- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Haksız bence doktor. ayrica çok sinir bozucu. Korona varken çoğu gebe maddi imkanlarını zorlayıp özel hastanelere gitmeye çalışıyor. Devlet hastanelerinin yükünü hafifletiyor. Ne var yani belki birden fazla doktora da gidiyor olabilirsin. Ters zamanına denk gelmişsin. Dediğin gibi komplekste yapmış olabilir.Günaydın kızlar çok gerginim bugün idrar kan ve şeker yüklemesi yaptıracaktım hastaneye gittim bunun için oradaki doktor bunlerı gerekli görmüyorum o yüzden tahlil yaptıramam diyor hangi doktor verdiyse orada yaptır diyor sağlıkçı arkadaşlarım doktorların böyle bir şey deme hakkı var mı ya? Çok sinir oldum sağlık için her ay maaşımdan kesinti yapılıyor ve ben istediğim zaman devlet hastanesinden yararlanamıyorum neymiş takibimi kendisi yapmıyormuş ama benim doktorum özelde o zaman sağlık kesintisi yapmasınlar ben de paramla istediğim yerde yaptırayım randevu bulmak bir dert kaprisli kompleksli doktorlarla uğraşmak ayrı dert hamile halimle risk alıp gitmişim insaf ya şikayet edeceğim
Ben Türkiye hastanesine gittim muayene olmama gerek var mı doktorum yönlendirdi dedim. Doktorun istediğine dair not vs varsa direkt vezneye gösterip ödemenizi yapıp gestasyonel diyabet testinizi yaptirabilirsiniz dediler. Ayrıca 180 tl aldılar bunun için sadece. Yani önce açken kan aldılar(mümkünse çok erken gidersen iyi olur) sonra içeceği verdiler içtim. Akabinde birer saat arayla toplam 3 kere daha kan verdim. Yani ac karına verdiğimle birlikte 4 kere kan aldılar.
Başka bir özel hastane bana muayene olmadan test yapamayacaklarini, üstelik her bir kan alımı yani açlık, 1 saat sonrası 2 saat sonrası ve 3 saat sonrası için ayrı ücret aldıklarını söylediler. Hesaplayinca tahlil 500 muayene 230 tl