- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 133
- 33
Kizlar detayli yaptiracaklar yada yaptiranlar bugun universite hastanesine gittim biliyosunuz burun kemigi kisa demisti ilk gittigim perinatolog. Bu doktorumda perinatologdu ve cok iyidi acayip detayli seylere bakti kalbin her zerresini ölçtü beynin heryerine bakti diyebilirim şükür bi sıkıntı gormedi ama pozisyondan dolayi bazi eksikler var yuzunu tam goremedi ondan pazartesi tekrar cagirdi zaten ondada buyuk ihtimal skinti cikmicak cunku 2 doktorda normal gormustu. Burun kemigine bakti ama tekrar bakicam ilk doktor 3.1 ikincisi 6.06 bu doktorumda 5.41 ölçtü
evet kisa ama d1 ve d2 degeri var o daha onemli ve bebeginin normal dedi icimiz cok cok rahat zaten daha ilk gittigimizde hic bisey gormeden konustugu sey sen bana bu cocuk down lumu dersen buna ben cevap veremem cunku suan iyi olan seyler ilerde bozulabilir yada hic bi bulgu vermeden down lu olabilir dedi ki bu hee hamile icin gecerli pazartesi seni kardiyologada yollarim kalbinde delik var demislerdiya ben gormedim ama orayada git onlarda baksin dedi boyle sorunu olanlarda tek doktorla kalmasin lutfen bide bu doktorum burun kemigi kisaligi down belirtisi degildir hatta kitap yazdim yurtdisina yollucam falan dedi haberiniz olsun herkes okusun biraz uzun oldu ama
Guldeste12
OOOzlem