonunda asiri agrili olmusdu kac gun sonra... buda bi ayri dert gercekden ceken bilir. 🤦🙄

Olabilir bak kendimi bitmis hissediyorum oglumun kardesi sag selamet dogsun saglikla bitti zaten baskada olmaz 🤭
Ben şuan çalışıyorum doğumdan sonra bırakıcam işi evde oldugum için artık üçüncüyü de yaparım :halay:tabi kararım ikinciden sonra değişmezse😁

Günaydın kızlar doktora gidecek olanlar güzel haberlerle gelin inşallah 🤗İki gündür kasıklarımda ağrı var iğnelenme şeklinde cız cız ediyor. Bebeğim büyüyor sanırım 😍 idrar testi normal çıkmıştı hafta başında tahlil verdim. Göğüs ağrısı gündüz normal olup gece tavan yapan var mı ya gece neden bu kadar sızlıyor acaba 🤔

Back
X