• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

İyi akşamlar herkese, eşim hafta sonundan beri hastaydı dün iyileşti gibi bugün bende de başladı grip ve vücut ağrısı ateşimi ölçüyorum şükür normal umarım hafif bir şekilde atlatırım şimdilik bol su, meyve, kuşburnu-ıhlamur-zencefil çayı fln içiyorum. Hepimiz için iyi haberler alacağımız bir güne uyanırız inşallah...

Merhabalar 🤰arkadaşlar, Kanguru alıcak mısınız? Bir dr.5.günden itibaren kullanabilirsiniz demişti. Ten teması çok iyi vs. Dedi. Önerdiğiniz bir model var mı? ❤️

Merhabalar 🤰arkadaşlar, Kanguru alıcak mısınız? Bir dr.5.günden itibaren kullanabilirsiniz demişti. Ten teması çok iyi vs. Dedi. Önerdiğiniz bir model var mı? ❤️
Merhaba bende sling arayışı içindeyim. İlk kızımdan kalma kraft kangurum var ama 3.4.aydan sonra kullanılabiliyor. Erkekse daha bile geç testislerin inme durumuna göre. kanguru sakıncalı olabiliyor. Sling doğumdan itibaren kullanılıyor. Fiyatlar pahalı geldi bana kendim uygun kumaş alıp bağlamayı bile düşünüyorum. Uygun model tavsiyesi olanlar var mı kızlar?

E bebekte bu model varmış sevibebenin ama yorumları çok tatmin etmedi

Eklentiler

• Screenshot_20210117-000703.webp
    Screenshot_20210117-000703.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 62
İyi akşamlar herkese, eşim hafta sonundan beri hastaydı dün iyileşti gibi bugün bende de başladı grip ve vücut ağrısı ateşimi ölçüyorum şükür normal umarım hafif bir şekilde atlatırım şimdilik bol su, meyve, kuşburnu-ıhlamur-zencefil çayı fln içiyorum. Hepimiz için iyi haberler alacağımız bir güne uyanırız inşallah...
Gecmis olsun canım covit mi oldu esin?

Hayır daha düşük çıkıyor. Mesela dün ve bugün sabah aynı kahvaltıyı yaptım. Dün kahvaltı bittikten sonra 1 saat geçince şekerim 136 çıkmıştı. Bu sabah ilk lokmadan sonra 1 saat süre tuttum. 145 çıktı şekerim
Hmm. Ben yarin sonuclari mail olarak diyetisyenime atacam bakalim ne diyecek. Simdiye kadar cok iyi gidiyorum hic yüksek cikmadi.

Geçmiş olsun.. inşallah çabuk atlatırsınız bol bol dinlen.
Ben kızımda solomombaby kanguru kullandım siteleri de var Instagram sayfalarıda videolar var inceleyebilirsin çok memnun kalarak kullandım. Yenidoğan aparatı da var doğumdan itibaren kullanılıyor ama biz 3. Ayda falan almıştık çünkü bebek arabasında pusette falan durmuyordu ağlıyordu 🙄 kanguruyu sevmişti☺️

Merhaba, covid testi yaptırdınız mı? Aynı belirtilerle bu hafta arkadaşıma covid tanısı koyuldu ve kan sulandırıcı verildi, hamile değil. Bende de 4.ayımda burun akıntısı ve baş ağrısı olmuştu, griptir diyip test yaptırmadım. Arkadaşımı öğrenince kendim test yaptırmadığıma çok pişman oldum. Hamilelikte covid olunca önlem amaçlı kan sulandırıcı verilmesi gerekiyormuş.

Ben de şubatta yaparım kıyafet alısverisini diye düsündüm 😊 insan hayran kalıyo gercekten minicik kıyafetlerine 😍 deterjan olarak ne kullanıyosun canım neler aldın
Bence başlamalısın canım inan minik minik yetişmiyor hep birşeyler eksik kalıyor kendimiz içinde alacak bir sürü şey çıkıyor bide yıkamak ütülemek yerleştirmek son aylarda çok daha zor olur eminim ki. Ben mühendisinoğlunda görmüştüm temiz içerikli deterjanları duru granül aldım birde e bebeğin sıvı deterjanını aldım canım yumuşatıcı almadım illaki içinde kimyasal oluyor deterjan gibi değil yumuşatıcı biraz daha keyfi bi durum en azından 6 aya kadar kullanmam

Kızlar bebek kiyafetlerini nasil yikicaz yani hepsini birmi aticaz renkli renksiz
Canım ben 3 e böldüm beyazlar, renkliler ve koyu renkliler olarak 30 derecede yıkadım yarın da ütülemeye başlayacağım inşallah birgün de bitiremem çünkü tek başıma

Evet normal doğum yanlısı hem kardeşi hem kendi. Önceliğinin normal doğum olduğunu biliyorum gece, gündüz farketmeden hastanedeler, randevulu sezaryen ayarlayıp mesai saatlerine denk getiren doktorlardan değiller. Geçen muayenemde uygunsa normal doğum ama değilse de sezaryen olacağını söyledi kendime ve bebeğe başta inanmam gerektiğini söyledi ki o yüzden ben güveniyorum. Kafamda belli bir doğum planı yok son anda mecburen sezaryene alınan arkadaşlarımda daha çok panik oluyordu o yüzden ben ikisi de olabilir diye bakıyorum ama dediğim gibi bora hocanın önceliği normal doğum.
Aynen bebeğin gelişi fln önemli tabi illede olacak diye bir şey yok ama bazıları kendi rahatını düşünüyor özelde olsa çok teşekkür ederim cvpladığınız için ☺️

Kızlar özellikle sormak istediğim birşey var.Doğumda yanımda eşimden başka kimse olmayacak evime de kimse gelmeyecek bize bakmak için.Bu nedenle buzluğa birşeyler yapıp koymak istiyorum ne yapabilirim bana fikir verir misiniz?

Şuanki formülünü bilmiyorum canım 2015 yılında kullandım aptamili. tadına baktım çok yoğun şekerliydi ve gaz oldu 2 gün kullanabildim. Değiştirir değiştirmez gaz sorumunuz geçti. Her yenidoğan gazlı olacak diye birşey yok kimisi anne sütü aldığı halde oluyor kimi ne içse olmuyor. Ve erkek bebekler kızlara göre daha gazlı sanırım çevremden duyduğum kadarıyla. sma nın tadında şeker yoktu. Gerçi şuan onun formülünü de değişmiş diyorlar. Nasip bakalım inşallah gerek olmaz.
inşallah olmaz bol bol anne sütü olur :)

Kızlar özellikle sormak istediğim birşey var.Doğumda yanımda eşimden başka kimse olmayacak evime de kimse gelmeyecek bize bakmak için.Bu nedenle buzluğa birşeyler yapıp koymak istiyorum ne yapabilirim bana fikir verir misiniz?
Gunaydin.. Canim ben köfteleri hep onceden yapip buzluga koyarim. Bir yemeklik poşetler halinde. Bir de beni en ugrastiran ispanak. Onuda yıkayıp doğrayıp buzdolabi poşetine koyuyorum. 1 kilodan 2 kere pisirmelik cikiyor. Poğaça borek pişirip koyabilirsin, çıkarıp isitinca yeni pismis gibi oluyor.

Back
X