• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kizlar tredyolda indirimler guzel ama alisveris icin erken ki bilemedim kiyafet falan bakmadim ama islak mendil emzik pisik kremi sebamed sampuan ve banyo kopugu biberon emzik kutusu emzik tutucu otribebe tirnak makasi emzik bunalri sepete ekledim ama alayim mi kararsizim bir akil verin bana lutfenn
Islak mendiller bi zaman sonra acilmasada kuruyor onun için baya erken bence

Kizlar tredyolda indirimler guzel ama alisveris icin erken ki bilemedim kiyafet falan bakmadim ama islak mendil emzik pisik kremi sebamed sampuan ve banyo kopugu biberon emzik kutusu emzik tutucu otribebe tirnak makasi emzik bunalri sepete ekledim ama alayim mi kararsizim bir akil verin bana lutfenn
Bence alabilirsin artik canim bu saydiklarini bebe yagi kremi kulak cöpü varsa onlarida ekle bide 1 iki parca unisex kiyafet tulum. Koronadan dolayi ne olacagini bilmiyoruz simdiden elinin altinda birseyler olsun en azindan.

Walla eltimle çok iyiyizde kaynana hanım çekilmiyor oda biz severek evlendik eşim acele ediyordu mecbur abisine hemen birini bulup düğününü yaptılar 😂
ah bu kaynanalar ahhh ogullarini everince panikliyolar bidaha ilgi göremeyecekler diye cirpinip duruyolar yazikk🤣

ben de şu sıralar tatlı isteği çok fena, ekmek ve börek falan da düşkünüm. Meyveyi de iyi yiyorum ama yediklerim yiyeceklerimin teminatı sanırım 😆
Benim tatliyla tüm baglarim koptu tavukta ayni sekil tiskiniyorum ama salata 24 saat yesem doymuyorum genede ekmekten dolayi kilo aliyorum azaltmam lazim ilerde seker testini gecebilmek icin :)

Benim tatliyla tüm baglarim koptu tavukta ayni sekil tiskiniyorum ama salata 24 saat yesem doymuyorum genede ekmekten dolayi kilo aliyorum azaltmam lazim ilerde seker testini gecebilmek icin :)
Ayy bnde salata delisi oldum

Tavuk bende de aynı şekilde. Bi de yeşil fasulye çok şaşkınım. Normalde baya çok severdim çünkü. Peki bi şey sorcam bi anda çat diye bi sürü kilo alınıyor mu? Ödem de olabilir mi? Dün bi şiştim gibi geldim önceki günle 1 kiloya yakın oynuyordu.

bi de okuduğunuz kitap var mı hiç kızlar doğum sonrası, doğum öncesi için? Ben bi iki tane almayı düşünüyorum ama çok değişiyor fikrim.

Kızlar sabahın körunde iki kere pit pit yaptı karnım damar atması gbi ama 3 4 sn arayla değişikti biraz :KK57: çok hafifti elim ordaydı avucumda hissettim resmen :KK35:

Kızlar sabahın körunde iki kere pit pit yaptı karnım damar atması gbi ama 3 4 sn arayla değişikti biraz :KK57: çok hafifti elim ordaydı avucumda hissettim resmen :KK35:
Bnmde öyle oluyor sürekli özellikle çok yoruldugumda otrup dinlendigimde öyle oluyor

Kızlar merhaba moralim bozuktu giremedim
Aslında cumartesi yanlışlıkla giriş yaptım ondan kimseye c3vap vermemezlik etmedim yanlış anlamayın.
Ilgilenen soranlara çok teşekkür ederim kan tahlilim ikili test sonucum çok şükür hiç bir sorun çıkmadı bugün hatta ultrasonda gidicem..
Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın gerçekten zor zamanlardı. Bazen okudum burayı.
Ama girmedigim de fark ettim bura insanı gerçekten strese sokuyor biraz unutmak gerekiyor.

Cinsiyeti öğrenenlere hayirli olsun değişiklik olursa ekleyeceğim 😊

Aslında cumartesi yanlışlıkla giriş yaptım ondan kimseye c3vap vermemezlik etmedim yanlış anlamayın.
Ilgilenen soranlara çok teşekkür ederim kan tahlilim ikili test sonucum çok şükür hiç bir sorun çıkmadı bugün hatta ultrasonda gidicem..
Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın gerçekten zor zamanlardı. Bazen okudum burayı.
Ama girmedigim de fark ettim bura insanı gerçekten strese sokuyor biraz unutmak gerekiyor.

Hoşgeldin canım ne oldu kime sinirlendin

Ohhh çok sevindim kotu bisey olmamasına çok şükür :KK36: en az 10 kere girip bakıyordum yazdin mi diye :KK51:siz iyi olun da girmesende olur nasıl rahat hissediyorsan öyle davran ama arada gir bi selam yaz çık valla çok merak ettik:KK50:

Ohhh çok sevindim kotu bisey olmamasına çok şükür :KK36: en az 10 kere girip bakıyordum yazdin mi diye :KK51:siz iyi olun da girmesende olur nasıl rahat hissediyorsan öyle davran ama arada gir bi selam yaz çık valla çok merak ettik:KK50:
Sağ ol canim çok teşekkür ederim düşündüğün için ama insan gerçekten üzülüyor rabbim kimseye vermesin

Back
X