Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tirtilda baş aşağı doktor söylediSelam güzel anneler iyi bir hafta olması dileğiylebugün sağlık ocağındaki ebe aradı rutin takip varmış yarın sabah gel kan idrar tahlili vereceksin dedi bende gitmeyi düşünüyordum zaten iyi oldu
cuma günü de ayrıntılı ultrason randevumuz var çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır. Dün öğleden sonra kasılmalarım vardı yattığım uzandığım halde bile devam etti
önceki gece bebeğim çok hareketliydi abartısız söylüyorum 1 saat neredeyse kıpır kıpır döndü tekmeledi durdu sanki pozisyon değiştirdi şimdiye kadar ayakları aşağıdaydı sanırım o hareketlerden sonra baş aşağı döndü dün ki kasılmaları ona bağlıyorum ben ağırlık aşağıda oluyor baş aşağı olunca benim serklajim olduğu için daha fazla baskı hissediyorum kızımda da aynıydı çünkü o hep baş aşağı dururdu.
Muhittin kız sen nerelerdesin merak ettik grupça bizi unutma arada ses ver
![]()
Benim bebeler çok hareketli oluyor kızımda öyleydi hâlâ da öyleBenim tirtilda baş aşağı doktor söyledikipirdak birşey ya sen uyusana diyorum hiccccc
![]()
Ya en çok tepindigi zamanda ben ciddi mide yanması yaşıyor oluyorum, genelde acıktıysam midem.bossa yanıyor midem, yicem dur diyorumBenim bebeler çok hareketli oluyor kızımda öyleydi hâlâ da öylebu bebişimde hareketli ama geceleri 2 ye kadar falan daha bir artıyor hareketleri aksam meyve yiyorum midem yanıyor diye ondan mı acaba
![]()
Yok bacım benim baby2goMuhittin canım senin bebek araban kraft dı diye hatırlıyorum hangi modeliydi?
Çok güzellerKızlar ben bebeğe ablasından kalan beşiği kullanıcam şimdi kızıma oda yapıyoruz sizede fikir olur belki diye paylaşmak istedim böyle çok uyguna geliyor100-150 lira böyle bir setin fiyatı bende ham hallerini buldum bir cok obje var sitede ve çok uygun geldi fiyatları boyamda vardı benim kendim boyayıp yapıcam inşallah
MaşallahYa en çok tepindigi zamanda ben ciddi mide yanması yaşıyor oluyorum, genelde acıktıysam midem.bossa yanıyor midem, yicem dur diyorumdediğim dedik birsey gibi hissettiriyor
gece 12 de hala oynuyor ben uyuyorum kacta uyuyor bilmiyorum
sabah kahvaltı öncesi bir seans daha yapıyor sonra sessizlik hakim oluyor. Ah bir gelse yicem kolunu bacağını. Zaten ayrintilida ayak parmaklarını el parmaklarını yüzünü gördüm aklımdan çıkmıyor aşk yaşıyorum
![]()
Aynen canım elinden geliyorsa yapmak çok mantıklı hoş yapılamayacak birşey yok herşeyin videolu anlatımı var ben o bahsettiğin isimli kasnaklarında ham halini gördüm Instagram'da satılıyor makrome kapı süsü yapmak için.Çok güzeller
Bennde ham ahşap isimlik arıyorum uygun fiyatlı, makrome ile süslemek için . Dediğin gibi ham hallerini alınca uygun oluyor el emeği diyerek baya pahalıya satıyorlar böyle şeyleri
Bende gördüm bir iki sayfada, bugünlerde sipariş geçerim çok hoşuma gidiyorlarAynen canım elinden geliyorsa yapmak çok mantıklı hoş yapılamayacak birşey yok herşeyin videolu anlatımı var ben o bahsettiğin isimli kasnaklarında ham halini gördüm Instagram'da satılıyor makrome kapı süsü yapmak için.
Ayyy o koku o gogsumuzes aldıgimizdaki nefesi, minik ağzı ayyyyy, kaç sene oldu bebek görmeyeli çok özlemişim düşünmesi bile içimi kıpır kıpır yapıyor.Maşallahmide yanması bende sadece akşamları oluyor böyle alev alev resmen bir süre sonra geçiyor bebek saçlanınca olur falan derler ama bence bebek yukarı çıktıkça organlar sıkışıyor mideyede baskı oluyor ondan. Soğuk bir iki damla süt içmek iyi geliyor
bende çok merak ediyorum cuma günü detaylıda renkli görürüz yüzünü gösterirse
doğduklarındaki o kokuyu özledim nasıl güzel cennet kokuyorlar
bir de kızımla olan ilk buluşmalarını hayal ediyorum hüngür hüngür ağlarım herhalde çok sulugözümdür
![]()
Ya bende kızımı kucağıma verdiklerinde çok ağlamıştım inanamamıstim bir de tüp bebekti ilk torundu herkes benimle birlikte ağlamıştı. Şimdi bu hamileliğimde bile inanamıyorum eşim şaka gibi diyor hâlâ inanamıyormuş kucağımıza aldığımızda yine çok duygulu anlar yaşayacağız ben sezaryen oldum genel anesteziyle ameliyathane de göremedim uyanıp odaya aldıklarında getirdiler. Önce eşim görmüştü bebeği o da o zaman çok ağlamış videolarımız duruyor hâlâ açıp baktığımızda gözlerimiz dolu dolu oluyor Allah herkese yaşatsın bu duygularıAyyy o koku o gogsumuzes aldıgimizdaki nefesi, minik ağzı ayyyyy, kaç sene oldu bebek görmeyeli çok özlemişim düşünmesi bile içimi kıpır kıpır yapıyor.
Ben ağlamıştım çok duygusalım hamilelikte tavan yapıyor, ikinci kızımı doğurduğunda eşim de benimleydi, ben doğurup görünce ilk ağlamaya başladım, eşime seslendim, eşim öyle morumsu, vernikskalintisi görünce bebeği hasta sanmış ben ona ağlıyorum sanmışhala konuşur güleriz, ben diyorum doğuma yine gir güç veriyorsun diyorum hayır ya ben girmem diyor
Ablayla karşılaşma anı unutulmazdı, abla 3 yaşındaydı hala hatırlıyor o günü inanılmaz birsey![]()
Kesinlikle katılıyorum, unutulmuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Evlat sahibi olmak çok güzel şey. Gerçi biz doğum yaparken salgin ne durumda olacak acaba?Ya bende kızımı kucağıma verdiklerinde çok ağlamıştım inanamamıstim bir de tüp bebekti ilk torundu herkes benimle birlikte ağlamıştı. Şimdi bu hamileliğimde bile inanamıyorum eşim şaka gibi diyor hâlâ inanamıyormuş kucağımıza aldığımızda yine çok duygulu anlar yaşayacağız ben sezaryen oldum genel anesteziyle ameliyathane de göremedim uyanıp odaya aldıklarında getirdiler. Önce eşim görmüştü bebeği o da o zaman çok ağlamış videolarımız duruyor hâlâ açıp baktığımızda gözlerimiz dolu dolu oluyor Allah herkese yaşatsın bu duyguları![]()
Ben de spinal anestezi ile çıkar çıkmaz görmüştüm.. Hemşire elini yanağıma koydu kokla annesi dedi öyle pozlarımız var her baktığımda o anı yaşıyorum.. Bu pamuk benim mi demiştim.. Ameliyathaneden çıkartıp bir kenara beni bıraktılar unutulmuş gibi orada bir damla yaş aktı gözümden hemşire dedi tamam şimdi gidebiliriz. Odada kucağıma verdiklerinde kendini yırtıyordu zilli :))Ya bende kızımı kucağıma verdiklerinde çok ağlamıştım inanamamıstim bir de tüp bebekti ilk torundu herkes benimle birlikte ağlamıştı. Şimdi bu hamileliğimde bile inanamıyorum eşim şaka gibi diyor hâlâ inanamıyormuş kucağımıza aldığımızda yine çok duygulu anlar yaşayacağız ben sezaryen oldum genel anesteziyle ameliyathane de göremedim uyanıp odaya aldıklarında getirdiler. Önce eşim görmüştü bebeği o da o zaman çok ağlamış videolarımız duruyor hâlâ açıp baktığımızda gözlerimiz dolu dolu oluyor Allah herkese yaşatsın bu duyguları![]()
Ben 2 ay önce serklaj oldum malesef kadın doğum katında 1 kişi refakatçi alıyorlar ve değişime dahi izin vermiyorlardı doğum yapanlar vardı sezaryen olanları 1 gece tutuyorlardı. Sağlıcakla kucağımıza alalım da başka birşey istemiyorum biraz yanlız ve buruk olucaz sanırım bu kovid yüzündenKesinlikle katılıyorum, unutulmuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Evlat sahibi olmak çok güzel şey. Gerçi biz doğum yaparken salgin ne durumda olacak acaba?
Allah tekrar nasip etti doğumumuz da güzel sağlıkla olur inşallah.
Sende kolay seyler yasamamissin.Çok geçmiş olsun öncelikle, annelerimiz başımızın tacı Allah onlara sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah, zor şeyler anlattın ama çok güçlü biri olduğun için altından kalkmışsın bunca zaman, bundan sonra da öyle olacaktır. Benim annem kalp hastası ilk krizini 29 yaşında geçirdi bypass oldu, devam eden yıllar içinde 3 kez daha kriz yaşadı kalbinde müdehale edilmedik damar kalmadı, refakatçi ben kalıyordum çocuklarımı eşime emanet edip çok zor şeyler, parçalanmış hissediyordum, aklım bir tarafta kalbim bir tarafta... Korona yüzünden görüşemiyoruz ona birsey olacak korkusuyla gidemiyorum, dogumumda refakatcim olmayacak buna çok üzülüyorum. Nasıl altından kalkacağım onun endişesi bazen kaplıyor beni. Ama insanoğlu için tüm bu zorluklar. Ben tek kızım bu yüzden hep cocuklarim kardeşleriyle olsunlar, birinin ihtiyacı olsa biri olmadi diğeri koşar yardımına diye dogurmaktan hic çekinmedim. Belki kendi hayatımdan biraz vermem gerekti ama başka şeyler kazandigima inanıyorum.
Ilk kızımda ufak bir sağlık problemi oldu o yüzden mesleğe yüksek lisansa ara verdim. Ikinci bebekte tam dönüş yapacağım zaman sürpriz yaptı. Bu bebek şükür ara verdi de ben biraz kendime yatırım yapabildim. Çok aktif olduktan sonra evde oturmakta psikolojiye iyi gelmiyor onu anladım. Doktora Su an yalan oldu. Üniversitede dereceye girdi projem, 1.lik odulu aldim, kurultay sunumlarım falan vardı. Hepsi ertelendi covid19 sebebiyle.
Hayat başka bir yerlere sürüklüyor akışa bıraktım. Stres yapsam ne değişecek sanki.
Eş kalabilir mi ? Bunu doktoruma sormayı düşünüyordum ben de zamanı gelince, ama kızlarım da var, 11 ve 8 yaşında. Onları kime bırakırımSende kolay seyler yasamamissin.
Umarim olur akademisyenlik bu bebek sana sans getirir.
Benimde refakatcim annem olamayacak maalesef esim kalacak yanimda bakalim ikimiz nasil halledicez ben sezeryan oluyorum bir de insallah guzel olur.
Bayıldım ellerine sağlık mini mini kuzucuk icinde misil misil uyusun, ben de Youtube' da videosunu kaydettim rengine karar verince başlayacağım inşallah. En sevdiğim modellerden biri, bir de motifli bir model var ondan yapacağım. Doğuma zaten çok zaman kalmadı artık kalan zaman böyle böyle geçecekTunaydin bayanlarkizima ordugum battaniyem
icine bebisimi sardigim gunleri gormek icin iple cekiyorum
![]()