Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok ciciymişKizlar tunaydin hasta olan arkadaslarma gecmis olsun umarim cabucak iyilesirsiniz..
Lohusa yelegi orsem kendime becerebilir miyim acaba bilmiyorm internette bunu buldum cok hosuma gitti ozni sen biliyosn galiba kac yumak ip almam lazm sence?benzer bir ornegini kizima elbise olarak yapmistm sekli cikaririm fakat hangi ip ne kadar alcam kafam karisik bilen arkadaslar yardimci olabilir mi?
Boym 160 kilom suan 57![]()
Maşallah kuzucuğa yaaaa ilk resimde gülüyor mu o bıldırcınDoktordan çıktık teyzoslar 21+3 hafta şuan 473 gr 27 cm dedi inceledi baya çok şükür skinti gormedi hiçbirşeyde haftaya asıl detaylı var ordada güzel haberler alırız inşallahamniyotik bantida goremedim kaybolmuş muhtemelen dedi içim çok rahatladı
buda keyifci kıpırdak oglusum
![]()
Ben demiride d vitamininide ac kullaniyorum sabah uyaninca direk iciyorumSelam kızlar, iyisinizdir umarım. Geçen doktora gittiğimde bana demir ilacı yazmıştı, ilacın üstünde yemek başlangıcında 1 bardak suyla alın yazıyor benim de aklım karıştı bu ilaçların normalde aç karnına alınması gerekmiyor mu siz nasıl kullanıyorsunuz?
Ben de gün içinde içmeye çekiniyorum nedense ilk kullandığımda ilaç ishal yapmıştı çünkü o yüzden gece tuvalete kalktığımda içiyorumSelam kızlar, iyisinizdir umarım. Geçen doktora gittiğimde bana demir ilacı yazmıştı, ilacın üstünde yemek başlangıcında 1 bardak suyla alın yazıyor benim de aklım karıştı bu ilaçların normalde aç karnına alınması gerekmiyor mu siz nasıl kullanıyorsunuz?
Ben de kabız olmaktan korkuyorum zaten sürekli öyleyim demir ilaçları iyice kabız yapıyor kullanıp kullanmamakta çok kararsızımBen de gün içinde içmeye çekiniyorum nedense ilk kullandığımda ilaç ishal yapmıştı çünkü o yüzden gece tuvalete kalktığımda içiyorum![]()
Doktorun bana ilk verdiği ilaç hiç iyi gelmedi canım herkesi kabız yapıyormuş beni ishalden mahvetti gece acillik oluyordum az daha ağrı ve kramptanBen de kabız olmaktan korkuyorum zaten sürekli öyleyim demir ilaçları iyice kabız yapıyor kullanıp kullanmamakta çok kararsızım![]()
Doktorum aradi malesef seker cikmisAyy masallah kocaman olmuşseker çıkmamasına da cok sevindim, darisi bizim başımıza..
Masallah kocaman adam olmus saglikla gelsin insallahDoktordan çıktık teyzoslar 21+3 hafta şuan 473 gr 27 cm dedi inceledi baya çok şükür skinti gormedi hiçbirşeyde haftaya asıl detaylı var ordada güzel haberler alırız inşallahamniyotik bantida goremedim kaybolmuş muhtemelen dedi içim çok rahatladı
buda keyifci kıpırdak oglusum
![]()
Ayyy bende de çıkacak büyük ihtimal kızıma hamileyken de çıkmıştı çok sinir bozucu bebeğin kilosu ne kadar canım? Senin kilon kaç oldu? Belki şeker hakkında bana da ipucu verirDoktorum aradi malesef seker cikmisseker kabusum gene basliyor diyetisyene yönlendirecek
demekki vucudumla alakali birsey bu anlamadim gitti yemesemde seker cikiyor. insallah sizde cikmaz
Sırıtıyo sanki yandan yandanMaşallah kuzucuğa yaaaa ilk resimde gülüyor mu o bıldırcınyerim onuuuu
Geçmiş olsn cnm ya bnde çok korkuyorum şeker olayındanDoktorum aradi malesef seker cikmisseker kabusum gene basliyor diyetisyene yönlendirecek
demekki vucudumla alakali birsey bu anlamadim gitti yemesemde seker cikiyor. insallah sizde cikmaz
DimiAyyy çok ciciymiş![]()
Bebek 610 gramdi canim bende 5 kilo almisim yani cok normal aslinda bebegin kiilosuda benim kilomda ama sindirimim kötü benim ondanmi seker yüksek cikiyor anlamadimki bisey de yemedim bu sefer nasil böyle yüksek cikti anlamadimAyyy bende de çıkacak büyük ihtimal kızıma hamileyken de çıkmıştı çok sinir bozucu bebeğin kilosu ne kadar canım? Senin kilon kaç oldu? Belki şeker hakkında bana da ipucu verir
Sagol canim valla bu seker diyet falan benim kabusum yapismis yakama bi türlü birakmiyor off gene basladi diyet stresiGeçmiş olsn cnm ya bnde çok korkuyorum şeker olayından![]()
Neyse canım diyetle halledilecek bir şey sonuçta Rabbim dermansız dert vermesinBebek 610 gramdi canim bende 5 kilo almisim yani cok normal aslinda bebegin kiilosuda benim kilomda ama sindirimim kötü benim ondanmi seker yüksek cikiyor anlamadimki bisey de yemedim bu sefer nasil böyle yüksek cikti anlamadim![]()
Geçmiş olsun canım. Aile de şeker hastası olan var mıBebek 610 gramdi canim bende 5 kilo almisim yani cok normal aslinda bebegin kiilosuda benim kilomda ama sindirimim kötü benim ondanmi seker yüksek cikiyor anlamadimki bisey de yemedim bu sefer nasil böyle yüksek cikti anlamadim![]()
Değer ne kadarmış söylediler mi cnm? Geçen gün tok karınla 113 çıktı şekerim muz flan yemiştim bide şekerli meyve sonuçta ama iyi çıktı tehlike devam ediyomudur senceBebek 610 gramdi canim bende 5 kilo almisim yani cok normal aslinda bebegin kiilosuda benim kilomda ama sindirimim kötü benim ondanmi seker yüksek cikiyor anlamadimki bisey de yemedim bu sefer nasil böyle yüksek cikti anlamadim![]()
Cok gecmis olsun simdi nasilsiniz?Eşimle aynı anda başladı belirtiler..
Öksürük oldu ve hani ceyranda kalınca ağrı kas sıkışması gibi ağrı olur öyle oldu hemen test verdik. Normalde hemen test almıyorlar hamilelikten hemen aldılar...
Bana ilaç vermediler. Eşim kullanıyor. Kan sulandırıcı sordular ben de kullanıyorum zaten dedim. Sadece parol kullanabilirsin dediler.