• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kizlar bisey sorcam daha onceki bebislerinizde babynest kullananiniz oldu mu? Kullanisli mi acaba? Ev icinde is yaparken yanimda tasimak icin puset mi babynest mi almaliyim? Kizimda bebek arabasina koyuyordm ama bebek arabasi almicam simdi eski evim giris kattaydi balkon kapisindan sokuyodm arabayi mutfagin kenarina ilistiriyordm ama simdi 2.kattayim zaten koydeym...
Fikirlerinizi bekliyorm

Kizlar bisey sorcam daha onceki bebislerinizde babynest kullananiniz oldu mu? Kullanisli mi acaba? Ev icinde is yaparken yanimda tasimak icin puset mi babynest mi almaliyim? Kizimda bebek arabasina koyuyordm ama bebek arabasi almicam simdi eski evim giris kattaydi balkon kapisindan sokuyodm arabayi mutfagin kenarina ilistiriyordm ama simdi 2.kattayim zaten koydeym...
Fikirlerinizi bekliyorm
Ben aldim babynest kullaniriz bence pusetle bebis zorlanir evde bide anakucagi aldim dedim seyreder biraz buyuyunce etrafi. Babynestide yanimizda durur diye aldim koyariz orda yatar 😊

Fikirlerinizi bekliyorm
Baby nest kullanisli oluyordu.icinde uyuyordu.yere bile koyabiliyordum.en cok kullandigim yer ayakta sallarken icine koyup babyneti ayagima alip salliyordum hafif hafif.malum yastik kullanilmiyordu.

Ben aldim babynest kullaniriz bence pusetle bebis zorlanir evde bide anakucagi aldim dedim seyreder biraz buyuyunce etrafi. Babynestide yanimizda durur diye aldim koyariz orda yatar 😊
Nette bisuru sey yazmislar cocuk tek tarafa yatiyo babynest zamanla eziliyo cokuyo...bende alsam mi acaba dedim..nerden aldin canim gule gule guzel gunlerde kullan insallah

Baby nest kullanisli oluyordu.icinde uyuyordu.yere bile koyabiliyordum.en cok kullandigim yer ayakta sallarken icine koyup babyneti ayagima alip salliyordum hafif hafif.malum yastik kullanilmiyordu.
Tesekkurler canm netten mi almali yoksa bime gelecekms cuma gunu kullanisli olur mu acaba?ben ilcede hic denk gelmedim babynest e nerden aldiniz?

Tesekkurler canm netten mi almali yoksa bime gelecekms cuma gunu kullanisli olur mu acaba?ben ilcede hic denk gelmedim babynest e nerden aldiniz?
E bebekten almistim ama bimdekide ayni islevi gorur diye dusunuyorum.e bebekteki ve bimdekinin boyutlarina bakin ayni boyuttalarsa bence uygun fiyatli hangisiyse onu alin bir sure sonra sigmayacaklar cunku :)

İyi akşamlar kızlar, bende 2 gündür nefes darlığı başladı özellikle akşam yemekten sonra nefes almakta zorlanıyorum takip ettiğim uygulamada da rahim büyüdükçe akciğerlere baskı yaptığından nefes darlığı yaşayabilirsiniz diyor. Çok erken değil mi şimdiden böyleyse ilerleyen haftaları düşünmek istemiyorum 😔

E bebekten almistim ama bimdekide ayni islevi gorur diye dusunuyorum.e bebekteki ve bimdekinin boyutlarina bakin ayni boyuttalarsa bence uygun fiyatli hangisiyse onu alin bir sure sonra sigmayacaklar cunku :)
Aynen cabuk buyuyolar keratalar 😍😍
Ben bakim o zaman boyutu idealdir umarim..
Tesekkur ederim 🥰🥰

Bu arada kalp çarpıntısı da yaşıyorum tansiyonum 9-6 hep böyledir ama nabzım 80-85 arası çıkıyor normalde 50-60 arasıydı. Bu çarpıntı da çok rahatsız edici.

Kiraz cekirdekli kemer? Hic duymadm cahilligime verin 🙈🙈
E bebekten almistim kiraz cekirdekli patiklerde vardi biz kemeri tercih etmistik.iyikide kemeri tercih etmisiz.size soyle anlatayim.benim sıpa dogduktan 2 ay sonra gaz sancilari basladi.surekli agliyor susmuyor gozumde 1 gr.uyku yok psikolojim bile bozulmaya baslamisti.1 ay bizi mahfetti.kiraz cekirdekli kemeri mikrodalgada ısitip karnina koyardim sallayip uyuturdum deliksiz 2 saat uyurdu bir tek o kemerle uyuturdum ve rahatlardi hem kendisi hem biz dinlenirdik.

E bebekten almistim kiraz cekirdekli patiklerde vardi biz kemeri tercih etmistik.iyikide kemeri tercih etmisiz.size soyle anlatayim.benim sıpa dogduktan 2 ay sonra gaz sancilari basladi.surekli agliyor susmuyor gozumde 1 gr.uyku yok psikolojim bile bozulmaya baslamisti.1 ay bizi mahfetti.kiraz cekirdekli kemeri mikrodalgada ısitip karnina koyardim sallayip uyuturdum deliksiz 2 saat uyurdu bir tek o kemerle uyuturdum ve rahatlardi hem kendisi hem biz dinlenirdik.
Benm haberim yoktu zaten ilk cocugumda ben hicbisey bilmiyordm yol gosterenimde yoktu hic ole bisey duymadmdi..ben ayaklarina elma yagi suruyodum gogsume emmeden once corek otu yagi suruyodm cevreden duymstm gaz sancisi cektik ama cook degil benmki 3.aydan sonra emmeyi reddetmisti ondan cok cekmistm 2ay boyunca ne mama ne meme hicbisey almadi surekli agliyordu hala sebebini bilmiyorm umarm bu da oyle olmaz.
Kira cekirdekli kemerden de alayim o zaman xanm bulunsun ne olur ne olmaz

Benm haberim yoktu zaten ilk cocugumda ben hicbisey bilmiyordm yol gosterenimde yoktu hic ole bisey duymadmdi..ben ayaklarina elma yagi suruyodum gogsume emmeden once corek otu yagi suruyodm cevreden duymstm gaz sancisi cektik ama cook degil benmki 3.aydan sonra emmeyi reddetmisti ondan cok cekmistm 2ay boyunca ne mama ne meme hicbisey almadi surekli agliyordu hala sebebini bilmiyorm umarm bu da oyle olmaz.
Kira cekirdekli kemerden de alayim o zaman xanm bulunsun ne olur ne olmaz
Emmeyi reddetmesinin nedeni mide gazi olmasin? Mide gazini cikariyormuydunuz duzenli.

Bu arada kalp çarpıntısı da yaşıyorum tansiyonum 9-6 hep böyledir ama nabzım 80-85 arası çıkıyor normalde 50-60 arasıydı. Bu çarpıntı da çok rahatsız edici.
Canini sktigin seyler var galiba?
Uzgunsun yada streslisin...
Bende ilk gebeligimde yasadm 3kere hastanede yattim bundan sebep..tasikardi teshisi kondu 1gun holter cihazi ile gezdim ve 133e cikiyodu nabzim normali 100du
Stres yapma sakin

Valla bizde gitmedigimiz dr kalmamisti..ac olsaydi emerdi deyip gonderdiler mecbur emecek dediler..umarim bu junior da bole seyler yapmqz
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri kızım da yaşadım 4.ayda memeyi reddetti o güne kadar da zorla uyku sersemiyken gezerken emdi. anladığı anda çığlık atarak ağlıyordu emmemek için. Aç da bıraktım ama yine emmedi. Ek gıda döneminde de iştahsızlığı devam etti akşam 9 a kadar aç kaldığını bilirim karnı gurul gurul ama yemezdi en sonunda ben ağlardım o da benle ağlardı 😢 bi gün tamam anne ağlama patates kızart yicem dedi dünyalar benim oldu. Şimdi 5 yaşında çok şükür 1 senedir acıktım anne yemek hazır mı diyor❤ O günlerde acıktım kelimesini duymak için neler vermezdim... inşallah bu kızım daha iştahlı olur emmeyen yemeyen çocuk bakımı çok zor Rabbim sağlık versin

Back
X