• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Gunaydin.. Canim ben köfteleri hep onceden yapip buzluga koyarim. Bir yemeklik poşetler halinde. Bir de beni en ugrastiran ispanak. Onuda yıkayıp doğrayıp buzdolabi poşetine koyuyorum. 1 kilodan 2 kere pisirmelik cikiyor. Poğaça borek pişirip koyabilirsin, çıkarıp isitinca yeni pismis gibi oluyor.
Ispanağı çiğ mi koyuyorsunuz bozulmuyor mu dondurucuda?

Kızlar özellikle sormak istediğim birşey var.Doğumda yanımda eşimden başka kimse olmayacak evime de kimse gelmeyecek bize bakmak için.Bu nedenle buzluğa birşeyler yapıp koymak istiyorum ne yapabilirim bana fikir verir misiniz?
Ben de aynısını düşünüyorum bir hafta falan annem kalır ama sonuçta ilk defa anne oluyorum bir takım acemilikler mutlaka olacak, yetişemeyebilirim. Musakka için kızarmış patlıcanı dün ilk defa buzluktan çıkarıp pişirdim tadı iyiydi bence. Nohut haşlayabilirsiniz, köfte, börek, mantı, yemek için malzemeler hazırlayıp direkt koyabilirsiniz. Soğanı falan doğrayıp doğrayıp buzluğa atıyorlar.

Kızlar özellikle sormak istediğim birşey var.Doğumda yanımda eşimden başka kimse olmayacak evime de kimse gelmeyecek bize bakmak için.Bu nedenle buzluğa birşeyler yapıp koymak istiyorum ne yapabilirim bana fikir verir misiniz?
Manti pogaca borek sebzeleri dograyip hafif bi yagda pisirip koyabilirsin tek yemeklik baskaa kofte yapabilirsin

Poşetin içinde mi koyuyorsunuz . Kaplarda mı yoksa. Bende deneyeceğim
Yıkayıp dograyip iyice suyunun akmasini bekliyorum. Sonra buzdolabi posetine koyup pipetle havasini alip bagliyorum.

Eklentiler

• IMG_20210121_100127.webp
    IMG_20210121_100127.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 45
Bugun bebegimin kiyafetlerini, abiden kalan battaniyeleri vs yikayacagim, heyecanliyim😍 aslinda daha var ama simdiden ayakta kalinca belim feci agrimaya basliyor. Son iki ay ne olacagi belli degil. Hazir dursun icim rahat etsin bari 😃

Bence başlamalısın canım inan minik minik yetişmiyor hep birşeyler eksik kalıyor kendimiz içinde alacak bir sürü şey çıkıyor bide yıkamak ütülemek yerleştirmek son aylarda çok daha zor olur eminim ki. Ben mühendisinoğlunda görmüştüm temiz içerikli deterjanları duru granül aldım birde e bebeğin sıvı deterjanını aldım canım yumuşatıcı almadım illaki içinde kimyasal oluyor deterjan gibi değil yumuşatıcı biraz daha keyfi bi durum en azından 6 aya kadar kullanmam
Anladım canım haklısınn sende aslında baslamak lazım

Bence başlamalısın canım inan minik minik yetişmiyor hep birşeyler eksik kalıyor kendimiz içinde alacak bir sürü şey çıkıyor bide yıkamak ütülemek yerleştirmek son aylarda çok daha zor olur eminim ki. Ben mühendisinoğlunda görmüştüm temiz içerikli deterjanları duru granül aldım birde e bebeğin sıvı deterjanını aldım canım yumuşatıcı almadım illaki içinde kimyasal oluyor deterjan gibi değil yumuşatıcı biraz daha keyfi bi durum en azından 6 aya kadar kullanmam
Bende granul alicaktim ama erimiyo dediler kalintilari.kaliyomus ondan sivi deterjan alicam direk zaten kokusuda varmis yumusaticiyada gerek olmaz diye dusundum almicam bende

Bende granul alicaktim ama erimiyo dediler kalintilari.kaliyomus ondan sivi deterjan alicam direk zaten kokusuda varmis yumusaticiyada gerek olmaz diye dusundum almicam bende
Aynen canım e bebeğin sıvı deterjanı katkısızmış onunla yıkadım ben gayet güzeldi granülü henüz kullanmadım sıvı bitince deneyeceğim onu leke çıkarıcıyı aldım e bebekten fısfıslı olanlardan

Aynen canım e bebeğin sıvı deterjanı katkısızmış onunla yıkadım ben gayet güzeldi granülü henüz kullanmadım sıvı bitince deneyeceğim onu leke çıkarıcıyı aldım e bebekten fısfıslı olanlardan
Leke cikarici nasil kullaniliyomus bende aliyim bari

Gecmis olsun canım covit mi oldu esin?
Teşekkür ederim canım, grip ve vücut ağrısı vardı onda da sadece ateş öksürük falan yoktu test yaptırmadı şimdi bende de aynı şekilde başladı evdeyim zaten dinleniyorum vitaminlerle falan atlatmaya çalışıyorum

Merhaba, covid testi yaptırdınız mı? Aynı belirtilerle bu hafta arkadaşıma covid tanısı koyuldu ve kan sulandırıcı verildi, hamile değil. Bende de 4.ayımda burun akıntısı ve baş ağrısı olmuştu, griptir diyip test yaptırmadım. Arkadaşımı öğrenince kendim test yaptırmadığıma çok pişman oldum. Hamilelikte covid olunca önlem amaçlı kan sulandırıcı verilmesi gerekiyormuş.
Yok yaptırmadım ateş ve öksürük olmayınca boş yere hastaneye gidip risk almak istemedim açıkçası covid olan hamilelere sadece parol veriliyor diye biliyordum bi doktoruma sorayım en iyisi bakalım o ne önerecek teşekkürler

Hayirli haberlerle gel insallah cnm
Perinatoloji nedenki hayirli kontrollerin olsun insallah gidecek olan herkesin🥰
Tansiyon olayından geldim cnm düzensiz diye bi sürü kan aldılar yine 😂 hba1c bakacaklar bide bebe şişko diye ogtt de çıkmadığına ikna olmadılar bi türlü adet tarihimize yanlış söylediğimi dusunuyo :KK51: akıl var mantık var niye küçük söylemeye çalışayım yahu:KK70:

Back
X