- 3 Ekim 2020
- 250
- 235
- 23
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin aramızaMerhaba arkadaslar bende yeni katildi 10 haftalik hamileyim nisan annelerini yeni kesfettimbebisleriniz hayirli olsun.
Tesekkur ederim canim hepimizinki insallahHoş geldin aramızasağlıcakla gelsin bebeğin inşallah ❤
Bana tok günde iki yazıyor canım ama sen ne zaman rahatsız olursan o zaman kullanabilirsinBenimkide toz cnm .. bende suyla icecem.
Ama ac veya tok
Ve
Gunde kac kere bunlari bilmiyorum dr um demedi bisey
Hoş geldin canımMerhaba arkadaslar bende yeni katildi 10 haftalik hamileyim nisan annelerini yeni kesfettimbebisleriniz hayirli olsun.
Canım bazen ilerde bazen geride gider cok ta takma bence. Döllenme tarihiyle alakalı olabilirKızlar ben de bu gün kontrole gittim. Minnosum normalde 12+4 olmasi gerekiyordu 2 gun geriden geliyo. Buna ne sebep olur sizce. Cinsiyet te söylemedi tahmininiz var mi acabaEki Görüntüle 2699551
Doktor bana magnezyum yazdı kabızlık için bana mucize gibi geldi cnm bir aratır istersen MAGNESIE CALCINEE SABA Toz ProspektüsüKabızlık için ne yapıyorsunuz , bol su içiyorm sebze yiyorm kayısı vb ama işe yaramıyor
Cok tsk ler cnm ... allah razi olsunBana tok günde iki yazıyor canım ama sen ne zaman rahatsız olursan o zaman kullanabilirsin
Canim geç olsun güç olmasin... cuma gùnù insallah gùzel sonuclarla gelirsinMerhaba kızlar,
Doktordan çıktım. Gününden 3 gün geride çıktı ölçümü. O yüzden ikili yapamadıCuma tekrar gideceğim.
İnşallahCanim geç olsun güç olmasin... cuma gùnù insallah gùzel sonuclarla gelirsin![]()
Alıyorlar canım ben 250-300 civarınde vermiştim hastaneye göre değişir ücret yine de alırlarKızlar özel hastanede muayene ücreti dışında ikili test için ücret alıyorlar mi
baya büyümüş maşallah öğrenirsiniz inşallahGünaydın kızlar 14.haftaya gireceğim yarın ☺☺ Şuna hastaneye gidiyorum ikili teste inşallah cinsiyetini öğreniriz![]()
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar 14.haftaya gireceğim yarın ☺☺ Şuna hastaneye gidiyorum ikili teste inşallah cinsiyetini öğreniriz![]()
Hahahha evet canım bn eşimden istemedim ama oda almıştı niye aldın dediğimde sen çok seviyorsun ya canın çekmiştir diye aldım dedi adam içimi okuyor be15. haftadan herkese günaydin2 gün bas agrisindan kafami kaldiramadim cok sükür gecti. Cig köfte partisi vermissiniz kizlarr afiyet olsun
![]()
ohh ne güzel leb demeden leblebi aliyoHahahha evet canım bn eşimden istemedim ama oda almıştı niye aldın dediğimde sen çok seviyorsun ya canın çekmiştir diye aldım dedi adam içimi okuyor be![]()