- 22 Ekim 2019
- 353
- 626
- 103
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydinGünaydın güzel annişler![]()
Vallahi net deyil goruntu ve cok erken kuzum az daha sabret.. ha his olarak Erkek demek istedim❤❤❤ saglikla gelsin8 haftalk vajinal ultrason. Cinsiyet tahmini alabilir miyim?![]()
BÜyük ihtimal soyler artik 15 inci hafta yani.. azicik zorla dr unuGünaydın kızlar
Bizde bugün cinsiyeti öğrenmeye gidicez tabi gösterirse akşamada parti yapıcazçokk merak ediyorumm
Bende yapcam simdi cnm dedigini oglende haslanmis karnebahar yicem .Ben 1 haftaya yakin gidememistim. Sabah aç karna su isittim ılık su içtim 1 bardak. Sonra 5-6 tane gün kurusu yedim. Ertesi gun etkisini gordum ama yine aynı durumdayim su an tekrar yapicam![]()
Evet daha çok küçük belki keseden tahmin edersiniz diye dedimVallahi net deyil goruntu ve cok erken kuzum az daha sabret.. ha his olarak Erkek demek istedim❤❤❤ saglikla gelsin
Karnıbahar ye gerisini dert etmeBende yapcam simdi cnm dedigini oglende haslanmis karnebahar yicem .
insallah rahatlarim bidaha biyle olmusdum ve en sonunda asiri agrili olmusdu kac gun sonra... buda bi ayri dert gercekden ceken bilir.
![]()
Ben şuan çalışıyorum doğumdan sonra bırakıcam işi evde oldugum için artık üçüncüyü de yaparımOlabilir bak kendimi bitmis hissediyorum oglumun kardesi sag selamet dogsun saglikla bitti zaten baskada olmaz![]()
tabi kararım ikinciden sonra değişmezseHaha tamam canoKarnıbahar ye gerisini dert etme![]()
Canım ceviz suyu iç bol ceviz ye taze bulabilirsen yeni kurumaya başlamış cevizde güzel ishal yapat kavun ye bamya ye yeşillikler genel olarak ishal yaparHaha tamam cano
Icini rahat edecekse git. enfeksion iyi deyil gebelikde..Günaydın kizlaarfelaket bi ağrım var idrar yollarında gbi hissediom sol kasığından itibaren bütün gece ağrısı durdu doktora mi gitsem napsam yaa
![]()
TamammCanım ceviz suyu iç bol ceviz ye taze bulabilirsen yeni kurumaya başlamış cevizde güzel ishal yapat kavun ye bamya ye yeşillikler genel olarak ishal yapar