• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Günaydın diyeyim bari, baya birikmiş 4 ten beridir okuyorum 🙃
Bir kaç gündür kızımla ilgileniyorum idrar yollari enfeksiyonu geçiriyor ilk kez. Ateşi 39 un üzerine çıkıyor sürekli. İlaçlarını zor icirtiyoruz. Ilk kez serum ve antibiyotikli iğne yaptırdık. 3 te yine ateşi yükseldi ilaç verdim bir saatin sonunda uyudu tekrar. Tecrübesi olanlar varsa aranızda şunu yaparsan iyi gelir vs. diyen çok memnun olurum🤲🌸
Çok çok geçmiş olsun cnm ya inşaallah en kısa sürede şifa bulur hiç tecrübe ettiğim bişi değil dikkat et bol sıvı alın🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Teşekkür ederim dediğin sayfayada baktım indirim oluyor 😊🤗

Kontrolden geldim çok şükür herşeyi yolunda davul yanaklimin :KK200: tansiyon takibi yapıcaz 1 hafta haftaya tekrar gidicem bakalm ona gore ilaç basliycakmis bide diyetisyen desteği istedim ucunu tutamıyorum oda hak verdi diyetisyenle görüşücem smdi:kızgın:

Eklentiler

• 20210113_121332.webp
    20210113_121332.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 84
Selam kızlar. Bu sabah şeker yükleme testine gittim, aç karnına kan verdim sonra 75 lik glikozdan içtim ve yarım saat sonra halsizlik, gözlerde kararma ve terleme ile acillik oldum. Tansiyonum 9-6 çıktı düşük dediler ama benim tansiyonum hep 9-6 normal dedim yine de serum verdiler 2 saat yattım acilde nabız 115 ama şeker testi sonucu normal çıktı şükür. Yaptırdığıma çok pişman oldum ama bebiş hareketli şu an allahtan.
Gecmis olsun canim sekerinin cikmamasina sevindim. Benim tansiyonumda genelde hep düsüktür ama hamilelikte düzeliyor.

2 nisan da olacak dogum icin 2 subatta neden anesteziyle gorusuyosn cnm🤔benim dogum olacagi gun baya testler yapildi anestezi doktoru bebeklikden basladi gecirdigim hastaliklar falan filan cok erken dgilmi 2 subat
Burda erkenden islemleri yapiyorlar canim acil durum falan olursa ilk hamileligimdeki gibi direk aliyorlar ameliyata islemler tamamlandigi icin

Hangi modeli canım, önceleri karnım küçükken gerek yoktu ama artık çok zorlaştı dönmeler ağrılar

Kızımın katlanır kuvvetini 1.5 yaşına kadar kullandık. Sonrasında dusakabinde yıkamaya başladık yürümeye başlayınca ayakta yıkamak daha kolay oluyor

Bende hoş durması senebiyle bibs diye düşünüyordum ama damak yapısına en uygun olanı aventmis.

Canım idilbaby /mamino markası birlikteler. Direkt sayfalarından daha uyguna alabilirsiniz. Özel günlerde de mutlaka indirimleri oluyor.

İnsaallah bebişine bir şey olmayacak. Sağlıcakla kucağına alacaksın canım 🤲
Allah yardımcın olsun şu an zor ama Sonrasında her şey çok daha güzel olacak İnsaallah. Almak istediklerini al kötü düşünme hepside bebişine kısmet olacak göreceksin.
Baby Mom hamile destek uyku yastığı olarak geçiyor benim aldığım gayet dolgusu yeterli benim için, sırt üstü tam olmuyor eğimli sırt üstü gibi yatabiliyorum o yüzden rahat ediyorum. İlk başta acaba üç ay için gerekli mi falan diyordum da kesinlikle gerekliymiş benim için. Banu çiftçinin videosunda direkt sırt üstü yatmayın, azıcık bile olsa eğim olsun diyordu. O eğitimi veriyor bana.

Gecmis olsun canim sekerinin cikmamasina sevindim. Benim tansiyonumda genelde hep düsüktür ama hamilelikte düzeliyor.
Teşekkür ederim canım ama o bayılma hissi ve hala devam eden halsizlik çok yordu beni benim bünyem kaldırmadı bu kadar şekeri galiba...

Arkadaşlar doğum çantasına,

Üç takım bebek kıyafeti (şapka çorap zıbın vb dahil)
Bir kalın battaniye
Bir penye battaniye
Biberon, içeriği temiz mama,çay kaşığı ( ne olur ne olmaz diye)
Bez (10)
Pişik kremi
Owli kundak
Ağız mendili (5)
Muslin örtü (1)
Ömuz örtüsü (2)
Alt açma örtüsü (2)
Alt temizleme pamuğu (yarım paket)
Bebeğin yattığı yere sermek için yastık kılıfı

Benim için,

İki pijama takımı
Bir gecelik
Bir sabahlık
Bana ve eşime birer terlik
Eşime carsaf
Eşime eşofman
Bir banyo havlusu
Diş macunu, fırçası,ipi
Tarak
Rahat bir eşarp
Bir çorap
Çöp torbası
Maske, dezenfektan
Göğüs pedi
Gümüş kapak
Peçete
Islak mendil
Atlet(1)
Depend külot (1paket)
İki külot
5 ped

Eksik, fazla bişi var mı acaba

Bir kalın battaniye
Bir penye battaniye
Bez (10)
Pişik kremi
Owli kundak
Ağız mendili (5)
Muslin örtü (1)
Ömuz örtüsü (2)
Alt açma örtüsü (2)

Benim için,

İki pijama takımı
Bir gecelik
Bir sabahlık
Eşime carsaf
Eşime eşofman
Bir banyo havlusu
Diş macunu, fırçası,ipi
Tarak
Rahat bir eşarp
Bir çorap
Çöp torbası
Maske, dezenfektan
Göğüs pedi
Gümüş kapak
Peçete
Islak mendil
Atlet(1)
Depend külot (1paket)
İki külot
5 ped

Siz normal miydi sezeryanmiydi 1 gece kaldim ben sezeryanda bu saydikalriniz bana cok geldi🙄Mesela esime hic bisi almicam bi zahmet yatmayiversin hastanede sabaha kadr uyunmuyor zaten ilk gece agriydi bebekdi emzirmeydi🤦‍♀️ ben ogleden sonra 2 de sezeryan olup ertesi gun sabah 8 de taburcu olmstm bir gecelik bir pijama yetti bana kizimida dogdugu zman hastane cikisi giydirilddi eve gelince ustunu degistik hemen tabi tedbirli olmakda fayda var ama sanirim bukadr cok sey almam ben 🙈

Siz normal miydi sezeryanmiydi 1 gece kaldim ben sezeryanda bu saydikalriniz bana cok geldi🙄Mesela esime hic bisi almicam bi zahmet yatmayiversin hastanede sabaha kadr uyunmuyor zaten ilk gece agriydi bebekdi emzirmeydi🤦‍♀️ ben ogleden sonra 2 de sezeryan olup ertesi gun sabah 8 de taburcu olmstm bir gecelik bir pijama yetti bana kizimida dogdugu zman hastane cikisi giydirilddi eve gelince ustunu degistik hemen tabi tedbirli olmakda fayda var ama sanirim bukadr cok sey almam ben 🙈
Sezeryan, kan dışkı bişi olursa diye düşündüm ama kendime pijamayi bire düşünüp eşime birşey köymym o zaman 😂

Sezeryan, kan dışkı bişi olursa diye düşündüm ama kendime pijamayi bire düşünüp eşime birşey köymym o zaman 😂
Ya biraz bebegi giydirenlerle ilgili o benim kizimi cok guzel temizleyip giydirmislerdi bana bir gecelik bile yetti ben gecelik sevmedigim icin hastaneden cikmadan pjama giydim ama hersey yolunda giderse 1 gece kaliniyor cok esya goturmeyin bence eve gelir gelmez temizleri giyersinz hastane ortaminda durmasi bile beni rahatsiz eder yikarim esyalari oyuzden az ve oz goturmek istiorm

Birşey sorcam hastane çantası valiz tarzı mı götürülüyo yani daha büyük yada daha küçük hiç bi fikrim yok ona göre bişey alim bende 😊

Teşekkür ederim canım ama o bayılma hissi ve hala devam eden halsizlik çok yordu beni benim bünyem kaldırmadı bu kadar şekeri galiba...
Sadece kandan bakildigindada ayni sonuc elde edilmiyormu acaba neden bu sekeri yüklüyolar anlamiyorum. Cok gecmis olsun tekrardan tuzlu ayran ic bol bol :(

Bir de puset örtüsü ve minderi yaptıracak mısınız?
Ben umaybebekten aldım, henüz gelmedi ama yorumları çok iyiydi. Instagram'da, Trendyol da, kendi sitelerinde ve n11 de satışları var. Benim alma sebebim daha çok kızımdan kalan pusetin renginin erkek bebeğe pek de uygun olmaması 😅

Ya ben bibs emzik aldim cok kararliyim busefer bu emzigi tutturacam vallahi kizimda cok zorlandim ne uyudu ne sustu🙈 cevreme bakiorm cocuklari anne sutu alio biberon mamasi yiyo ustune emzik cocukgun agzi her daim dolu😂
Ayy ayni sıkinti bende vard8 ne biberin ne emzik ustunr bide meme reddi. Bu sefer dayicam biberonu mememi emzigi 3 bi arada insallahh busefer daha rahat olur. Ilkdr yaptigim hatali yapmak istemiyorum

Ayy ayni sıkinti bende vard8 ne biberin ne emzik ustunr bide meme reddi. Bu sefer dayicam biberonu mememi emzigi 3 bi arada insallahh busefer daha rahat olur. Ilkdr yaptigim hatali yapmak istemiyorum
Ilk cocukda ogrendim kitaplar okuyarak cocuk buyutulmuyormus🤣 yapmam dedigin hersey yapiliyo ayakda sallama carsafla sallama agzina amzik dayama calismalari🤦‍♀️Bunda nasip olursa hic kasmam kendimi bisekilde kendini buyutturuyorlar nasilsa🤭

Bir kalın battaniye
Bir penye battaniye
Bez (10)
Pişik kremi
Owli kundak
Ağız mendili (5)
Muslin örtü (1)
Ömuz örtüsü (2)
Alt açma örtüsü (2)

Benim için,

İki pijama takımı
Bir gecelik
Bir sabahlık
Eşime carsaf
Eşime eşofman
Bir banyo havlusu
Diş macunu, fırçası,ipi
Tarak
Rahat bir eşarp
Bir çorap
Çöp torbası
Maske, dezenfektan
Göğüs pedi
Gümüş kapak
Peçete
Islak mendil
Atlet(1)
Depend külot (1paket)
İki külot
5 ped

Yastik kilifina kadar hemen hemen ayni seyleri yazmisiz 🤭🤭 ben biberon emzik mama goturmeyi dusunmuyorm ihtiyac olumca mama veriyorlar hastaneden diye biliyorm bide hemsireler kasikla iciriyoms zaten..ekstra olarak kahve ve sut pompasi goturmeyi dusunuyorm sut grlmezse sagarm.filan diye..benm ilk sezeryanda 3gece yatirdilar bunda kisa surer belki bilmiyom bi ihtimal alirm herseyi yanima sarj aleti para tarak ivir zivir da koycam bardak kasik catal..hatta su isitici goturmeyi bile planliyorm🤭🤭🤭

Ben umaybebekten aldım, henüz gelmedi ama yorumları çok iyiydi. Instagram'da, Trendyol da, kendi sitelerinde ve n11 de satışları var. Benim alma sebebim daha çok kızımdan kalan pusetin renginin erkek bebeğe pek de uygun olmaması 😅
Ben de Umay bebekten aldım, kumaşı kaliteli, güzel çok beğendim.

Selam kızlar. Bu sabah şeker yükleme testine gittim, aç karnına kan verdim sonra 75 lik glikozdan içtim ve yarım saat sonra halsizlik, gözlerde kararma ve terleme ile acillik oldum. Tansiyonum 9-6 çıktı düşük dediler ama benim tansiyonum hep 9-6 normal dedim yine de serum verdiler 2 saat yattım acilde nabız 115 ama şeker testi sonucu normal çıktı şükür. Yaptırdığıma çok pişman oldum ama bebiş hareketli şu an allahtan.
Ben de dün sabah yaptırdım bana da 75 lik içirdiler iki bardak dekstroz.Bazılarına asitli meyveli soda gibi bi içecek içiriyolarmış ben de öyle sanmıştım ama öyle değildi iğrençti.Bende içtikten ilk bir saat sonra çok kötü oldum bayılcaktım gittim dışarda yağmurın altında bekledim açık havada o biraz iyi geldi.Ben de tansiyonum düştü sandım ama ölçtüler normaldi aç karnına içince böyle oldu sanırım kussan test iptal oluyo çok zordu valla Allahtan şeker çıkmadı bidaha yaptır deseler yaptırmam.

Back
X