• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

İnşallah her şey yolunda gider diyetle kontrollerle 6,5-7 ayı görsek belki bir şansımız olacak 😔 Allah hiç kimseye yaşatmasın bu stresi
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Moralini yüksek tutmaya çalış. İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alınca bu sıkıntıları unutacaksın🥰
Kızlar dün covid19 testi vermiştim biraz önce aradılar sonucum pozitif İnş hafif atlatırım 🙏🏻🥺
Geçmiş olsun, bol su içmeye çalış.
Bu arada kalp çarpıntısı da yaşıyorum tansiyonum 9-6 hep böyledir ama nabzım 80-85 arası çıkıyor normalde 50-60 arasıydı. Bu çarpıntı da çok rahatsız edici.
İnanmıyorum, ben de aynı durumu yaşıyorum, psikolojik diye düşünüyordum. Belki de bu haftalarda oluyordur🤷🏻‍♀️
Canini sktigin seyler var galiba?
Uzgunsun yada streslisin...
Bende ilk gebeligimde yasadm 3kere hastanede yattim bundan sebep..tasikardi teshisi kondu 1gun holter cihazi ile gezdim ve 133e cikiyodu nabzim normali 100du
Stres yapma sakin
Nasıl bir tedavi önerdiler taşikardi için?

Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri kızım da yaşadım 4.ayda memeyi reddetti o güne kadar da zorla uyku sersemiyken gezerken emdi. anladığı anda çığlık atarak ağlıyordu emmemek için. Aç da bıraktım ama yine emmedi. Ek gıda döneminde de iştahsızlığı devam etti akşam 9 a kadar aç kaldığını bilirim karnı gurul gurul ama yemezdi en sonunda ben ağlardım o da benle ağlardı 😢 bi gün tamam anne ağlama patates kızart yicem dedi dünyalar benim oldu. Şimdi 5 yaşında çok şükür 1 senedir acıktım anne yemek hazır mı diyor❤ O günlerde acıktım kelimesini duymak için neler vermezdim... inşallah bu kızım daha iştahlı olur emmeyen yemeyen çocuk bakımı çok zor Rabbim sağlık versin
Aynisi oldu canm benm 5.aydan sonra emdi ama ek gidaya hic geçmedi 18aylikken mecbur memeyi biraktirdm asla yemek yemiyodu acindan olecek olsa bile yemiyodu..mamalarn hepsini denedik bir kasik anca kullandik cope attik hepsini hicbisey yaa benm kizim da 4yasindan sonra herseyi yemeye basladi suan 6yasinda benm yedigim herseyi yiyor zevklerimiz bile bir 😁😁yarim ekmek doner kofte birlikte oturur yeriz benle ayni miktarda yiyo suan cok sasiriyorm
Sukut ki atlattik o gunleri uykudayken emdirdgm gunler geride kaldi

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Moralini yüksek tutmaya çalış. İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alınca bu sıkıntıları unutacaksın🥰

Geçmiş olsun, bol su içmeye çalış.

İnanmıyorum, ben de aynı durumu yaşıyorum, psikolojik diye düşünüyordum. Belki de bu haftalarda oluyordur🤷🏻‍♀️

Nasıl bir tedavi önerdiler taşikardi için?
Canm tedavi olarak beloc isimli ilac verdi kardiyoloji diger kardiyoloji ise dideral verdi sakinlestirip kalp ritmini azaltiyor ama gebelikte bir yan etkisi var maalesef cocugun gelisimi duruyor. Dr 3kere hastanede yatirinca mecbursn kullanmaya olmuyor yoksa kendine zarar vereceksn dedi kalp krizi riski var biliyorsnz..ilac kullanmak istemiyorsaniz hayatinizda minimum stres olmali 8.ayda kullandm ilaci cocuk kullandigim sure icinde max 100gr kilo aldi 3bucuk kg tahmin edilirken 2450gr dogdu kizim

Herkese merhabalar.. Kısmetse ben de nisan annesi olucam 😊 22.haftadayım, şimdilik kilo dışında bi problemim yok 🙈 ara ara mesajlarınızı okuyordum, acemi bi anne adayı olarak zaman zaman sizden yeni şeyler de öğrendim, bebekleriyle ilgili sıkıntı yaşayanlara da çok üzüldüm, umarım bir an önce bütün problemler çözülür herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur

Aynisi oldu canm benm 5.aydan sonra emdi ama ek gidaya hic geçmedi 18aylikken mecbur memeyi biraktirdm asla yemek yemiyodu acindan olecek olsa bile yemiyodu..mamalarn hepsini denedik bir kasik anca kullandik cope attik hepsini hicbisey yaa benm kizim da 4yasindan sonra herseyi yemeye basladi suan 6yasinda benm yedigim herseyi yiyor zevklerimiz bile bir 😁😁yarim ekmek doner kofte birlikte oturur yeriz benle ayni miktarda yiyo suan cok sasiriyorm
Sukut ki atlattik o gunleri uykudayken emdirdgm gunler geride kaldi
Zor günlerdi çok şükür geride kaldı.. Bundan sonralarında Allah evlatlarımıza afiyet sağlık versin❤

İyi akşamlar kızlar, bende 2 gündür nefes darlığı başladı özellikle akşam yemekten sonra nefes almakta zorlanıyorum takip ettiğim uygulamada da rahim büyüdükçe akciğerlere baskı yaptığından nefes darlığı yaşayabilirsiniz diyor. Çok erken değil mi şimdiden böyleyse ilerleyen haftaları düşünmek istemiyorum 😔
Bende de oluyor sanki bayılacakmisim gibi bir his oluyor kollarim filan tutmuyor mide bulantisi yapiyor.
Gecen camasir sermek istedim yapamadim biraktim esim yapti
Neden boyle acaba bazen oluyor bende de.

Canm tedavi olarak beloc isimli ilac verdi kardiyoloji diger kardiyoloji ise dideral verdi sakinlestirip kalp ritmini azaltiyor ama gebelikte bir yan etkisi var maalesef cocugun gelisimi duruyor. Dr 3kere hastanede yatirinca mecbursn kullanmaya olmuyor yoksa kendine zarar vereceksn dedi kalp krizi riski var biliyorsnz..ilac kullanmak istemiyorsaniz hayatinizda minimum stres olmali 8.ayda kullandm ilaci cocuk kullandigim sure icinde max 100gr kilo aldi 3bucuk kg tahmin edilirken 2450gr dogdu kizim
Anladım, çok teşekkür ederim bilgi için. Dediğin gibi en güzeli stresi azaltmak ama olmuyorsa da çok şükür ilaçlar var.
Herkese merhabalar.. Kısmetse ben de nisan annesi olucam 😊 22.haftadayım, şimdilik kilo dışında bi problemim yok 🙈 ara ara mesajlarınızı okuyordum, acemi bi anne adayı olarak zaman zaman sizden yeni şeyler de öğrendim, bebekleriyle ilgili sıkıntı yaşayanlara da çok üzüldüm, umarım bir an önce bütün problemler çözülür herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur
Hoşgeldin. Ben de kilodan muzdaribim. Hamilelik vesilesi ile biraz olsun kilo verdiğim için mutluyum. 98 ile başladım şimdi 83 civarıyım. Boy 1.60. Gebelik şekeri olduğu için mecburen sağlıklı besleniyorum. İnşallah biraz daha veririm. Hamilelikte 30-40 kilo verenleri okuyorum, az verdim diye üzülüyorum ama buna da şükür.

Anladım, çok teşekkür ederim bilgi için. Dediğin gibi en güzeli stresi azaltmak ama olmuyorsa da çok şükür ilaçlar var.

Hoşgeldin. Ben de kilodan muzdaribim. Hamilelik vesilesi ile biraz olsun kilo verdiğim için mutluyum. 98 ile başladım şimdi 83 civarıyım. Boy 1.60. Gebelik şekeri olduğu için mecburen sağlıklı besleniyorum. İnşallah biraz daha veririm. Hamilelikte 30-40 kilo verenleri okuyorum, az verdim diye üzülüyorum ama buna da şükür.
Bisey degil canm ama dikkat edin kalp kapaginda yetmezlik var mi diye baktirin gebelikte kalp rahatsizligi aziyor cunku benm gebelikten once minimal kalp kapagi yetmezligim vardi ilac kullanmami gerektirmeyecek kadar kucuktu ama bu stresle bir olunca bebegn baskisiyla da baya artmisti cekilen eko da %65yaziyodu kapak yetmezligi..dogumdan sonra yine minimalize oldu hatta ilcedeki drlar goremedi kacagi unv hastanesnde surekli gittigm dr goruyor sadece o kadar minnak siz dusunun

Hoşbuldum. Bence hiç de az değil, gerçekten tebrik ederim hamileyken nasıl o kadar kilo verebildin, ben yapamazdım. Benim iştahım çok arttı, bir de mide bulantılarımı bastırmak için çok fazla karbonhidrat tükettim, +7 kiloyu gördüm. Ben de şeker çıkmasından korkuyorum, dikkat etmeye çalışsam da sürekli bozuyorum, yarın diyetisyenle görüşücem bakalım.

Bende de oluyor sanki bayılacakmisim gibi bir his oluyor kollarim filan tutmuyor mide bulantisi yapiyor.
Gecen camasir sermek istedim yapamadim biraktim esim yapti
Neden boyle acaba bazen oluyor bende de.
Sanki kalbiniz kocaman bi balon ve patliyoms gibi oluyo mu? Hani bebisler tekmeliyo ya onun gibi saniyelik bir kalpte baski hiasi?

Günaydın kızlar 🌹 bugün ayrıtılı ultrason var dualarınızı bekliyoruz Allah imin izniyle inşallah herşey güzel olucak🤲 Rabbim herkesin evladını bağışlasın sağlıkla gelsinler
Günaydın canım ❤️ İnşallah detaylı ultrasonun çook iyi geçer güzel haberlerle gelirsin 🙏🏻🙏🏻

Nette bisuru sey yazmislar cocuk tek tarafa yatiyo babynest zamanla eziliyo cokuyo...bende alsam mi acaba dedim..nerden aldin canim gule gule guzel gunlerde kullan insallah
Benim cok hosuma gidiyodu trendyoldan erkek kardesime aldirdim cok guzel geldi oglusuma yanlari gri sarili aldim esimde diyo bu kiz seyi gibi😊 dedim olsun oda olursa lazim olur😊 eve gidince atiyim sana

Benimki bu canım trendyoldan indirimliydi 119 tl ama suan ne kadardir bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20201207_104327.webp
    IMG_20201207_104327.webp
    38 KB · Görüntüleme: 62
Gunaydin bacilar bende babynesti ayni zamnda reflu yatagi olanini almstm kiraz cekirdekli kesede hediye geldi

Eklentiler

• Screenshot_20201201-175332_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20201201-175332_Hepsiburada.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 58
Back
X