• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Dediğin gibi çok güzel ama çok da stresli bir süreç ☹️ Doktordan doktora iyi olduklarını duymak yorucu oluyor bazen 😔 en son karın ölçümleri 9 gün geride çıkmıştı kızımın bakalım 12 ocakta ne diyecek doktorum aklımın köşesinde hep o var 😢 Allahtan hareketli o tekmeledikçe içim rahatlıyor 😍
Aynen 1 ay beklemek zor. 10 gün kalmış o güne kadar ii beslen . Evet tekmelerle hissettiriyorlar kendilerini .. Hayırlısıyla inşallah iyi sonuçlar alırsın...

Canım hiç takma kafana benim Kızım da hep geriden geliyordu en sonunda da 2100 gram doğdu o kadar üzülmüştüm ki ama çok sağlıklıydı açığı hızla kapattı hatta öne geçti şimdi de yemesin diye gözünün içine bakıyorum azıcık tontiş te 🤣🤣
Maşallah iyi toparlamış kızın :)) Sağlıklı ve zamanında doğarsa açık kapanıyor. Benim kızımda 2200 gr doğdu . Oda sonradan toparladı boyu uzun ama hala zayıf.

Canım valla onun kızla erkekle ilgisi yok benim ilki erkek biliyorsun gayet rahat bir hamilelikti oyle cok hareketlerini de hissetmezdim ben.
37. Haftaya kadar hamile degilmisim gibi calistim hemde temmuz ayinda o merdivenleri inip inip cikardim.
Is yerinde suan asansor kullaniyorum.
Bu hamileliligim hep sıkıntilı geciyor surekli hareketlerini hissdiyorum ve inanilmaz guclu..
Bak bu hamileligimde simdide kalp hastaligim cikti hamilelikten mi degil mi hala anlasilamadi.
Hem oglumda bu kadar agirlasmamistim simdiden cok agirlastim tek istedigim zaman gecsin ve dogum olsun saglikla.
Ayrica o ignenin bebege ulasmasi mumkun degil.
Hatirlasana amniyosentez ignesi ne kadar uzun katman katman gecerek ulasiyor o igne oraya uzanamaz.Korma o yuzden❤
Sağol cnm. Yaşta önemli galiba ilerledikçe daha ağır geliyor bizlere. Geçmiş olsun hayırdır kalbinde ne sorun var ki ? Amniyosentez olduk dimi ne günler geldi geçti çok şükür.....

Benm 32.haftada dogum yapma gibi bi konum vardi kizima hamileyken zaten gelisim geriligi vs de konuşuluyordu acilmam da vardi dr ciger gelistirici igne vurdu 1hf hastanede yatirdi serumla igneyle destekledi 36.haftada dogm
yaptm ve sapasaglamdi hicbir problem nefes alamama vs yoktu cigerleri organlari gelissin yeter kilo cok da muhim degil benm ilkti cok toydm ama dr ne dediyse yaptm
Doktoruma çok güveniyorum Allahtan çok dikkatli ve konuşmaları çok rahatlatıyor beni o yüzden ben de ağzından çıkan her şeye uymaya çalışıyorum beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum iğnelerimi de her gün aynı saatte vurunuyorum gerisi Allah’a kalmış. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah 🙏🏻
Ayy ne guzel dun uyumaya calistm seslerden uyuyamadm basim da deli gibi donuyo
Gündüz uyuyup uyanınca da insan sersem gibi oluyor 😅 uyumak bir türlü uyumamak bir türlü 😬
Aynen 1 ay beklemek zor. 10 gün kalmış o güne kadar ii beslen . Evet tekmelerle hissettiriyorlar kendilerini .. Hayırlısıyla inşallah iyi sonuçlar alırsın...
İnşallah hepimiz doktorlardan hep güzel haberlerle çıkarız 🙏🏻 Sonunda da o hastanelerden yavrularımız kucağımızda ayrılırız inşallah ❤️🥰

Sağol cnm. Yaşta önemli galiba ilerledikçe daha ağır geliyor bizlere. Geçmiş olsun hayırdır kalbinde ne sorun var ki ? Amniyosentez olduk dimi ne günler geldi geçti çok şükür.....
Evet tabii amniyosentezden sonra sen ciktin karsima iyi ki tanidim seni.
Hatirlasana ne kadar uzun bir igneydi cok sukur atlattik.
Kalbimde delik ve kalp yetmezligi baslangici dedi.
Delik kucuklukten sanirim kapanmamis dedi ya bir sorun vardi kucukken ama delik degil demislerdi simdi delik gorunuyor.
Hicbir sey yapamiyorum biliyor musun cok kotuyum bulasiklari makineye bile yerlestirirken ter icinde kaliyorum yigiliyorum resmen oldugum yere.
Kalp yetmezligi belki hamileliktendir gecebilir ama 4 haftada bir kontrol istedi ve yine ayni gorursem emar istiycem dedi bakalim ne cikicak.

Doktoruma çok güveniyorum Allahtan çok dikkatli ve konuşmaları çok rahatlatıyor beni o yüzden ben de ağzından çıkan her şeye uymaya çalışıyorum beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum iğnelerimi de her gün aynı saatte vurunuyorum gerisi Allah’a kalmış. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah 🙏🏻

Gündüz uyuyup uyanınca da insan sersem gibi oluyor 😅 uyumak bir türlü uyumamak bir türlü 😬

İnşallah hepimiz doktorlardan hep güzel haberlerle çıkarız 🙏🏻 Sonunda da o hastanelerden yavrularımız kucağımızda ayrılırız inşallah ❤️🥰
İnsallah canim tek temennimiz yavrularimizi saglicakla kucagimiza alalim yeter onlara feda olsn hersey 😍 Allah yardimcin olsun ben igne kullanmiyorum suan igne vurulmayi da hic sevmem 😬bulmakta zor su aralar hepinizin yardimcisi olsun Allah
Sen toy degilsin masallah arastiriyorsn ilgilisin baya bak gruptasin bebegin icin cabaliyosn ne sansli bebisin 😍 ben dr dan baska kimseden bilgi alisverisi yapmadm o da iyi degil vitamin vs hic kullandirtmamisti kan hapi bile vermemsti bi kalbimden oturu beloc kullandirtmisti gelisimini geriletwn sebeplerden biride oydu.. dogumdan sonra vucudmda hic vitamn demir kan kalmadi saclarm dokuldu bi anda asiri zayifladm 49kg ile hamis kalmstm 47ye kadar dustm

Delik kucuklukten sanirim kapanmamis dedi ya bir sorun vardi kucukken ama delik degil demislerdi simdi delik gorunuyor.
Hicbir sey yapamiyorum biliyor musun cok kotuyum bulasiklari makineye bile yerlestirirken ter icinde kaliyorum yigiliyorum resmen oldugum yere.
Kalp yetmezligi belki hamileliktendir gecebilir ama 4 haftada bir kontrol istedi ve yine ayni gorursem emar istiycem dedi bakalim ne cikicak.
Gecmis olsun canim hamilelikten sonra yavas yavas eski haline donersin muhtemelen.. ilac takviyesi baslayabilirler, kullanmanda sakinca yok derse kd kullan mutlaka olur mu kullanmayinca daha kötü oluyosn cunku 😟

Gecmis olsun canim hamilelikten sonra yavas yavas eski haline donersin muhtemelen.. ilac takviyesi baslayabilirler, kullanmanda sakinca yok derse kd kullan mutlaka olur mu kullanmayinca daha kötü oluyosn cunku 😟
Sagol canim.
Evet ya ben demir eksikginden diye dusundum ama doktorum bu kadar yapmaz dedi.
Kan takviyesini de hap ile degil kan nakli yoluyla alıcam hemen duzelmesi için.
Sanırım dogum seklim zaten sezeryan ama alacagim anestezi sekline ve dogumun biraz daha erkene cekilmesine karar verilecekmis bu durumda.
Ilac icin emardan sonra karar.verilecek.

Döner miyim eski halime hic halim kalmadı gercekten.
Oglumda yasamadim.
Daha once de sikayetim yaz aylari disinda yoktu yazın sıcaklarda fenalik gecirecek hissim olurdu sadece.

amin inşallah :)) çok heyecanlıyım ben yeni biri geliyor ailelerimize :)))

Aynen çok şükür tedirginlik bitmiyor yinede doğuma kadar... tutundu kalbi attı ikili test amniyosentez şeker falan filan derken geçiyor ... aa zamanla o sorun delinmeye doğru gider miymiş ki :S çok geçmiş olsun. valla çok üzüldüm su an sana :((( erkenden önlem al o zaman .. ihmal etme . inşallah hamileliktendir de minik yavrun doğunca tüm stresli kötü şeyleri unutursun. sana mutluluk getirsin :((

Yaklaşık hamilelerin yüzde 5i tam gününde doğururmuş Kesin hepimiz farklı zamanlarda doğururuz gibi geliyor bana 😀😀
Benim oğlum tan 280nci gün doğdu.Ebe bile alayci bir sekilde 15 gun once 15 gun sonra dedi nisanim geldi dedim pek bi inanmadilar sonra baktilar 3 cm acilmamam var ogun dogurdum.
Ama 15 gun gec gelmisim,ama sanki bu kiz erken gelecekmis gibi garip bir his var icimde😆En basindan beri pek bi aksiyonlu gecti.Hayirlisi olsun ins hepimiz icin,kazasiz belasiz atlatalim.

Aynen çok şükür tedirginlik bitmiyor yinede doğuma kadar... tutundu kalbi attı ikili test amniyosentez şeker falan filan derken geçiyor ... aa zamanla o sorun delinmeye doğru gider miymiş ki :S çok geçmiş olsun. valla çok üzüldüm su an sana :KK43:(( erkenden önlem al o zaman .. ihmal etme . inşallah hamileliktendir de minik yavrun doğunca tüm stresli kötü şeyleri unutursun. sana mutluluk getirsin :KK43:(
cocukluktan bir delik bence dedi bilmiyorum.
Umarim gecer azalir belki sikayetlerim.
Hepimiz icin mutluluk olurlar insallah.

Benim kızımda 2 hafta önce 2200 gr doğdu şimdi yaşıtlarından uzun kilosunun da maşallahı var 🙈 küçük doğanlar daha çabuk büyüyor yeter ki sağlıklı olsun
aynen öyle benim oglumda 2 hafta erken 2600 dogdu minnacik cok zayifti simdi 2 bucuk yasina girecek ve her gören 4 yasindami diyor sükür hizla büyüdü boy atti.

Benim oğlum tan 280nci gün doğdu.Ebe bile alayci bir sekilde 15 gun once 15 gun sonra dedi nisanim geldi dedim pek bi inanmadilar sonra baktilar 3 cm acilmamam var ogun dogurdum.
Ama 15 gun gec gelmisim,ama sanki bu kiz erken gelecekmis gibi garip bir his var icimde😆En basindan beri pek bi aksiyonlu gecti.Hayirlisi olsun ins hepimiz icin,kazasiz belasiz atlatalim.
Zamanlası çok iyimiş oğluşun 😬😬 kolay kolay denk gelmez valla 🤣🤣 inşallah sağlıkla gelsinler ama zamanında gelsinler ya zayıf bebeklerin bakımı biraz hassas oluyor insanın içi eriyor ele avuca gelsinler en azından

Sagol canim.
Evet ya ben demir eksikginden diye dusundum ama doktorum bu kadar yapmaz dedi.
Kan takviyesini de hap ile degil kan nakli yoluyla alıcam hemen duzelmesi için.
Sanırım dogum seklim zaten sezeryan ama alacagim anestezi sekline ve dogumun biraz daha erkene cekilmesine karar verilecekmis bu durumda.
Ilac icin emardan sonra karar.verilecek.
Benim sadece eko cekilmisti bide 24saat holter cihazi takilip ilaca baslama karari almisti dr lar. Anesteziyi de sadece spinal olabilecegimi tamamen bayiltamayacaklarini soylemislerdi cok zor gecmis olsun umarim hemencecik atlatirsn ilac suan son care sonucta yan etkileri de var ama onemli olan ilk once senin sagligin.. sen saglikli ol ki cocukta saglikla icerde buyuyebilsin. Benm ilk hamileligim kabus gibi gecmisti nefes alamiyorm tikaniyorum diye coo aglamistm ayakta sira bekleyemezdm.asla 😰benm durum boyle olunca dr 2haftada bir cagiridi aksama kadar kan idrar seker kalp nst derken kabus gibiydi 😰 insallah sen hafif atlatirsn canim benim 🙏🙏

Döner miyim eski halime hic halim kalmadı gercekten.
Oglumda yasamadim.
Daha once de sikayetim yaz aylari disinda yoktu yazın sıcaklarda fenalik gecirecek hissim olurdu sadece.
Donersin tabi üzülme 🤗ben suan gayet iyiyim tamam benm kalp yetmezligim ve delik yoktu ama mitral kapak yetmezligim var hamilelikte %65civari yaziyodu soniclarda dogumdan sonra drun biri minnacik kalms hastaligin dedi bi baska dr ise sorun goremedi
Duzelir bak benim duzeldi seninde duzelir. İlk tani koyan dr moralin duzgun olursa ilac kullanmadan bile iyilesebilirsn demisti. Sende morqlini yuksek tut ki hemencecik iyiles 😍
Bu hamileligimde hicbir problem yasamiyorm ara sira hizli hizli atiyo sn lik sonra geciyor seninde gececk sakin ama sakin tokadan baska bisey takma kafana

Back
X